Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by hlaefdige
to, prosto, nije istina za svakoga. kao sto i takva veza nije za svakoga.
:up:
Korisnikov avatar
By zozefin st
skroz je moguce, samo do toga moze doci samo spontano, i strasno je retko. al neznam dal moze da potraje... Recimo da su ucesnici toga zaljubljeni jedno u drugog i loze se jedno na drugog.. sad vec ne bih mogla da ucestvujem u tako necemu, pre da...............
Korisnikov avatar
By *deni*
У праву си, Жозефина...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by sofia
I'm old fashioned

Me too :cigareta:
By RuznaGlupaZla
Originally posted by emo_haos_
da li mislite da je moguce tako nesto?
da li bi se upustili u tako nesto ako bi vam se desilo da vam se dopadnu dve osobe istovremeno?
Da.
Ne bih.
Korisnikov avatar
By AbD
joj ne znam. odnos između dvoje ljudi teško je dugoročno održati na životu a ljubav utroje mislim da nema šanse. osim ako je riječ o tri zaista fantastične, iznimne osobe i da su svi svima cijelo vrijeme intrigantni intelektualno, privrženi emocionalno i napeti seksualno.

tom cruise to zove mission impossible. nema šanse. :nope:
Korisnikov avatar
By ok_decko
vicky cristina barcelona? I don't think so :zongler:
Korisnikov avatar
By m..
edit: omasila sam temu, lmao.
Korisnikov avatar
By someone
meni to lichi na mini harem :D malo po malo i dodje se do cifre "ja i josh 10 mojih ljubavi" :P nisam u tom "fazonu",ljubav u dvoje je za mene idealna :)
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
hmmm.. poeticno,eroticno,primamljivo....
da li je moguce, still don't know :cekam:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Mislim da bi kombinacija ja+devojka +decko=Family bila fantasticna!
Imali bi 5-oro dece (aj jedno za pocetak..) i taaako!I sasvim se slazem sa black L da se mogu voleti dve osobe u isto vreme, jer mi se to i dogodilo pre par godina! Bilo je mnogo konfuzno,pa sam nasla treceg! :lol: :discofever:
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
[quote]Originally posted by Mystica_lady
Mislim da bi kombinacija ja+devojka +decko=Family bila fantasticna!
Imali bi 5-oro dece (aj jedno za pocetak..) i taaako!I sasvim se slazem sa black L da se mogu voleti dve osobe u isto vreme, jer mi se to i dogodilo pre par godina! Bilo je mnogo konfuzno,pa sam nasla treceg! :lol: :discofever:
[/quo

:angel: :angel: :P :eya:

i ja se slazem s vama...
Korisnikov avatar
By Sutekh
nema teoretske shanse.

mozhda nisam dovoljno progresivan, ali tako je.
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
cimi mi se da sam jednom imala takav spoj al nazalost ne razmisljaju svi isto... svi smo mi razliciti. sad bi to verovatno bila jedna srecna forumaska trojka da su htele da prihvate tako nesto , a svakako smo se vec sve tri bile ispreplitale , ali jeb... uvek ce mi biti zao zbog toga:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by Blentavo savrsena...

Bleki#
Oh da.... razmisljam o tome, pogotovo u poslednje vreme...
Deluje mi interesantno, ali s obzirom da sam gledala taj film, tip nije gay... a u mom film-u, je gay...
Probala bih, zivot u troje, ali ne znam zaista kako bi to izgledalo... nemam nikakvu predrasudu... neka svako zivi kako zeli, i kako mu odgovara... iako je moguce da ce se neko osecati suvisno, posle nekog vremena...
Btw mislim da je moguce voleti dve osobe u isto vreme...

.
.
.

Potpuno se slazes ms tobom ...
A da moguce je voleti dve osobeu isto vreme...

emo#
da. imam. :)
htedoh da ljudi iskazu svoje misljenje na temu, a ne na moj licni stav, pa iz tog razloga sam ga izostavila.

meni licno takav scenario odgovara. sposobna sam da volim istovremeno dve osobe [za vise ne znam, nije mi se jos uvek desilo]. vidim prednosti takvog odnosa. bas suprotno pretpostavljenom misljenju da je uvek neko zapostavljen mislim da bas taj 'extra' neko ne dozvoljava da se zapostavi bilo ko [nesto u prvi mah nalik savesti, no nije analogno].
nije rec u pukom deljenju zivotnog prostora. mada je prostor od znacaja za 'normalno' funkcionisanje. i to je takodje jedna od prednosti - kada osetis da ti zatreba prostora za sebe.
nazalost, statisticki gledano ovaj scenario je tesko ostvariv. bas kako je neko vec napomenuo, tesko je da se nadju dve 'srodne duse', a tek jos plus jedna. no, ja mislim da se takav odnos gradi postepeno, u par diskretnih inkrementalnih koraka. u matematickom smilu => 1+1=2 => 2+1=3

naravno, ima tu jos mana i prednosti... (da ne pomisli neko da smatram da je sve receno)
.
.
.
cimi mi se da sam jednom imala takav spoj al nazalost ne razmisljaju svi isto... svi smo mi razliciti. sad bi to verovatno bila jedna srecna forumaska trojka da su htele da prihvate tako nesto , a svakako smo se vec sve tri bile ispreplitale , ali jeb... uvek ce mi biti zao zbog toga:ozbiljan:

Ste je pesnik hteo da kaze?
Lepo si kopirala necije reci,sa sve frazom U PAR DISKRETNIH INKREMENTALNIH KORAKA!Svaka cast!
Korisnikov avatar
By jenny
par diskretnih inkrementalnih koraka :smeh:

baš zvuči pametno..biće da je neko spremao numeričku analizu dok je pisao post :lol:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Svasta sam pisala na temu "otvorene" veze i tako tih stvari, onako vodolijski sve to podrzavam i mogla sam da praktikujem sve dok nismo kupile psa! Ili je problem do kaucha, jednostavno nas troje NE MOZEMO da stanemo na taj krevet i zagrlimo se posteno. Kako onda da grlim dve zene u isto vreme, popadacemo sa kreveta, plus ce Dylan da bude tuzan, nece znati izmedju koje dve da se uguzelja:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Znam za jedan slučaj da su 2ica primili trećeg u vezu i svi živeli zajedno ali se sve to relativno brzo raspalo (posle godinu dana).

Nemam ništa protiv u načelu, ali nekako mislim da u toj trojci uvek neko ispadne treći.
By Ulix
Dugo već čitam blog trojice Italijana koji žive zajedno; prvo su dvojica bila u vezi nekih desetak godina kada su upoznali ovog trećeg i on sa njima živi već pet ili šest godina. One big happy family. Divni su. :love:
Korisnikov avatar
By lazarus
sjajno! to je sigurno moguce. ja sam za!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Ulix

Dugo već čitam blog trojice Italijana koji žive zajedno; prvo su dvojica bila u vezi nekih desetak godina kada su upoznali ovog trećeg i on sa njima živi već pet ili šest godina. One big happy family. Divni su. :love:
Kako lepa prica :love:

Volim tako te primere koji pokazuju da to sto je nesto retko ne znaci da je i nemoguce...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!