Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
tadaaam - opet moja tema u ljubaFi... :bljak: :lol:

elem, koliko vam je slican partner/ka? sta vas veze? (ne mislim na ljubav)
posao, mjuza, sport...stogođ

i da li ste bili u vezi vise sa osobama slicnim vama ili suprotnim...? da li vam je vise odgovaralo da je osoba blize vasim interesovanjima ili obrn. da li ste bili sa kolegom u vezi? itd:)

nadam se da ste ukapirali sta je pesnikinja 'tela reci...

hvala na odg... :)
Korisnikov avatar
By IriS
um, ono što sam primetila da sam se uvek duže zadržavala u vezi sa onima sa kojima imam manje sličnih interesovanja. valjda zato što tako uvek nešto novo naučim. :lol:

sem ljubavi i onog što ljubav sa sobom nosi, moju partnerku i mene veže ljubav prema životinjama, čitanje, gurmanluk, internet zavisnost i ridanje uz filmove. :D
sve ostalo je različito, i bome lepo mi to sve hendlujemo.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mico, fala na odg :) :kiss:

ja sam zabagovala...

i planiram jos jednu temu da otvorim u ljubavi :retard:

odg na ovo - sve moje devojke su bile razlicite, izgled, interesovanja, zanimanje...

poslovno sam bila povezana samo sa dve i to je to :/ veselica :bljak:

:lol:

(banujte me veceras, molim vas)
Korisnikov avatar
By Azdaja
koliko slicne? ne mislim na izgled...:)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
komplit oposit, čini mi se.
ni muzika, ni neki hobiji, ni recimo sport [like, balet i rukomet wtf], ni poslovi ništa ništa (:
jedino slične stavove imamo. i samo to.

uvek do sad privlačilo kad se s nekim poklopim i završavalo se u roku od 2-3 nedelje; sad kotrlja već dugo i fino.

niđe veze.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne može da mi odgovora nikako ako mi partner/ka voli sluša jede pije nešto što od čega se meni bljuje, što mrzim ili me iritira. ako nije iz tog foldera, sve je ok. a tek ako ''mrzi'' decu... uh. p' neee znam. poelo zube :krezavi:
Korisnikov avatar
By tintily
Retko se desavalo da budem u vezi sa osobama koje imaju slicna interesovanja i osobine , nekako sam takve osobe uvek pre birala za prijatelje. Tako je i sadasnja partnerka potpuna suprotnost meni , sto koliko prija toliko ume i da iritira jer nam je odnos prema ljudima , obavezama, zivotu potpuno razlicit. Tu i tamo nam se dopadne ista muzika, po neka knjiga. Jedino u cemu smo iste je to da nam je obema porodica na prvom mestu.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
sto slicnija meni, to bolje. ma da je preslika ja...prosila bih je :lol:
nemam ja nista protiv da je i cista suprotnost, ali to je odavno vec osudjeno na propast...
By Ulix
To je dosta komplikovano pitanje. U principu nisam nikada zajedničke interese koristio kao diskriminacioni kriterijum pri izboru partnera. Moraju da postoje makar u nekoj minimalnoj meri kako bismo mogli da započnemo razgovor a da se ne poubijamo, ali dalje od toga sve može ništa ne mora. Mene zanima da vidim/ čujem/ probam nove stvari, pa različita interesovanja mogu biti plus.

Moj dečko i ja imamo dosta sličnih interesovanja, ali to nije nešto što je postojalo od momenta kad smo se upoznali, već smo jedan drugom približavali svoja interesovanja, a tokom godina smo stekli i neka nova koja su odmah postala zajednička. Obojica volimo životinje, fado, italijanski jezik, Dead Like Me, Six Feet Under, modernističku arhitekturu, Kunderu i Albaharija, Marinu Abramović, plaže, Budimpeštu. Nabrajanje može da ide u nedogled. Njega apsolutno ne zanima tenis, mene ne zanima moda, ali me on pusti da gledam tenis čak i kad je očigledno da mu nije milo što slobodno vremeni posvetim Sereni Vilijams a ne (samo) njemu, a ja sam vremenom naučio prevaziđem moje predrasude koje sam imao prema, recimo, modi ili Turskoj. Kad malo razmislim, čini mi se da bismo obojica mnogo izgubili da smo bili sličniji kad smo se upoznali ili da nismo bili dovoljno otvoreni da prihvatimo te stvari koji se razlikuju, jer ovako hteli to ili ne, svesno ili ne, neprestano menjamo jedan drugog.
Korisnikov avatar
By Mage
Baš kao što je Ulix rekao :)

Moj dečko i ja imamo slične stavove oko nekih bitnih stvari u životu, ali su nam interesovanja totalno drugačija :) I tokom vremena smo se prilagodili jedan drugom i naučili ponešto novo ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by jenny
Originally posted by Azdaja

tadaaam - opet moja tema u ljubaFi... :bljak: :lol:

:smeh:

pa vala nisi dugo :lol:

znam da sam te obradovala... :smeh:

da i ja odg :blenta:

u vezi sam sa divnom devojkom, koja se bavi istim sportom kao i ja :blenta:

isto nam je drustvance - nije to ni bitno, slusamo istu muzu - ni to nije bitno...

bitno je da sam ja BILA zaljubljena u jednu drugu perosnu (i sad velikiiii preokret - spanska serija :smeh: ) vise nisam, mislim da nisam - lako se razocaram :lol:

i daaaa, u vezi sam sa osobom koja je totalno ista kao i ja, hmm... ^^

i tako :lol: :trampolina:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm, komplikovano pitanje, sto rece Ulix. I slicno njemu, zaista nisam na razlike/slicnosti kao kriterijum pri izboru partnera. Sa svojom devojkom sam godinu i po dana, i recimo da smo sada slicnije nego sto smo bile na pocetku. Delimo ljubav prema filmovima, klasicnoj muzici, zivotinjama (imamo 5-mesecnu bebu aljaskog malamuta bez koje ne bismo mogli da zivimo, a stizu nam i dve mace uskoro :sweet: ), ali delimo i respekt necijeg slobodnog vremena - ona postuje moju patolosku ljubav prema tenisu i, iako ne voli da gleda tenis, uposli sebe necim da bi me ostavila na miru da gledam :lol: ja postujem njenu ljubav prema Diznijevim crtanima i napravim joj ugodjaj gledanja kad god se pojavi novi; ona je mene "uvela" u fado, a ja nju u symphonic metal... Onda, ona recimo odlicno govori italijanski i slovenacki, a ja spanski i makedonski pa jedna od druge ucimo jezike, ona je vise putovala po zapadnom delu Evrope, a ja vise po Bliskom Istoku, pa razmenjujemo iskustva i pricamo o obicajima i arhitekturi... Uglavnom, razlike koristimo kako bismo dopunili jedna drugu i naucili nesto novo, a ne kao nesto negativno.
Korisnikov avatar
By maka
Što inteligentnije,pametnije,duhovitije,obrazovanije OD MENE to biće mora biti da bi me držalo duže od 2 meseca. Jerbo imam jedan problem,generalno sve žene su mi bile dosadne do sadašnje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Bitno mi je da smo saglasne po nekim meni vaznim pitanjima/stavovima. Da imamo dovoljno zajednickih interesovanja.
Volim da smo razlicite dovoljno da mozemo jedna od druge da ucimo.

Susta suprotnost me nikako ne privlaci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!