Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by smaugOriginally posted by svejedno
Ja npr. koristim vrlo cesto, a pojma nemam koji sam sad ja profil licnosti... poludeli umJetnik, recimo ,)
..a nikad nisam imao neku preteranu zelju za 'integracijom' (bar ne toliko da koristim reci koje ne zelim) a ni problem sa istom.
Pre bih ja to povezao sa godistem, slengom i to...
..
Kao reci 'vops' umesto 'pivo' npr.
Mislim, i moja baba kad se iznervira kaze 'brate mili' i sl.
..
Ja bih to povezao samo sa godistem, kazem.
Bar sto se tice tog 'brate'.
Meni ovo govori da chak i jezik (tj. zargon) ove nashe nacije potvrdjuje duboko usadjenu homofobiju...
A cesto se koristi i 'bro', u engleskom slengu, a i kod mnogih mojih drugara, u zayebanciji.....ta nasa nacija.. mislim, brate.
,)![]()
Respec' bro!
Ja brate koristim brate od onomad kad mi se komsija u Beogradu obratio sa - gospodzo brate.
Od tad se ova moja i ja iskljucivo tako oslovljavamo.
A kad su siroke narodne mase u pitanju ne mislim da su 'vrh', 'brate' i sl homofobija. Mislim da su samo deo sire price o jeziku i o tome kako nam je svima vokabular sokantno nikakav.
Originally posted by svejedno
brate sestro, cale si, keve mi.
Originally posted by Lepa KrepaTo je "kako zemunac cestita sestri zavrsen faks"Originally posted by svejedno
brate sestro, cale si, keve mi.
ovo mi sinoć dečko ispričao...
ot: ne mislim da je homofobija posledica latentne homoseksualnosti, kao što ni mizoginija nije posledica "latentne ženskosti" ili rasizam "latentne drugorasnosti" ili štatigajaznam. sve su te pojave povezane sa odnosima moći u društvu, a posebno sa odbranom privilegija dominantne grupe. a taj poriv da se odbrani svoj povlašćeni položaj je naročito snažan onda kad diskriminisana grupa počne da diže glavu. još ako to počne da radi u društvu koje već neko vreme ide unazad po pitanju sistema vrednosti, koje je paranoično, osiromašeno, uspešno militarizovano i repatrijarhalizovano i uopšte socijalno unakaženo, onda se neminovno dešavaju takvi likovi.
Originally posted by svejednoja kazem devojci i ona meni, bar 50x dnevno.
A sta kada ja svojoj ortakinji kazem 'maa brateee'?
Originally posted by m..Joj, da, to i mene uzasno nervira. Oni misle da je to neki eufemizam za "nisam gay/necu da budem gay/necu nista da imam sa gay ljudima/ostavite me na miru" homofobiju.....
drugo sto me je gotovo ubilo, je kad (tipa valjovic, djilas i ostali) kazu kako ne dele taj sistem vrednosti. koji kurcev sistem vrednosti? onaj koji propagira cak i kostunjvog ustav, onaj koji kaze da svi ljudi imaju jednaka prava, te ce ista biti garantovana ustavom? pa sta kog djavola obavljaju javnu funkciju i zaklinjase se na ustavu kad ne dele sistem vrednosti koji je u njega inkorporiran?
Originally posted by BellyButton
Naime, nazivajuci svoga ortaka "bratom" vi cete iskljuciti bilo kakvu mogucnost za sexualnu konotaciju u komunikaciji izmedju dvojice i potpuno se (nesvesno) odaljiti od homosexualnih impulsa koji su, znamo, skoro svaku heteroseksualnu osobu u nekom periodu zivota pogodili.
Meni ovo govori da chak i jezik (tj. zargon) ove nashe nacije potvrdjuje duboko usadjenu homofobiju...
Shta vi o ovome mislite i da li mozete da se setite josh neke jezichke pojave koja bi mogla imati slichan karakter?...
Originally posted by m..
mislim da bi aktivisti trebalo da isprave voditelja kad god mu to izleti, i da lepo obrazloze da to nije nikakva ideologija. (ponajmanje ona koja popagira da svi treba da budu gay, a ubedjena sam da bar 20% to tako ucitava)
Originally posted by Dzelajza RouzOmg omg. Pa to je vec perfidno.
Tako je onaj iz Dveri od priče o sistemu vrednosti došao do zaključka da je "homoseksualizam" totalitarna ideologija.![]()
Originally posted by Dinapa moze, a moze i samostalno. na primer:
Ja mislim da je samo pogrdna rec... psovka postaje kad mu se doda jos kojesta ispred![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!