Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
nasalih se malo azdajo... :maji:
i najbolje je da se distanciras od obe ak vec ne mozes da predjes preko sopstvene prevare...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Azdaja
:tange: cekam... :pucaodsmeha:

ovi offovi mogu slobodno da ostanu, moje teme nisu "teme" ako nema koji off...

:hvala:
Bas lepo sto si me oslobodila da citam odakle su krenuli i sta je ko kome rekao, odakle je off a odakle nije :lol:

Po zelji postavljacice teme offovi ostali... za sad :lukavi:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.
Uopste vise ne praktikujem monogamiju, niti je praktikuju osobe sa kojima imam ljubav(nicke) odnose. Niti ocekujem to od njih.

Sto ne znaci da nema ljubomore ili posesivnosti, naravno da ima. Mislim, ljudi smo, for gads sejk. Ali ja ne mogu izgleda drugacije da funkcionisem, te sam pre spremna na to nego da bivam uslovljavana da biram.

Medjutim, dok sam je praktikovala, uvek sam bila u fazonu da je kao istina najbolja, treba reci i tako to.
Sada vise nisam tako sigurna, mislim da to moze da bude (ponekad) motivisano sebicnim porivom da osobi koja je prevarila bude lakse.

Prevarila sam jedanput, zvanicno, kada je veza bila pred raskid bas (ono, samo se nisu jos izgovorile reci, jel, i to jer je bilo glupo to uraditi telefonom), tako da to nekako nisam bas ni osetila kao prevaru. I nisam mu rekla. Ne da bih ga postedela, jer ga je bolelo dupe za mene, nego jer jednostavno vise niceg nije ni bilo izmedju nas.
Kako lep post :)

I kod mene je tako nekako... I zivot mi je lepsi, slobodniji, zanimljiviji mnogo nego ranije...

Poliamorija :klap: :klap: :klap: :grouphug: Nadam se da je necu nikad vise menjati za monogamiju (monoandriju). :fige:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
e sad mene zanima kod vas sto ste kazes poligamni,i to je meni ok,iako i sama nisma takva...kao mozete istinski da uzivate u tome ako vam je stvarno stalo do osobe sa kojom ste..mislim ako zavolis osobu...kako ti je ok da se j....sa nekim 2,i da osoba koju volis radi to isto...ili je ponta kao da si zaljublje n u vise ljudi?Samo pitam,nisam ironicna,intreresuje me:cool2: :cigareta: :sladoled:
Korisnikov avatar
By m..
zaljube se u vise ljudi. meni je ok taj koncept kao takav, s tim da ja nema sanse da se istovremeno zaljubim u vise ljudi do te mere da zelim da stvaram neke odnose, statisticki je nemoguce jer se previse retko bas bas zaljubim. a i nemam problem s monogamijom.

jbt svraka ispred prozora pusta zvuke kao 'bomba' na onim decjim kineskim cudima sto pustaju zvukove.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
[/quote]
jbt svraka ispred prozora pusta zvuke kao 'bomba' na onim decjim kineskim cudima sto pustaju zvukove.
[/quote]

jbt koji si ti kralj :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by sleepingsun
e sad mene zanima kod vas sto ste kazes poligamni,i to je meni ok,iako i sama nisma takva...kao mozete istinski da uzivate u tome ako vam je stvarno stalo do osobe sa kojom ste..mislim ako zavolis osobu...kako ti je ok da se j....sa nekim 2,i da osoba koju volis radi to isto...ili je ponta kao da si zaljublje n u vise ljudi?Samo pitam,nisam ironicna,intreresuje me:cool2: :cigareta: :sladoled:
Pa u poliamoriji je poenta da su vise ljudi u vezi, da se vole i da znaju jedni za druge.

Kod mene je malo specificna situacija jer je moj muz gay tako da to - da mi je stvarno stalo - dobija jedno novo znacenje. A nas odnos je specifican pa bilo tu drugih osoba ne bilo, nikad i nije klasika, niti moze da bude. A kad ima drugih osoba - muskarci s njegove strane mi ne smetaju, mada svaka osoba unosi nesto svoje i novo, uvek su to nove situacije. Sto se osoba s moje strane tice, ja volim osobe slicne meni ukoliko mogu da ih sretnem, a to znaci da su isto u nekoj vrsti poliamorije ili im je to ok... I naravno da mi znaci i muz i ta druga osoba, njegove partnere ne moram bas da volim ali nikad nije ni da ih ne volim, ako savetujem, savetujem za dobrobit tog odnosa, a i oni tako (najcesce)...

:grouphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!