Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

-10/ -12/ .... -15......

privlačnost
20
21%
sex
12
12%
nedostatak odgovarajućeg partnera
5
5%
dosada
2
2%
ekonomska korist - sponzorstvo
10
10%
ljubav
26
27%
potreba za mentorom/potreba za manipulacijom
9
9%
nešto sasavim deseto
13
13%
Korisnikov avatar
By Winter
nisam uopšte mrzačica niti mrziteljka....imam samo stavove koji se razlikuju od tvojih zvezdanih........:dancing:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Stavovi koji se razlikuju od stavova svih ljudi na planeti .. :yes:

:bubbles:
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Zwezdica
Stavovi koji se razlikuju od stavova svih ljudi na planeti .. :yes:

:bubbles:
Nisi u pravu.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne bih mogla da budem s nekim ko može roditelj da mi bude, niti bih bilo kome glumila istog (krooooz.. 10ak godina :P ), a šta drugi rade me savršeno ne zanima.
Korisnikov avatar
By pthalo
ljubav :love: :setnja: Konačno sam našla osobu koja me odgovara i koja me stvarno razume i sa kime imam hiljadu stvari zajedno, koja ume da me nasmeje kada plačem bez da me iznervira, koja je genijalac i ume da prati o čemu pričam bez pola sata objasnjenje jer ona jednostavno kuži stvari, sa kim možemo raspravljati bez uvreda, koja me voli u potpunosti i ne moram da krijem ništa od nje jer me prihvati kakvu takvu jesam. Kada nađeš takvu osobu, nije ni važno da je 17 godine starija od mene, da živi 0,043 svetlo sekunde daleko od mene (računamo u svetlim sekundama pošto 12900 km zvuči previše tužno), i da je još u toku promena pola. Meni je kao prirodno da je rođena na drugim kraju sveta i da je malo starija...takve osobe, kao što je moja devojka, one su mnogo retke. Obe smo lude genijalace, savante.

Našla sam osobu sa kim možemo igrati sa matematikom. Naučila sam je da izračune datume. Kažem joj 8. januara 1988 i ko će prvi reći "petak" to će pobediti. :D pričam sa njom o špiralima i krugama i drvećama i pipalima i morskim klobucima i ona me razume! Sada naučim je i mađarski :D
Korisnikov avatar
By maka
Ja imam 20 moja devojka 32. Kod mene minimum 5 godina razlike.. ne zato sto to hocu,nego mi se tako desavalo. Mislim i sigurna sam da sam negde zrelija od svog godista i da ne bih mogla da gradim jedan ovakav odnos sa nekim ko ima 20 ili 17.

Volim sto je iskusna,sto zna da kontrolise mnoge stvari u nasoj vezi,za koje nisam ni cula da postoje. Volim sto uz nju sazrevam jos brze od onog ranijeg brzog sazrevanja. Volim jer zna tacno sta zeli u zivotu,pa tako i od nase veze.

S druge strane znam da je njoj cesto tesko jer je pomerila granice tolerancije i jer mi tolerise neke stvari koje znam da nekom njenih godina nikad ne bi. Zao mi je i sto se komunikacija vodi na nivou nizeg tj na mom nivou pa ona u nekim situacijama bas i nema komunikaciju kakvu zeli. Ali docice sve vremenom,ne brinemo se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!