Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ALTER_EGOA zasto KAD nit pukne a ne AKO nit pukne
elem poenta moja je da ljubav postoji ali u njoj teba biti racionalan i srecan, onog momenta kada nit pochne da popushta treba se boriti ako vedi, kada nit pukne, vreme je da se sve lepo shto je postojalo zavrshi, a zhivot da se nastavi...
Originally posted by istoksalim se bre
Zasto bih lagao? Pa,ljudi sa foruma nas vrlo dobro poznaju.
Originally posted by KgCS3Ako veza ne traje večno, ne znači da to nije bila prava ljubav, svašta. Naprosto, da bi veza opstala, potrebno je mnogo više od ljubavi.Originally posted by ALTER_EGOA zasto KAD nit pukne a ne AKO nit pukne
elem poenta moja je da ljubav postoji ali u njoj teba biti racionalan i srecan, onog momenta kada nit pochne da popushta treba se boriti ako vedi, kada nit pukne, vreme je da se sve lepo shto je postojalo zavrshi, a zhivot da se nastavi...![]()
E bas si me razocarala![]()
Sa tako pesimistickim stavom ... ....![]()
Elem, nikada ali nikada ne bih ulazio u "brak" ako znam da ce jednoga dana puci![]()
Odbijam da glasam inace jer je tema![]()
Originally posted by UlixOriginally posted by KgCS3Ako veza ne traje večno, ne znači da to nije bila prava ljubav, svašta. Naprosto, da bi veza opstala, potrebno je mnogo više od ljubavi.Originally posted by ALTER_EGOA zasto KAD nit pukne a ne AKO nit pukne
elem poenta moja je da ljubav postoji ali u njoj teba biti racionalan i srecan, onog momenta kada nit pochne da popushta treba se boriti ako vedi, kada nit pukne, vreme je da se sve lepo shto je postojalo zavrshi, a zhivot da se nastavi...![]()
E bas si me razocarala![]()
Sa tako pesimistickim stavom ... ....![]()
Elem, nikada ali nikada ne bih ulazio u "brak" ako znam da ce jednoga dana puci![]()
Odbijam da glasam inace jer je tema![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!