- 23 Feb 2006, 13:09
Yup, desilo se i mislila sam da mi je povredjena samo sujeta. Onda sam shvatila da nije, da je bolelo na jednom sasvim drugom nivou tj. nisam je toliko volela koliko sam shvatala da mogu da je volim. I bila sam ljuta na nju sto je sve to protracila. Onda sam skontala da nije protracila nista jer to sto je ta veza za mene mogla da bude nesto vise, ne znaci da je automatski to mogla da bude i za nju. A bolelo je to sto je bila jebeno bahata i samoziva na neki nacin. Onda sam polako pocela da vracam film i shvatila da je bilo mnogo vise situacija i pre toga kada se ona tako postavila <doduse, nije uradila nista sto me je TOLIKO zabolelo kao ta jedna stvar> i shvatila sam da to bas nije bilo lepo od nje.
Znam da zna kako sam se osecala, nije toliki retard, to me je isto bolelo - sto je znala a bilo joj je svejedno. Ma, ne znam, tona toga me je bolela kad saberem sve. Da me zove i da se izvini - ne bi vredelo, ali ona to ionako nikada ne bi uradila.
Vise je ne mrzim, nisam ni ljuta, samo jednostavno ne zelim nista od nje/sa njom; ne zanima me kako je, ne zanima me sta radi, ne zanima me da ja njoj tu pricam kako sam ja ili sta god. Jbg, svojim ponasanjem je to izazvala.
Desilo se jos jednom i to je tek bljutavo bilo i dugo nisam mogla ni da razmisljam o tome bez mucnine u stomaku. Tad sam se raskantala sa tom devojkom ali sada vidim da smo i morale to da uradimo <dobro, ne bas toliko surovo po mene> jer smo pocele mnogo da gusimo jedna drugu posle neke 2 godine. Zavrsilo se mrznjom i svadjom i svacim necim i trebalo je dosta vremena i truda da prevazidjemo to.
Pokusale smo da budemo prijatelji, cak i da se kresnemo, jednostavno to vise nije bilo to. I nije ni moglo da bude TO na silu, bilo je potrebno da prodje vreme, da se iskristalisu osecanja. Kada se to desilo, stvari su se sredile, sada mi je najbolji prijatelj i bilo bi bezveze da nije jer me toliko dobro poznaje, kao i ja nju. Naravno, ovde je sredjivanje svega bilo moguce zato sto je ljubav bila prava i jaka i cista i u stvari je, na tezak nacin, pokusala i uspela da evoluira u jednu jos cistiju i jacu ljubav.
Za nju ZNAM da joj je zao sto je tako ispalo i ne mora ni da kaze to, jednostavno mi je dovoljno sto ja to znam, cuj znam - osecam.