Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
Desilo mi se! I trajalo je godinama. (10 god) Ne samo da mi ne bi znacilo, vec bih je oterala :kletva:

Svaka druga ljubav je veca ljubav. To mi je zivot pokazao cak jos dva puta. S tim da sto odmice svaka, ljubav je veca. Narasta kao ponos, narasta kao bol. (al sam ga sastavila ...)
Korisnikov avatar
By m..
Da, jeste. Sad je ok, oprostila sam (nakon izvinjenja), ali nisam zaboravila. Medjutim sad se sve vratilo u ravnotezu, niti moze, niti zeli da me povredi vise nego sto ja mogu, a ne zelim da povredim nju. Obe smo imune dakle.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja volim ljude koji znaju da izgovore "tu tesku stranu rec izvini" (a trudim se da i ja to cinim, onda kada osecam za potrebno). To mislim i za odnose koji traju i za one koji su prosli... Ali ako bih izdvojila bivseg kao osobu "najsposobniju" da me povredi... ne bih zelela njegovo izvinjenje. Tacnije, ne zelim ga u smislu u kom ga je do sada davao - izvini se (znajuci da ja volim izvinjenja), ja pomislim da je to nesto i pristanem da se ponovo vidjamo a onda ispadne da je nista. Jedino ako bi se kod njega desio neki duhovni preporod, prosvetljenje, tako nesto, pa bi sve ranije postupanje nase i drugih osoba bio u stanju da sagleda iz drugog ugla... te bi to izvinjenje imalo znacenje i dubinu - onda bi mi jako mnogo znacilo...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by sanjalica
Da li vam se desilo da vas je neko povredio vise nego sto ste mislili da je moguce?

Desava li vam se da se toga s nelagodom setite i godinama nakon sto ste preboleli?

Da li bi vam znacilo da vas ta osoba pozove i kaze "bio/la sam skot, izvini, nije bilo namerno" ili vec nesto slicno?
jeste.

trebalo mi je 4 godine da se oslobodim tog groznog ose?aja i oslobodila sam ga se... tek pošto sam doti?nog ispi?kala i oterala iz svog života, zauvek.

kad bi me pozvao, hmmmmm... i priznao da je bio skot.... hmmmmm.... ja mislim da se to ne bi desilo ni u najgoroj epizodi Zone sumraka :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
desilo mi ( ne jednom) ...desice mi se sigurno ponovo....isto kao sto cu i ja nekoga povrediti ( Opet)...i NE nista mi ne znachi da me pozove i da kaze izvini bio/bila sam skot.....ok je chuti tu magichnu rech izvini, ali slaba vajda od nje....a i mene prilichno iritira....jebo izvini....napravish sranje, napravio si sranje i to je to ( bez obzira ko je to uradio, ja nekome ili neko meni)....sta koji moj ima da se izvinjavam....a ni meni niko ne mora da se izvinjava...svako na svoju stranu i the end!
Korisnikov avatar
By Shmi
Da li vam se desilo da vas je neko povredio vise nego sto ste mislili da je moguce?
Desava li vam se da se toga s nelagodom setite i godinama nakon sto ste preboleli?
Da li bi vam znacilo da vas ta osoba pozove i kaze "bio/la sam skot, izvini, nije bilo namerno" ili vec nesto slicno?
1. Desilo mi se... nisam mogla da verujem da moze toliko da me povredi i to ne bas ona... ali kontam da je to zbog mojih emocija prema njoj.... Nije mi se vise ponovilo da me toliko povredi i nedaj Boze! :smilegrin:
2/3. Desilo mi se samo tada jednom kad me je ta doticna povredila... samo smo se naprasno razisle i bilo je dugih dve godine cutanja... koje su me toliko bolele... Cesto sam se secala toga sa nelagodom... da bi se posle dve godine jednostavno pojavila u moj zivot kao da nista nije bilo i izvinila se....!?! Dok sam je slusala... bolelo me je... pa cak mi je i bilo nelagodno dok sam se vracala unazad dve godine... Ali tada je konacno i stavljena tacka na tu celu pricu... i sada se vise ne setim toga tako cesto kao tada... i ponekad se nasmejem jer je sve to bilo tako decije a ja nisam htela da pristanem na to da su to stvarno bile decije stvari... Tako da kako god okrenem i znacilo mi je sto se izvinila i sto sam ja konacno krenula dalje a opet... ko zna i da mi se nije izvinila proslo bi me garant posle par godina! :D
Nego mene sada jako fascinira to sto niko i nedaj Boze,nije uspeo toliko da me povredi kao ona... tj. vise od onoga sto sam ocekivala... nekako sam uvek ocekivala od vecine da ce bas na taj nacin da me povrede pa me ne pogadja toliko nego mi bude i smesno na kraju.... Ma nebitno! :)
Korisnikov avatar
By EYA
niko mi nije ni za sta kriv u zivotu.
oni koji su se ponasali kao skotovi u nekim situacijama, velikom brzinom su dobili zabranu na pravo ucesca u mom zivotu... pa nisu nikad ni stigli da me nesto znacajnije povrede.
trudim se da uvidim sve mogucnosti u zivotu, zelim da znam do cega je stalo ljudima oko mene i nadam se da time umanjujem sansu da ja prema nekom ispadnem surova... ipak, verovatno ponekad... jebiga... evo javno se izvinjavam svima koji misle da sam se ogresila o njih... ako je nekom stalo do mene kao osobe, pretpostavljam da bi mi u lice sve rekao i sigurna sam da bih saznavajuci sta sam uradila i koliko je to nekom znacilo, osecala krivicu i samim tim i potrebu da se izvinim... hocu reci da izvinjenje ima svrhu samo ako zelimo da te osobe i dalje budu u nasem zivotu neki faktor... ako procenimo da se ne vredi truditi, automatski cela prica, pa tako i bol, pada u zaborav.

