Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne verujem, mozda u nekim trenucima neopisive bespomocnosti. Ali kazem ne verujem jer logicno postoji covek i pre svake ljubavi a i posle.

Ljubav je prolazna, a Krashovi proizvodi su uvek tu :wundy: :love: :love:
By Guion Nerville
Pa recimo da je ta ljubav vremenom postala deo licnosti, i posle nje ostane neka praznina. Zjapi.
By ~ Le Saint X ~
Ne...cak i nekim proslim hiper romanticnim mojim fazama...
nikada nisam smatrao nekoga,pa ni ljubav,delom sebe koji bi mogao da nestane i da se zbog toga osecam manje ja...

Sto rece unicorn...
ljubav je prolazna, internet je zauvek

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Banana

Pa recimo da je ta ljubav vremenom postala deo licnosti, i posle nje ostane neka praznina. Zjapi.
Mislim da razumem šta hoćeš da kažeš: kada si dugo sa nekom osobom i kada su emocije jake, vi na neki način postajete "jedno biće" pa se kada ta osoba nestane osećaš kao da nedostaje deo tebe.

Da naravno, makar što se tiče mene. Ljudi su društvena bića i društvo i socijalne interakcije oblikuju veliki deo našeg postojanja. Meni je to na neki način slično simbiozi iako bi ljudi trebalo da mogu da prežive razdvajanje.

Teško je to zaista, ali zato imamo regenerativne sposobnosti bez kojih bi smo davnih dana izumrli.
Korisnikov avatar
By m..
jok. mada teshko mogu da zamislim svoj zivot bez nekih ljudi.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jesam, vise puta.
I naravno, nisam bila u pravu :D
Stavise, kada nestane taj neki deo licnosti koji je prilagodjen nekoj drugoj osobi, nastaje prostor za moju sopstvenu nadogradnju ili za posvecivanje drugima.
By Kragi

meni je ovakva situacija prosto neminovna kod svakog od nas, pritom naravno ne mislim na one koji se zaljubljuju svakih mesec i po ...
e sad sto rece mina, obicno je rano 'osecaj' u pitanju i nema veze sa stvarnoscu. valjda se covek u nekim momentima oseti suvise slabim i bespomocnim :)
Korisnikov avatar
By Galateja

da ste neko drugi, da ne znate kako dalje, bez necije ljubavi...
Dešavalo mi se kad sam bila mlađa, tačnije jednom, kada nisam znala šta ću sa posledicama neuzvraćene ljubavi, kada sam se osećala dezorijentisano i dezintegrisano, kao da sam koračala po oblacima... Trebalo mi je dve godine da se povratim. Ta strast usmerena ka strejt koleginici je bila ujedno i samoautovanje, imala sam 19 godina . Jeste bilo bolno, ali i neophodno za odrastanje. :hypno:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Verujem da je to strašno i iskreno se nadam da mi se nikad neće desiti...
Korisnikov avatar
By Burak
jako dugo sam u vezi i potpuno sam se navikao da je moja druga polovina uvijek tu - i kad treba i kad ne treba.. Tako da bi mi, pretpostavljam, bilo veoma teško ići dalje bez njega.. Mislim, sigurno bih nastavio život dalje, ali bi mi trebalo dugo vremena da se naviknem na novi suroviji samački zivot..

U prilog temi ide i izreka koja kaže: Nikada se ne vezuj za ono što ne možeš da ostaviš.
Korisnikov avatar
By *deni*
Osećaji nezadovoljstva, usamljenosti, očaja, teskobe, straha, paranoje, bespomoćnosti, inferiornosti, besa i tuge me prate kroz ceo život.
Trpno sam biće.
Zato držim da je svaka moja veza unapred bila osuđena na propast, a kako vreme prolazi, biće sve gore i gore.
Već sam sad isceđen kao limun.
To mora da je neko prokletstvo.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, deni. Prokletstvo pametnih i osećajnih.

Ostali nemaju tih problema.

Ali, gledaj ovako...ionako je jedino što je izvesno na ovom svetu dva kubna metra koja nas čekaju, negde.

[offtopic](u slučaju kremacije odnos površine/zapremine je drugi, ali poenta konstantna)[/offtopic]
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
...Ali, gledaj ovako...ionako je jedino što je izvesno na ovom svetu dva kubna metra koja nas čekaju, negde.

[offtopic](u slučaju kremacije odnos površine/zapremine je drugi, ali poenta konstantna)[/offtopic]
Jeste.
To me jedino, ali dovoljno teši...
Smrt doneće konačno izbavljenje i spas...
:gotika:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by burak-BL

na novi suroviji samački zivot..
Ne mora da znaci da je samacki zivot obavezno suroviji. Zapravo, dosta zavisi kakva je veza bila, ali drzim da se kvalitetne veze gde su oba partnera ili partnerke zadovoljne ne prekidaju. Kada sada pogledam unazad, za neke od svojih veza sam apsolutno srecna sto su se zavrsile i pomislim da su mogle da traju i manje. Koliko sam vremena i zivaca potrosila na ljude koji to ne zasluzuju, ccc..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage

Mislim da razumem šta hoćeš da kažeš: kada si dugo sa nekom osobom i kada su emocije jake, vi na neki način postajete "jedno biće" pa se kada ta osoba nestane osećaš kao da nedostaje deo tebe.

Da naravno, makar što se tiče mene. Ljudi su društvena bića i društvo i socijalne interakcije oblikuju veliki deo našeg postojanja. Meni je to na neki način slično simbiozi iako bi ljudi trebalo da mogu da prežive razdvajanje.

Teško je to zaista, ali zato imamo regenerativne sposobnosti bez kojih bi smo davnih dana izumrli.
What he said :D
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by *deni*
...Ali, gledaj ovako...ionako je jedino što je izvesno na ovom svetu dva kubna metra koja nas čekaju, negde.

Jeste.
A šta ako se reinkarniraš? Onda opet sve iz početka, a nećeš toga biti ni svesan... :gotika:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ima jedan tekst pesme koji me lepo opisuje:
"...Živim za sve, svakoga, svaki tren

Veliki je cilj da u sebi sad
Savladam sve jače od sebe
Veliki je cilj da u sebi sad
Savladam sve "

''

Inače kada se prava ljubav rodi ona zauvek ostaje, sebi dopuštam da volim, a da li sam ikada ostao bez ičije ljubavi...odgovor je negativan. Uskratio sam manifestaciju iste i obrnuto onda kada je tako bilo suđeno. Ali jednom rođena ljubav mi zauvek ostaje u srcu, i to mi je dovoljno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mage
Originally posted by *deni*

Jeste.
A šta ako se reinkarniraš? Onda opet sve iz početka, a nećeš toga biti ni svesan... :gotika:
To je isuviše komplikovano pitanje, pa predlažem da ga za sada, u ovoj temi i ne razmatramo.
:zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!