Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by BananaMislim da razumem šta hoćeš da kažeš: kada si dugo sa nekom osobom i kada su emocije jake, vi na neki način postajete "jedno biće" pa se kada ta osoba nestane osećaš kao da nedostaje deo tebe.
Pa recimo da je ta ljubav vremenom postala deo licnosti, i posle nje ostane neka praznina. Zjapi.
Originally posted by Bananameni je ovakva situacija prosto neminovna kod svakog od nas, pritom naravno ne mislim na one koji se zaljubljuju svakih mesec i po ...
Pa recimo da je ta ljubav vremenom postala deo licnosti, i posle nje ostane neka praznina. Zjapi.
Originally posted by BananaDešavalo mi se kad sam bila mlađa, tačnije jednom, kada nisam znala šta ću sa posledicama neuzvraćene ljubavi, kada sam se osećala dezorijentisano i dezintegrisano, kao da sam koračala po oblacima... Trebalo mi je dve godine da se povratim. Ta strast usmerena ka strejt koleginici je bila ujedno i samoautovanje, imala sam 19 godina . Jeste bilo bolno, ali i neophodno za odrastanje.
da ste neko drugi, da ne znate kako dalje, bez necije ljubavi...
Originally posted by BananaDok je meni mog GPS-a uvek ću da znam kako dalje...
da ste neko drugi, da ne znate kako dalje, bez necije ljubavi...
Originally posted by MarsJeste.
...Ali, gledaj ovako...ionako je jedino što je izvesno na ovom svetu dva kubna metra koja nas čekaju, negde.
[offtopic](u slučaju kremacije odnos površine/zapremine je drugi, ali poenta konstantna)[/offtopic]
Originally posted by burak-BLNe mora da znaci da je samacki zivot obavezno suroviji. Zapravo, dosta zavisi kakva je veza bila, ali drzim da se kvalitetne veze gde su oba partnera ili partnerke zadovoljne ne prekidaju. Kada sada pogledam unazad, za neke od svojih veza sam apsolutno srecna sto su se zavrsile i pomislim da su mogle da traju i manje. Koliko sam vremena i zivaca potrosila na ljude koji to ne zasluzuju, ccc..
na novi suroviji samački zivot..
Originally posted by MageWhat he said
Originally posted by BananaMislim da razumem šta hoćeš da kažeš: kada si dugo sa nekom osobom i kada su emocije jake, vi na neki način postajete "jedno biće" pa se kada ta osoba nestane osećaš kao da nedostaje deo tebe.
Da naravno, makar što se tiče mene. Ljudi su društvena bića i društvo i socijalne interakcije oblikuju veliki deo našeg postojanja. Meni je to na neki način slično simbiozi iako bi ljudi trebalo da mogu da prežive razdvajanje.
Teško je to zaista, ali zato imamo regenerativne sposobnosti bez kojih bi smo davnih dana izumrli.
Originally posted by *deni*A šta ako se reinkarniraš? Onda opet sve iz početka, a nećeš toga biti ni svesan...
...Ali, gledaj ovako...ionako je jedino što je izvesno na ovom svetu dva kubna metra koja nas čekaju, negde.
[offtopic](u slučaju kremacije odnos površine/zapremine je drugi, ali poenta konstantna)[/offtopic]
To me jedino, ali dovoljno teši...
Smrt doneće konačno izbavljenje i spas...
![]()
Originally posted by MageTo je isuviše komplikovano pitanje, pa predlažem da ga za sada, u ovoj temi i ne razmatramo.
Originally posted by *deni*A šta ako se reinkarniraš? Onda opet sve iz početka, a nećeš toga biti ni svesan...
To me jedino, ali dovoljno teši...
Smrt doneće konačno izbavljenje i spas...
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!