da li ikad pomislite da ta osoba i ne zna koliko vas boli ?
da li je to ono sto bi vas umirilo, to saznanje da i ona pati zbog toga ?
Korisnikov avatar
By tramp
definitivno, cak vise nego sto sam ja mislila da sam u stanju da podnesem
pitaj me za koju godinu :)
izvinjenje mi nista ne znaci ako ce ta osoba da nastavi da se ponasa na isti nacin .. ustvari muka mi je od izvinjenja koja ne znace nista
ponekad ali u slucaju na koji mislim vise sam nego sigurna da osoba zna sta radi, da li zna zasto je vec drugo pitanje...
ne, cak naprotiv, umirilo bi me saznanje da je totalni bezosecajni skot, njena bol bi samo pogorsala situaciju
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li vam se desilo da vas je neko povredio vise nego sto ste mislili da je moguce? Desava li vam se da se toga s nelagodom setite i godinama nakon sto ste preboleli? Da li bi vam znacilo da vas ta osoba pozove i kaze "bio/la sam skot, izvini, nije bilo namerno" ili vec nesto slicno?
Desavalo mi se vise puta da su me nenadano nazivale osobe koje su se nekada u proslosti o mene ogresile.
Ja sam u takvim situacijama raspolozen da saslusam pricu s druge strane zice, a na kraju razgovora, po pravilu, ili pustim, ili otpevusim stihove:

"Gde si bio dok su tekle suze?"

i zavrsim razgovor.
:yes:
Korisnikov avatar
By Oziris
Iskreno, ne znam da postoji osoba koja u zivotu nije bila povredjena. Svakako da i ja spadam u "jednom ili vise puta" povredjene. Ne mogu reci da me i danas boli, vise se razbesnim kada se setim, jer nije imala ni mere ni granice. "Izvini" mi nista ne bi znacilo, jer je sve to radila namerno, i pored moje dugomesecne dobre volje i moljakanja da prestane.
Korisnikov avatar
By hush
desilo mi se ofskrouz da budem povredjena... well samo me mawo zacne kad ugledam doticnu personu...

da, znacilo bi mi.....da mi se izvini.. mada.. ako bi bilo iskreno... jedino tada...

ako je sposobna za tako nesto... onda oket....
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pa jedna osoba me je tako u zivotu izjebala par puta (PAR PUTA),
da mi ni sad nije jasno kako sam to dozvolila i zashto je takva (valjda je bolesna). Vishe me nervira shto sam se upecala da se sa njom valjam u "blatu".
Njeno izvinjenje mi nishta ne bi znachilo, kao prijatelja sam je izgubila i to se nece vratiti pa da mi kao kaludjerica dodje, i krene da se bichuje za kaznu :) )
Da li me bole postupci iz proshlosti ? Ne. Nerviraju me, jer ne mogu da podnesem nelogichnost i duple standarde. Chudjenje me ne prolazi, to je ono shto ce da izbledi, nadam se.
By Çâðê_DUP
Ja se sad bojim da VISHE OD OVOGA!!!! nije moguce. Steta, a bas je interesantno .... soft SM je chuddo :lol:

