Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By WoWLover
Dogovorim se da se nadjem sa jednim likom na trgu republike. Upoznali se preko romea, pa kao ajde da odemo na fuka i sl. Lik je bio zaintersovan, na slici nije izgledao lose, reko ajd' sto da ne.

Ja u busu, a stize poruka: "E jel ti ne bi bio problem ako se ne skontamo da se odmah okrenemo i odemo". Odgovaram ja nije, taman posla. Stize druga poruka: "E, nesto se dogodilo, pricacu ti".

Iskreno, mislio sam da se vratim, jer ocigledno je neka cudna persona u pitanju (iako mi je delovao ok na chatu), al reko ajde idem sad kad sam krenuo.

Stizem ja na trg, kad lik prilazi. Pozdravimo se. Cimnula ga ortakinja na mob, fol potreban joj je za neku selidbu :roflmao: pa "mora da ide". Pricao mi je jos neke stvari, dok na kraju nisam ukapirao da je lik vec u vezi.

Bio je srecan k'o malo dete. Stvarno sam se zabrinuo za njega. A i za sebe. Shvatio sam i pre no sto sam mu se predstavio, zasto me je pitao da se ne zovem mozda Nemanja. Decko je bio opsednut svojim bivsim dok...

...se nije dogodilo sledece: "Zvao me je decko iz Pariza, hoce da odem kod njega u posetu".

Hmmm, ok, svet je stvarno pun budala. Zasto mi to nije rekao jos dok se nismo ni videli nego sam se badava samo cimao do grada... Bolje ga osmotrim, shvatim da i nije neka prilika, pozdravimo se i svako svojim putem.
By ljubavbg
Tako ti je to, budi srecan sto si na vreme saznao o cemu je stvar, moglo je da ode malo dalje pa da se na kraju jos vise smoris... :s
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bar si bogatiji za jedno iskustvo.
Ima svakakvih likova, i dok poštujem njihovu individualnost i slobodu, moja konzervativnost me sprečava da iskusim gornju situaciju. Ali uz pomoć refleksije te totalno razumem.
Korisnikov avatar
By .L O S T
klasicna pederska posla, ne vredi obracati paznju:wink:

opet bolje je sto je tako ispalo....
Korisnikov avatar
By WoWLover
Kaze meni jedan ortak: "Ne mogu da razumem da ides na te blind dates". Lako je njemu, ribu moze da pokupi na svakom cosku :D

Meni kao mirnijem tipu, koji ne voli diskace i klubove, ne preostaje mnogo prostora za "lov', jelte. Mozda se oprobam u nekom kaficu :) posto mi je od neta malo muka.
By ljubavbg
Potpuno razumem o cemu pricas, imam isti problem...
Korisnikov avatar
By green.confidant
Originally posted by WoWLover

Meni kao mirnijem tipu, koji ne voli diskace i klubove, ne preostaje mnogo prostora za "lov', jelte. Mozda se oprobam u nekom kaficu :)

а ko se još uopšte upoznaje u klubovima i diskaćima? :colorado:

ja obično izađem i sa drugarima, i retko kad upoznam nekog novog, i uvek se vrhunski provedem... doduše i ne sećam se puno detalja... :balerina:

dakle hoću da kažem da je net prilično dobar vid upoznavanja, jer možeš da direktno dođeš do ljudi bez puno cimanja i shvatiš da li zadovoljavate obostrano kriterijume potrage... :bj: :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni se cak dva puta desila ispala da sam se "primila" preko neta nenormalno.. kuckamo se mesecima, slike, kamera, pricamo satima i satima.. sve extra, sve super...
i kad da se vidimo uzivo.. ja imala osecaj kao da je to potpuno meni strana osoba :doh:
tako da.. nema vise za mene upoznavanja preko neta i na daljinu.. samo bg i posle drugog treceg kuckanja "ajd se gledamo live" :awesome:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne razumem, sto je bio srecan kao malo dete?

Bez uvrede, ali meni vise lici da mu se ti nisi svideo tako da je u startu izmislio selidbu i decka iz Pariza... u svakom slucaju klasicna pederska posla.
Korisnikov avatar
By WoWLover
Originally posted by antibiotic

Ne razumem, sto je bio srecan kao malo dete?

Bez uvrede, ali meni vise lici da mu se ti nisi svideo tako da je u startu izmislio selidbu i decka iz Pariza... u svakom slucaju klasicna pederska posla.
Ma jok, ne vredjam se ja. Decko je video kako izgledam i pre nego sto smo se sreli, ocigledno se predomislio u medjuvremenu. Naveo sam situaciju kao primer debilnosti jer to "hocu-necu" svojstveno je deci, a ne zrelim osobama.

Rekao je on meni cim smo se sreli da nisam njegov tip, a redjao je silne neke price jednu za drugom, pa sam pomislio da je neka lujka. Na chatu mi je delovao ok, cak je on mene prvi kontaktirao.

