Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
Šta biste učinili.....ili šta činite......tj. kako reagujete....kakva osećanja u vama budi i da li uopste budi....recimo....saznanje...
..da je vaš bivši/a u srećnom odnosu (vezi) sa nekim koga vi bas ne trpite? A vi i dalje imate osećanja spram njega/nje.....
i znate da ste pogrešili jerbo ste s tom osobom prekinuli ili jer se niste za nju borili (ako je ona prekinula sa vama).....
Da li se trudite mozda razgovarati sa njim/njom i ubediti je da gresi u vezi tog novo odnosa....da li ga/ju mozda napadate.....
ili ste sasvim dostojanstveni te se distancirate i prekidate kontakt sa njim/njom.....

A ?

(i nemojte mi sad tu muljati i lagati kako vi nikad niste i ne biste:avalon: :eviltrep: :die: :sekirica: .....)
By J...
Originally posted by Winter

Šta biste učinili.....ili šta činite......tj. kako reagujete....kakva osećanja u vama budi i da li uopste budi....recimo....saznanje...
..da je vaš bivši/a u srećnom odnosu (vezi) sa nekim koga vi bas ne trpite? A vi i dalje imate osećanja spram njega/nje.....
Otvorila bih dupli nalog na forumu za hejtovanje. :novine:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
...da je vaš bivši/a u srećnom odnosu (vezi) sa nekim koga vi bas ne trpite? A vi i dalje imate osećanja spram njega/nje.....

Da li se trudite mozda razgovarati sa njim/njom i ubediti je da gresi u vezi tog novo odnosa....da li ga/ju mozda napadate.....

a?!...
pa ocigledno ne gresi!

sve i da gresi...koji sam ja kurac da mu/joj objasnjavam to?

ja bih odjebala od te organizacije decjim poskokom...

i nemojte mi sad tu muljati i lagati kako vi nikad niste i ne biste

NIKAD NISAM I NE BIH!!!!
Korisnikov avatar
By krpica

ili ste sasvim dostojanstveni te se distancirate i prekidate kontakt sa njim/njom.....

A ?

da .prekinem kontakt .tako je bilo i uvjek ce biti ^^

btw ,Winter ..kakve su to teme u poslednje vreme .anketirash forumashe ,pomislicu da te sve ovo zabavlja.
Korisnikov avatar
By Winter
odkako udarih glavu....svašta mi na pamet pada :iskusenje:
Korisnikov avatar
By *deni*
To su sve ljubavne igranke i nadmudrivanja.
Volim da ogovaram i spletkarim, ali sam dovoljno mudar da neću ići kod nekog ko je u vezi da mu u oči ogovaram partnera i ukazujem mu na njegove mane, jer ništa tako neću postići, samo mi mogu biti zapušena usta.
Ali zato možemo olajavati omražene persone izokola i posle da tvrdimo da mi to nismo rekli.
:angel:
Korisnikov avatar
By unic0rn

i znate da ste pogrešili jerbo ste s tom osobom prekinuli ili jer se niste za nju borili (ako je ona prekinula sa vama).....
pa situacija mi mirishe na to da nije problem u trpljenju ili netrpljenju te osobe nego upravo u tim nereshenim uskladishtenim osecanjima. hocu da kazem, prezir bi postojao u svakom slucaju (a netrpljenje te osobe dodje ko slag na tortu) i chini mi se da najvishe ima veze sa sopstvenim demonima (druga citirana rechenica) nego sa bilo chim drugim.

u svakom sluchaju, pustiti ljude da zive, jer bolje je ne meshati se i sachekati sta ce biti od tog odnosa...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ni do koga mi nije dovoljno stalo da bih se time zamarala.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sopstveni demoni, pregolema sujeta..... Da, da, da......
To su stvari koje kad pobedimo, rešili smo i dosta životnih problema....
Korisnikov avatar
By tintily

A ?

(i nemojte mi sad tu muljati i lagati kako vi nikad niste i ne biste:avalon: :eviltrep: :die: :sekirica: .....)
ako mi vise nismo zajedno njena stvar sa kim ce biti , bez obzira na to gajim li ili ne gajim neka osecanja .I ako smo nakon veze ostale u prijateljskim odnosima opet ne bih dala sebi za pravo da se mesam u njen izbor sem u slucaju kada bi bilo neophodno da joj se kazu stvri koje ne zna , sto ovde nije bilo pitanje . Daklem apsolutno je nebitno kakve ce izbore praviti i hoce li se meni te osobe dopadati ili ne , postovacu ih kao partnere svih mojih prijatelja .
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by hlaefdige

...da je vaš bivši/a u srećnom odnosu (vezi) sa nekim koga vi bas ne trpite? A vi i dalje imate osećanja spram njega/nje.....

a?!...
pa ocigledno ne gresi!

sve i da gresi...koji sam ja kurac da mu/joj objasnjavam to?

ja bih odjebala od te organizacije decjim poskokom...

i nemojte mi sad tu muljati i lagati kako vi nikad niste i ne biste

NIKAD NISAM I NE BIH!!!!