Ali ne povredjuju me onoliko koliko ja njih ...
By Sixto
Da me izjebe i ja da oprostim!?
Nema teorije!
Neka ide da njaka tatu svog tako!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shvatio sam dve stvari.
Prva je da me nishta na ovom svetu nemoze povrediti, da nishta nemoze dotaci moju sushtinu.
Druga stvar je da jedino sam sebe mogu da povredim a to chinim da bih osecao, dopustim ljudima da se igraju, a kada igra prestane da bude zabavna jedino sam ja kriv.
Inache isto kao shto volim sva ziva i neziva bica na svetu u istom trenutku ih i mrzim, ali to mi dozvoljava savrshen ne emocijonalan uvid u zivote drugih. Kada vidim osobu, vidim i njene strahove, demone iz proshlosti ili sadasnjosti, i ako procenim da je dobra za igru ili da moze da se razvija onda provedem jedan deo zivota s njom.
Ja sam u horoskopu vatra, vatra unishtava staro da bi se napravilo mesto za novo, sve ljude koje sam dotakao sam izmenio, iako nishta nisam dobio za uzvrat, sama chinjenica da ja mogu da promenim neke osobe da bi doshle do svog vrhunca pa chak iako ceme zamrzeti zbog toga je zlata vredna.
Kao shto neko zivi od ljubavi ja se savrsheno hranim s mrznjom jer je mrznja samo prikrivena ljubav.
Ne oprashtam niti trazim oproshtaje, sve shto se desilo je trebalo da se desi, i bash zbog toga treba uzivati u emocijama koliko god one bile ruzne, tuzne i bolesne. Dodir bogova je isto i u najvecoj tuzi kao i u najvecoj ljubavi. Sredina je ta koja pripada smrti.

"Niko me nije dotakao kao shto sam dotakao sebe, i zbog toga se pitam. Postoje li uopshte drugi ljudi?"
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Morgan Le Faye
Shvatio sam dve stvari.
Prva je da me nishta na ovom svetu nemoze povrediti, da nishta nemoze dotaci moju sushtinu.
Druga stvar je da jedino sam sebe mogu da povredim a to chinim da bih osecao, dopustim ljudima da se igraju, a kada igra prestane da bude zabavna jedino sam ja kriv.
:up:
Ne oprashtam niti trazim oproshtaje, sve shto se desilo je trebalo da se desi, i bash zbog toga treba uzivati u emocijama koliko god one bile ruzne, tuzne i bolesne. ... Sredina je ta koja pripada smrti.
upravo

sad gledam ono gore, i ne nije mi nelagodno kad se setim, mada je manje od godina proslo, zapravo sve to mi je pomoglo da shvatim da imam ogromnu moc regenaracije
Korisnikov avatar
By Tweety
da, imao sam par takvih situacija sa prijateljima! i da, mnoooogo bi mi znacilo kada bi mi rekli da su pogresili....
Korisnikov avatar
By Draco
Yup, desilo se i mislila sam da mi je povredjena samo sujeta. Onda sam shvatila da nije, da je bolelo na jednom sasvim drugom nivou tj. nisam je toliko volela koliko sam shvatala da mogu da je volim. I bila sam ljuta na nju sto je sve to protracila. Onda sam skontala da nije protracila nista jer to sto je ta veza za mene mogla da bude nesto vise, ne znaci da je automatski to mogla da bude i za nju. A bolelo je to sto je bila jebeno bahata i samoziva na neki nacin. Onda sam polako pocela da vracam film i shvatila da je bilo mnogo vise situacija i pre toga kada se ona tako postavila <doduse, nije uradila nista sto me je TOLIKO zabolelo kao ta jedna stvar> i shvatila sam da to bas nije bilo lepo od nje.

Znam da zna kako sam se osecala, nije toliki retard, to me je isto bolelo - sto je znala a bilo joj je svejedno. Ma, ne znam, tona toga me je bolela kad saberem sve. Da me zove i da se izvini - ne bi vredelo, ali ona to ionako nikada ne bi uradila.

Vise je ne mrzim, nisam ni ljuta, samo jednostavno ne zelim nista od nje/sa njom; ne zanima me kako je, ne zanima me sta radi, ne zanima me da ja njoj tu pricam kako sam ja ili sta god. Jbg, svojim ponasanjem je to izazvala.

Desilo se jos jednom i to je tek bljutavo bilo i dugo nisam mogla ni da razmisljam o tome bez mucnine u stomaku. Tad sam se raskantala sa tom devojkom ali sada vidim da smo i morale to da uradimo <dobro, ne bas toliko surovo po mene> jer smo pocele mnogo da gusimo jedna drugu posle neke 2 godine. Zavrsilo se mrznjom i svadjom i svacim necim i trebalo je dosta vremena i truda da prevazidjemo to.