I da, delovao je sav ushiceno i srecno, prilicno previse za prosecnu osobu, kao da je na nekim travama. Verovatno je stvarno i dobio tu razglednicu od bivseg. Jos preko ceta kad smo pricali npr o muzici koju slusamo rekao sam mu da ne volim nesto metalce, a on se upravo pojavio u martinkama i nekoj tres garderobi sa komentarom "evo slusam neki metal", a kaze da provodi veceri u klubu Seherezada... Da, tamo su sigurno najbolje metal zurke u gradu >.>

Zato mislim da je dosao sa unapred pripremljenim odgovorom, a meni ostaje enigma zasto jednostavno nije pustio jedan sms tipa: "ej ajde ipak da se ne vidimo" ili jednostavno "fuk off im not interested". Lakse bi to svario od ovog zavlacenja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie

a kaze da provodi veceri u klubu Seherezada... Da, tamo su sigurno najbolje metal zurke u gradu >.>
Ima nargila klub seherezada, i to valjda nije metal mesto :nesiguran:
Korisnikov avatar
By WoWLover
U slucaju da je Sheki transica, pa je sa orijentalne presla na trans/metal :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam ranije smatrala da treba dugo da se dopisujem. To zato sto ja sa ljudima nisam najcesce na istoj talasnoj duzini a sem toga sad sam u komplikovanoj situaciji pa to opet pretpostavljam da jednom procentu ljudi moze da ne odgovara. Onda sam smatrala da stedim vreme time sto se prvo dobro upoznam preko pisama pa onda mozemo da se vidimo uzivo, a i naravno onaj rizik da ne znam ko je s druge strane se smanjuje. Medjutim imala sam cak dva slucaja da se beskonacno dopisujemo i da onda osoba nestane ili mi vise ne odgovara :puzzle: I uopste se ne upoznamo, sto je tek gubljenje vremena. Kao da sam pricala sa duhovima a to vreme sam mogla da iskoristim ako sam htela da komuniciram sa ljudima da pricam sa muzem ili sa prijateljima ili da izadjem u grad... umesto toga ja pisem kilometarska pisma :roll: I rekla sam da mi se to nece vise desiti - ako komuniciram preko neta to su dva do tri pisma najvise i onda upoznavanje. To je sasvim dovoljno da vidim da li nam se zivotne price ikako uklapaju i ima li razloga da se vidjamo... a vidjanje je rizik ali ovo komuniciranje sa duhovima je cini mi se jos gore...

:duh: :duh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Meni ta cela situacija gay underground-a samo podstice osecaj nepoverenja. Koliko god da je neko fin i simpatican, sama cinjenica da sam ga upoznao tako "neprirodno" (chat, Romeo i sl.) mi uliva nepoverenje. Dobro, ja jesam generalno nepoverljiva osoba, ali ovo jos vise pogorsava situaciju.
By therealrocknrolla
Poneses macku na sastanak i nemas problema. Ako nisu cista posla one odmah namirisu i zafrkcu ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by BellyButton

Meni ta cela situacija gay underground-a samo podstice osecaj nepoverenja. Koliko god da je neko fin i simpatican, sama cinjenica da sam ga upoznao tako "neprirodno" (chat, Romeo i sl.) mi uliva nepoverenje. Dobro, ja jesam generalno nepoverljiva osoba, ali ovo jos vise pogorsava situaciju.
A ja preko neta upoznala brdo divnih leca :D

Ne znam dal je kod decaka drugcije, dal imam "dobar nos" or I am just that damn lucky ^^
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja nisam imao takvih "incesta" :awesome:

Ljudi su TAD iole bili normalni.

Ispushe ovi koji traze piletinu:lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
....

Zato mislim da je dosao sa unapred pripremljenim odgovorom, a meni ostaje enigma zasto jednostavno nije pustio jedan sms tipa: "ej ajde ipak da se ne vidimo" ili jednostavno "fuk off im not interested". Lakse bi to svario od ovog zavlacenja.
To sto si mu poslao sliku ne mora nista da znaci. Izgleda da je u svakom slucaju hteo da te vidi uzivo, cisto da zadovolji svoju radoznalost.

Slicno se i meni (ma svima nama) desavalo. Ali tipovi su bili voljni da barem prosetaju krug oko bloka pre nego izmisle neki izgovor za odjeb.

Bas mi je zao. Izgleda da ti se lik bas svideo. Mozda se prepozna na ovoj temi (posto si ga bas lepo opisao) pa bude opet razmislio o tebi. :)
Korisnikov avatar
By group
Originally posted by .L O S T

klasicna pederska posla, ne vredi obracati paznju:wink:

opet bolje je sto je tako ispalo....
moze biti da je u pitanju bas to, hvala bogu moze se desiti bilo kome, bilo kog dana,...

ali mi je malo cudno, kako je autor ove teme uspeo za tako kratko vreme da dozna sve to,... ako se ne varam, napisao je da, dok je on bio u prevozu, na putu do trga, odnosno do mesta sastajanja, lik sa kojim je trebalo da se upozna mu je poslao poruku tipa da odustaje od susreta, posto je doslo do izvesnih promena kod njega...
a potom su se ipak nasli na trgu, gde mu je ovaj saopstio koko mu se javio decko,...

ne kapiram bas najbolje sve detalje, ali u svakom slucaju, kao sto smo vec i zakljucili, nista neobicno za naseg coveka.
Korisnikov avatar
By group
....

