Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kako znate da li nekoga volite 'bolesno' ili zdravo?

Sta je za vas obelezje 'bolesne' ljubavi, a sta zdrave?

Da li vise uzivate u normalnom odnosu ili u 'bolesnom'?

Gde je granica izmedju zdrave veze i bolesne za vas?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam.

Ljubav je sama po sebi zdrava. Ako nije zdrava, onda nije ljubav. Ja bar tako mislim trenutno.

Mislim da su luckaste stvari normalne i lepe u ljubavi. Mislim pre svega na neprospavane noci, suze, ludiranje, pojacanu misaonost, ali sve ima svoju granicu. Mislim, zdravo je dok ne ugrozava druge i ne deluje totalno samodestruktivno.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce
Ne znam.

Ljubav je sama po sebi zdrava. Ako nije zdrava, onda nije ljubav. Ja bar tako mislim trenutno.

Mislim da su luckaste stvari normalne i lepe u ljubavi. Mislim pre svega na neprospavane noci, suze, ludiranje, pojacanu misaonost, ali sve ima svoju granicu. Mislim, zdravo je dok ne ugrozava druge i ne deluje totalno samodestruktivno.

:klap:

:yes: :yes: :yes:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja volim onu pesmu: "U ljubavi sam ja bolesna jako, ona je u ljubavi zdrava..." :peva: Lepo otpevam da sam bolesna i ne moram da ispunjavam neke sablone, pravila itd. ;) Naravno, i tu postoji neka granica, negde ovo sto je Sunce rekao - kada postaje samodestrukcija ili ugrozavanje drugog.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zwezdica
Kako znate da li nekoga volite 'bolesno' ili zdravo?
Sta je za vas obelezje 'bolesne' ljubavi, a sta zdrave?
Da li vise uzivate u normalnom odnosu ili u 'bolesnom'?
Gde je granica izmedju zdrave veze i bolesne za vas?
Pa bolesna je recimo ona "zaljubljenost" koja se svede na stalking
onda neki neprekidni sado-mazohistički odnosi
ili kada je neko lud pa je jako posesivan
By Hans
Pracenje partnera, nerazumevanje partnera a sve u ime nekakve ljubavi. Bolesna ljubav je ona koja vam je nekad prijala ali je popustila usled raznih pritisaka i pocinje da vas gushi. Dakle, treba joj reforma.
Korisnikov avatar
By Galadriel

:up:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
^ hahahahh, ni ja, ali se, oh, goodie-good, radujem definiciji! ljubavi! :fancyklap:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam sta je bolesna ljubav. Ne moze ljubav da bude bolesna sama po sebi, pa to je nesto najlepse sto bi nekom da das. Odnos sa nekim je taj koji biva bolestan, a ne ljubav. Kad je neko felerican ili nadje felericnog pa lepo zajedno upadaju u kojekakve patologije...

Za mene je boleshtina kad neko ljubomorise, posesivise, emocionalno ucenjuje, manipulise tudjim nesigurnostima, trazi ne znam kave dokaze ljubavi, kada je needy i codependent (ako neko to moze da prevede na srpski, bila bih zahvalna) pa ocekuje da je druga strana 24/7 dostupna za njegove hirove, kad neko nema iste kriterijume i ocekivanja od partnera koje ima za sebe, kada je destruktivan... :shrug:

Takve stvari, ali tu nista nije do ljubavi, to je sve psycho varijanta i necija bolesna glava i sebicluk koji hoce da poplavi svet.

Slazem se sa Suncem. Ili je zdrava, ili nije ljubav.
By Kragi
Originally posted by sing&dunum
Ne znam.

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sunce slazemo se svi sa tobom.. :klap:

Ili je zdrava ili nije ljubav? Hm.. Da, u glavama nas racionalnih.. Ali, sve cesce upoznajem ljude koji svoju bolesnu vezu objasnjavaju ogromnom ljubavlju, a ja tu ljubav ne vidim nigde, ni u jednom mm njihovog odnosa, samo cistu patologiju..
Korisnikov avatar
By sleepingsun
bolesna ljubav kada nema spoverenja u svog partnera..kada si kriticno posesivan,ljubomoran..i to opravdavas time da volis vise nego ostali...normalno kada se osecas udobno pored te osobe...kada nemas potrebu da je menjas...uzivate jedno u 2..i dajete jedno 2 slobodu jer se ne brinete da ce doci izdaje...:zvizdi:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Pa odgovor lezi u samom coveku. Pogledas i negde u sebi vidis kakvo je stanje, da li je to po tebi zdravo ili ne....... glupo je dati jasnu definiciju, zavisi od coveka do coveka:wtf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja u bivseg nisam zaljubljen,JA SAM OPSEDNUT!!!I ochajan i zaljubljen..:vezan:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Kad sve radim na svoju stetu, a ne mogu da prekinem, kad sam opsednut i dozvoljavam da me gazi. I obrnuto. Ali mi to opet nije bolesna ljubav, ljubav je ljubav, baca u euforiju ili ocajanje, po meni postoji zdrav i bolestan odnos.

Normalno, nisam nikad birao da uletim svesno u patologiju, ali se ipak desilo 2x. Naravno kad posmatram takve odnose sad, sa distance, kapiram da ni to nije bilo toliko tragicno, niti lose, naucio sam moje lekcije i izvukao neke pozitivne stvari iz svega toga.

I mislim da ne postoji granica izmedju 'bolesnog i zdravog', barem se kod mene u startu vidi u kom pravcu sve to krece, nikad nije bilo nekih obrta u tom smislu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
sve moje ljubavi su izgleda bile bolesne... :blenta:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Azdaja
Pa od tebe bolesne ne moze se drugo ni ochekivati.. :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Azdaja
Pa od tebe bolesne ne moze se drugo ni ochekivati.. :lol:

bolesne, traze samo sajkice :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!