Pokusale smo da budemo prijatelji, cak i da se kresnemo, jednostavno to vise nije bilo to. I nije ni moglo da bude TO na silu, bilo je potrebno da prodje vreme, da se iskristalisu osecanja. Kada se to desilo, stvari su se sredile, sada mi je najbolji prijatelj i bilo bi bezveze da nije jer me toliko dobro poznaje, kao i ja nju. Naravno, ovde je sredjivanje svega bilo moguce zato sto je ljubav bila prava i jaka i cista i u stvari je, na tezak nacin, pokusala i uspela da evoluira u jednu jos cistiju i jacu ljubav.

Za nju ZNAM da joj je zao sto je tako ispalo i ne mora ni da kaze to, jednostavno mi je dovoljno sto ja to znam, cuj znam - osecam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ouh, da....doUsta puta:zvezdice:al sada sam jaca:teg:i da...postoje neki ljudi cije bi mi izvini znacilo, a postoje i one za koje me bas :hand: ....one cije bi mi izvini znacilo je oni za koje mislim da su u sustini okej ljudi, a ovi drugi.....hmmm...pa recimo da im je pojam ljudskosti jako dalek :domino:
Korisnikov avatar
By sanjin
a svaki dan me netko ne?ime pecne , isto radim i ja drugima, svjesno ili ne svjesno . :(

... pokušavam ne biti takav. :puzzle:
Korisnikov avatar
By elastica
Nisam debelokozac i bila sam doooosta puta povredjena.Bez razlike dali se dotichna osoba izvinila vrlo brzo ili posle nekoliko godina,pamtim pa vratim.:evilwait:Na naneseni bol gledam kao na jos jedno iskustvo sa porukom i malo tuzan ali realan fakt da kad osecamo bol,znamo da smo zivi.
By Çâðê_DUP
ili sto bi rekla Tori :love:

just say yes
you little arsonist
with your E's
and your ease
and I do one more
well I know we're dying
and there's no sign of a parachute
in this chapel
little chapel of love
can't we get a little grace
and some elegance
no we scream in cathedrals
why can't it be beautiful
why does there
gotta be a sacrifice
just say yes
you little arsonist

:meda:

ili jos eksplicitnije:

she's addicted to nicotine patches
she's afraid of the light in the dark
6.58 are you sure where my spark is
here, here, here

she's convinced she could hold back a glacier
but she couldn't keep Baby alive
doubting if there's a woman in there somewhere
here, here, here
you say you don't want it agian
and again but you don't really mean it
you say you dont want it
this circus we're in
but you don't you don't really mean it you don't really mean it

if the Divine master plan is perfection
maybe next i'll give Judas a try
trusting my soul to the ice cream assassin
here, here, here
you say you don't want it again
you say you don't want it
this circus we're in

how many fates turn around in the overtime
ballerinas that have fins that you'll never find
you thought that you were the bomb yeah well so did i
say you don't want it
say you don't want it
say you don't want it again
say you don't want it
this circus we're in

she's afraid of the light in the dark
6.58 are you sure where my spark is
here, here, here

Ljubav, ah ljubav ...

:lol:
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa moja ljubavnica mi je stalno ponavljala- ti ces mene povrediti,; i kao plasila se da cu je povrediti, zajebati,
i na kraju ona mene povredila...
Al prebolela sam,
{ako sam dobro shvatila temu}
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne
sta ima da preboljevam, kao da prichash o nekoj bolesti

uvek mi znachi ko god da me zove, osim ako mi neko nije ostao drag kao osoba
sto se mene tiche uvek kukam na sav glas ako me nesto zaboli tako da nikad nemam dileme

nisam, niti bih ikad pozelela da neko oseti nesto ruzno znog mene, chemu? tako da ne
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da li vam se desilo da vas je neko povredio vise nego sto ste mislili da je moguce? Desava li vam se da se toga s nelagodom setite i godinama nakon sto ste preboleli? Da li bi vam znacilo da vas ta osoba pozove i kaze "bio/la sam skot, izvini, nije bilo namerno" ili vec nesto slicno?
Desilo se, ali, sa neke vremenske distance, kapiram da sam i sama imala velikog udela u tome, tj. nesvesno sam dozvolila da ja sama reagujem burnije nego sto je situacija zapravo zasluzila. Sto opet ne znaci da je ta osoba postupala ok.
I da, desava se da i sada osetim neku mucnnu kada se prisetim detalja.
Ja sam izvinjenja dobila nekoliko puta, ali kako su se 'situacije' ponovile, ta izvinjenja nemaju nikakvu tezinu. Sada sa tom osobom ne komuniciram, niti je srecem i sasvim je ok. Nije mi drago, ali je ok.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!