Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
na svaku moju pomen koko sam npr nesto interesantno procitao na forumu , netu i sl ... ovaj moj me ostro presece recenicom ...

" to je tvoja stvar nemam pravo da ti bilo sta branim
ALI TI ZNAS STA JA MISLIM O TOME ........ "

onda ja posle moram malo trep trep , kuco maco , cmok .. i onda sve bude u redu :)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ja sam od skoro na forumu, jebem li ga, ne znam da li sam skrpio mesec dana, i nemam takvih problema. Moj de?ko je na forumu takoðe, aktivan doduše k'o Halejeva kometa, al' bože moj, stvar izbora. Ne solidarišem se po tom pitanju, niti on to traži od mene. Pre foruma smo obojica bili na romeu,ja tamo nisam više toliko aktivan, ali on jeste. Nekako smo se rasporedili:serlok:To ni na koji na?in ne uti?e na našu vezu, šta sad, treba da se izolujemo od ostatka sveta?Sve je stvar poverenja...
Nije mi samo jasno zašto tvom de?ku smeta forum, ili bilo kome uopšte, kad može da ima uvid u sve postove koji se izbace ovde? Mislim, ako neko želi nekome nešto da uradi iza leða, forum mu je ponajmanje potreban za tako nešto.:lizalica:
Korisnikov avatar
By alekzandar
I Halejeva kometa upravo prolete...
Inace, slazem se sa svime izrecenim od strane gospodina iznad, mada bez psovki;)

:komp:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by EYA
Originally posted by Simor
Eh, forum je zivot, sve ostalo su sitnice....
:smeh: :up:

suocavala sam se sa ljubomorom prema forumu, bilo je cak i pokusaja ultimativnih ucena, ali uvek je forum odnosio pobedu :love:
:sweet:
Koliko ja samo volim ovaj forum...cak i dok nisam "smela" da dolazim, volela sam ga potajno.
Korisnikov avatar
By m..
isuse. sta je sledece? ne smete da koristite telefon? facebook? ne smete ici gradskim prevozom? u banku?

neke kompromise prosto ne treba praviti.
Korisnikov avatar
By Madonna
zar u banku!?!?!?!? :drama: tamo su najbolja parcad
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
zar u banku!?!?!?!? :drama: tamo su najbolja parcad
Nisi ti skoro isao na pijacu. :pervert:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by m..
ne smete da koristite telefon?
Ja ne smem. :kesa:

Moji zapretili da ce, ako me da pridjem blize od 3m telefonu, izvrsiti kolektivno samoubistvo.
Korisnikov avatar
By m..
au. jel telefoniras do grca u obe ruke i uparenih usiju?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!