:up:

isto ovako razmisljam
Korisnikov avatar
By Tungi
Preduzeo bih mere Glenn Close iz "Fatalne privlacnosti":testerica:
Korisnikov avatar
By m..
Boli me kurac, njihova stvar. Pod uslovom da se ne napravi neka spanska serija oko toga, pa me se uvuce u pricu na razne nacine, onda ispizdim na ceo svet.
By Dee

Emotivno zeznuta stvar... sa jedne strane, emocije ka toj osobi ce me terati da radim lose stvari ( kao sto ti kazes, "svasta mi pada na pamet"), a sa druge strane su emotivna zrelost i moral. Oni uvek nadvladaju, jer sa mesanjem bilo kog tipa, mogu napraviti samo glupost. Ja se za osobe borim dok sam sa njima, nakon toga, ako odu, otisli su. Osecacu se jadno, sujetno, ljubomorno, izdano, TUZNO, ali zivot ide dalje. Prebolecu vremenom. I uvek mi treba i vremenska i prostorna distanca od osoba prema kojima sam imala emocije, a oni su se meni zahvalili na saradnji... Nakon sto bura prodje... mozda ima mesta za drugarske odnose...
Korisnikov avatar
By Delete
Nikad mi ne bi palo na pamet da ubedjujem bilo koga da je pogresio. Bar toliko poznajem svoje bivse da znam da nisu nitkovi kojima ce "dobronamerni" saveti uticati na vezu.

A ako se nismo distancirali nakon raskida, ne vidim razlog zasto bismo se distancirali zbog bilo cijeg (i bilo kakvog) novog partnera...i nema to veze sa dostojanstvom, jer kapiram da dostojanstveno neces praviti frku zbog toga, a distanciranje mi je kukavicki beg od suocavanja sa realnoscu.

Istina, na neke bivse bih popizdela kad bih od anonimusa saznala da su u vezi sa nekim koga su sami pljuvali i definitivno bih bila razocarana jer su insistirali na kliseu "bices prva koja ce saznati ako se pojavi neko novi", a onda pogaze vlastite reci.

Sve u svemu, bila bih veoma srecna da bivse vidim srecne i mnogo vise bi mi znacila njihova sreca, pa i sa meni odvratnim ljudima, nego bol sa, za mene kul osobama.
By ...Sitnicava...
Pazi smajliće u uvodnom postu. :roll:

Da mi se desi da je volim i dalje, a ona je u srećnom odnosu sa drugom, pod uslovom da smo i dalje bliske, rekla bih joj svoje mišljenje o njenoj novoj vezi; verujem da bi skontala da sam objektivna i da je to samo moj stav, a ne pretenzija da joj uništim novu vezu. To ne bih radila. Ako je srećna sa drugom, tu za mene nema mesta, a ako glumi sreću sa drugom, videla bih se sa njom i po ponašanju znala da li da se pomučim i vratim je ili zaobidjem.
Korisnikov avatar
By Mars
Hm.

AKO bih baš morao da mislim o tome...iskoristio bih to kao dodatno pogonsko gorivo za neke svoje ciljeve.

Koji nemaju njega u slici, naravno.

A inače...kad bih imao vremena i bio dokon...Privoleo bih ga da mi se vrati a onda ga ostavio.

Pa nek viču Buuaaa!! i udaraju lepezama o stolice...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Hm.

AKO bih baš morao da mislim o tome...iskoristio bih to kao dodatno pogonsko gorivo za neke svoje ciljeve.

Koji nemaju njega u slici, naravno.

A inače...kad bih imao vremena i bio dokon...Privoleo bih ga da mi se vrati a onda ga ostavio.

Pa nek viču Buuaaa!! i udaraju lepezama o stolice...

Osica,osica:kgcs3:
Korisnikov avatar
By Mars
Od juče imam jednu fiksaciju koju nekako moram da realizujem: da se obučem onako KOMPLIKOVANO, slojevito i kompleksno kao vikont Sebastien de Valmont u "Opasnim vezama" na početku filma...
Originally posted by Tungi

Osica,osica:kgcs3:
Stršljen!

:meduza:
Korisnikov avatar
By Mars
...skupo bi me platio?
By J...
Originally posted by Mars

Mislim da je lopata adekvatan lek i za ovu vrstu dokonosti.

:cudotvornalopata:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!