Originally posted by sleepingsun
e sad mene zanima kod vas sto ste kazes poligamni,i to je meni ok,iako i sama nisma takva...kao mozete istinski da uzivate u tome ako vam je stvarno stalo do osobe sa kojom ste..mislim ako zavolis osobu...kako ti je ok da se j....sa nekim 2,i da osoba koju volis radi to isto...ili je ponta kao da si zaljublje n u vise ljudi?Samo pitam,nisam ironicna,intreresuje me:cool2:
Pa u poliamoriji je poenta da su vise ljudi u vezi, da se vole i da znaju jedni za druge.
Kod mene je malo specificna situacija jer je moj muz gay tako da to - da mi je stvarno stalo - dobija jedno novo znacenje. A nas odnos je specifican pa bilo tu drugih osoba ne bilo, nikad i nije klasika, niti moze da bude. A kad ima drugih osoba - muskarci s njegove strane mi ne smetaju, mada svaka osoba unosi nesto svoje i novo, uvek su to nove situacije. Sto se osoba s moje strane tice, ja volim osobe slicne meni ukoliko mogu da ih sretnem, a to znaci da su isto u nekoj vrsti poliamorije ili im je to ok... I naravno da mi znaci i muz i ta druga osoba, njegove partnere ne moram bas da volim ali nikad nije ni da ih ne volim, ako savetujem, savetujem za dobrobit tog odnosa, a i oni tako (najcesce)...