Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by WakeMeUpInside

Decko/devojka vas ostavi..razlog: nema vise ljubavi,ok.prihvatite...trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako.....kao druzite se,sve je super...svidi vam se neko,on/ona reaguje,ne zeli vise da bude u kontaktu sa tobom...besni...Neka mi neko objasni sta se desava :D
dete 3 ili 4 godine igra se sa igrackom, izigra se, ostavi je i okrene se na drugu stranu ili uzme drugu. drugo dete uzme tu istu igracku, odjednom prvo dete je ponovo zeli vise od svega i otima se...

uglavnom sva deca izadju iz te sebicne posesivne faze posle pete godine
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by arwen_evenstar

Decko/devojka vas ostavi..razlog: nema vise ljubavi,ok.prihvatite...trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako.....kao druzite se,sve je super...svidi vam se neko,on/ona reaguje,ne zeli vise da bude u kontaktu sa tobom...besni...Neka mi neko objasni sta se desava :D
dete 3 ili 4 godine igra se sa igrackom, izigra se, ostavi je i okrene se na drugu stranu ili uzme drugu. drugo dete uzme tu istu igracku, odjednom prvo dete je ponovo zeli vise od svega...

uglavnom sva deca izadju iz te sebicne posesivne faze posle pete
a neko ostane dete i posle te 5e :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
to se nesto u narodu kaze niti kostu glodje niti drugom daje, ne mogu tacno da se setim :cita:
Korisnikov avatar
By Galadriel
^ nema to veze sa lezbejkama vecina bi to u manjoj ili vecoj meri radila ako im dozvolish. :hekla:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Mislim da su takve osobe vrlo sebične i posesivne.Znaju da su voljene i očekuju da će tako ostati i posle raskida.Kada vide da situacija ipak može da se promeni,osećaju se povredjeno i iznevereno.A s obzirom da tu više nema ljubavi,mislim da se ne radi toliko o ljubomori,koliko o povredjenoj sujeti.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*

sujeta klasicna!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!