Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
sta bi sa onim dalmatincem ja sam propustila par epizoda :kokice: ^^
Korisnikov avatar
By Oziris
Hajde pobogu, daj update!!!

Zar ne vidis da svi iscekujemo sequel??? :kiss:
By Kala
Originally posted by Beogradjanin18

Ajd' da se malo konsultujem sa dragim forumašima. Opet je priča a la Kasandra. Već neka četiri meseca mi se sviđa kolega sa faxa, koji je sada na završnoj godini studija, što znači da je malo vremena ostalo za „fakultetsku“ realizaciju odnosa. Naime, svi misle da je gej, no to nije 100% dokazano. Malo je fem, tj. malo više, ali je navodno imao neku devojku sa drugog smera. Eh sad, kako je fakultet mali, ja sam pre jedno mesec dana pustio priču svima kako mi se dotični sviđa, i pošto su svi voljni da tračare, pretpostavljam (i nadam se) da je priča stigla do njega. Sad mi se uredno javlja, premda se jedva poznajemo, i ne bih da umislim nešto što se ne dešava, ali... Uskoro bi trebalo i da sarađujemo zajedno. Pitam se, da li opet da se ponašam kao što je to meni svojstveno, i „stavim karte na sto“, il' da se malo kultivišem?:p Elem, svi znaju da sam gay pa ne strahujem od toga da će „pući bruka“ (barem ne tog tipa), i da će iko saznati više nego što već inače ne zna.
Ako ti se dovoljno dopada, i imas herca za karte na sto, ja ti kazem uradi to. Mozes kulturno da mu stavis do znanja i bez da bude neumesno. Mlad si bre, ima pred tobom jos puno frajera... uzivaj, osvajaj, prati svoj duh
:) U svakom slucaju ako te odbije uvek ce da se hvali kako ga je neki tamo na faxu muvao, nece te zaboraviti!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!