To sto si mu poslao sliku ne mora nista da znaci. Izgleda da je u svakom slucaju hteo da te vidi uzivo, cisto da zadovolji svoju radoznalost.

Slicno se i meni (ma svima nama) desavalo. Ali tipovi su bili voljni da barem prosetaju krug oko bloka pre nego izmisle neki izgovor za odjeb.

Bas mi je zao. Izgleda da ti se lik bas svideo. Mozda se prepozna na ovoj temi (posto si ga bas lepo opisao) pa bude opet razmislio o tebi. :)
a povrh svega autor tvrdi kako se doticni lik suvise naivno i neodgovorno poneo, a ispada da je situacija bas suprotna... treba ipak svako o dnas da rascisti sam sa sobom sta od koga ocekuje, i kako dolazi do svog cilja, a naravno sta i uraditi, ako dodje do ovakvih ili slicnih ispala,...
Korisnikov avatar
By WoWLover
Originally posted by group
....

a povrh svega autor tvrdi kako se doticni lik suvise naivno i neodgovorno poneo, a ispada da je situacija bas suprotna... treba ipak svako o dnas da rascisti sam sa sobom sta od koga ocekuje, i kako dolazi do svog cilja, a naravno sta i uraditi, ako dodje do ovakvih ili slicnih ispala,...
Nisam mislio sad da pisem citav scenario kako bi pojedincima objasnio i najsitnija crevca, al ne vidim kako sam se ja u celoj toj prici poneo neodgovorno, pa te molim da mi naznacis.
Jeste prica ispricana s jedne strane, moje, ali to je moj pogledna nju, bez preuvelicavanja. Normalno je da od osobe sa kojom ides na dejt ocekujes - dejt. Ja sam opusten decko i da mi je rekao "nisi moj tip vidimo se" bilo bi mi skroz ok, ali te price zbog kojih on u stvari mora da ide vredjaju inteligenciju i nekog petogodisnjeg deteta.

Ne patim za njim uopste jer je, ispostavilo se i on izgledao drugacije nego na slici.

Poenta price je da nije morao da mi izmislja price, kao i da ne volim zavlacenja ove vrste. Ionako se retko odlucim da se upoznam s nekim, tako da mi je bezveze kada sve to cimanje bude ni za sta.

Inace, nisam dobio poruku tipa "necu da se vidimo", kao sto sam vec napisao bilo bi bolje da jesam. Poruku sam dobio nekih sat vremena pre nego sto sam krenuo, a izgledala je nekako ovako "e a jel ok ako se ne svidimo jedan drugome da odmah odemo?" onda je pisalo nesto nisam zapamtio pa "ako se skontamo pricacu ti sta mi se dogodilo".. stvarno nisam zapamtio detalje svega. Moj odgovor je bio nema problema. Rekao sam da je lik pricao A LOT pa za tih 10-15 minuta koliko smo proveli u knezu mogao sam da saznam takodje A LOT. Ne verujem da je decko los privatno, ali ako mrzi blind dates zasto ih praktikuje.

Dal ce da se prepozna il se vec prepoznao u ovom tekstu zaista ne znam, niti me iskreno zanima, nisam otvorio temu s tom namerom.

I umorih se od pisanja.
Korisnikov avatar
By ogili
Upoznavanje preko neta i sajtova napravljenih u tu svrhu bas i ne volim, ali ne mogu reci da nisam pokusao jer opet, to je najjednostavniji nacin da se sa nekim stupi u kontakt.
Mnogo manje, bar za mene, je situacija gde nekog mogu upoznati u startu uzivo sto priznajem, vise volim, ali se pokazalo da i to nista ne mora da garantuje.
Sto se online komunikacije tice, trudim se da koliko je moguce bolje upoznam tog nekog pre no sto se eventualno i uzivo upoznamo, tako da i kada je dolazilo do toga nije bilo nekih neocekivanih situacija. Par puta se desavalo da to budu sasvim ok ljudi, ali da jednostavno ne odgovaramo jedno drugome i to je to.
A bilo je i slucajeva da se, kao sto neko rece, posle duzeg dopisivanja bas razocaram i nemam snage da iznova u tako nesto krenem.
Osim toga, mislim, siguran sam da u Bgu ima toliko finih momaka, mnooogo vise od onoga sto se na nekim sajtovima moze videti....samo ih treba upoznati nekako, eh :usamljen:

p.s. Uz sav rizik da zvucim jadno :) - Da li ste se nekada zapitali/le nesto tipa " ok, imam mane, imam svoje dobre osobine, izgledam sasvim ok, manje vise sam uspesan/na na drugim poljima, imam prijatelje koje volim...zar je moguce da se taj neko/ta neka sa kim/kojom cu se bas pronaci nikako ne pojavljuje ?"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!