Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by emo_haos_Da.
da li mislite da je moguce tako nesto?
da li bi se upustili u tako nesto ako bi vam se desilo da vam se dopadnu dve osobe istovremeno?
Originally posted by Blentavo savrsena...
Bleki#
Oh da.... razmisljam o tome, pogotovo u poslednje vreme...
Deluje mi interesantno, ali s obzirom da sam gledala taj film, tip nije gay... a u mom film-u, je gay...
Probala bih, zivot u troje, ali ne znam zaista kako bi to izgledalo... nemam nikakvu predrasudu... neka svako zivi kako zeli, i kako mu odgovara... iako je moguce da ce se neko osecati suvisno, posle nekog vremena...
Btw mislim da je moguce voleti dve osobe u isto vreme...
.
.
.
Potpuno se slazes ms tobom ...
A da moguce je voleti dve osobeu isto vreme...
emo#
da. imam.![]()
htedoh da ljudi iskazu svoje misljenje na temu, a ne na moj licni stav, pa iz tog razloga sam ga izostavila.
meni licno takav scenario odgovara. sposobna sam da volim istovremeno dve osobe [za vise ne znam, nije mi se jos uvek desilo]. vidim prednosti takvog odnosa. bas suprotno pretpostavljenom misljenju da je uvek neko zapostavljen mislim da bas taj 'extra' neko ne dozvoljava da se zapostavi bilo ko [nesto u prvi mah nalik savesti, no nije analogno].
nije rec u pukom deljenju zivotnog prostora. mada je prostor od znacaja za 'normalno' funkcionisanje. i to je takodje jedna od prednosti - kada osetis da ti zatreba prostora za sebe.
nazalost, statisticki gledano ovaj scenario je tesko ostvariv. bas kako je neko vec napomenuo, tesko je da se nadju dve 'srodne duse', a tek jos plus jedna. no, ja mislim da se takav odnos gradi postepeno, u par diskretnih inkrementalnih koraka. u matematickom smilu => 1+1=2 => 2+1=3
naravno, ima tu jos mana i prednosti... (da ne pomisli neko da smatram da je sve receno)
.
.
.
cimi mi se da sam jednom imala takav spoj al nazalost ne razmisljaju svi isto... svi smo mi razliciti. sad bi to verovatno bila jedna srecna forumaska trojka da su htele da prihvate tako nesto , a svakako smo se vec sve tri bile ispreplitale , ali jeb... uvek ce mi biti zao zbog toga:ozbiljan:
Originally posted by UlixKako lepa prica
Dugo već čitam blog trojice Italijana koji žive zajedno; prvo su dvojica bila u vezi nekih desetak godina kada su upoznali ovog trećeg i on sa njima živi već pet ili šest godina. One big happy family. Divni su.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!