Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by baboooon
Ja sam još nevinašce . :dominion:
Korisnikov avatar
By m..
Pa meni su to 3 kada. :lol:

zaljubila - nisam bas sigurna. zaljubljivala sam se ja jos u vrticu, ali koliko se to racuna... sa 3 godine u tijanu m.
posexala - sa 16, iz radoznalosti.

kako je bilo? bilo je fenomenalno, ali tek sa zenom, dakle sa 22.

ovo sve izmedju je bilo jako zabavno. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
btw, i ja sam jos uvek nevina
[blink]u nozdrvu[/blink]
Korisnikov avatar
By Blady
Hm... bilo je jako simpaticno.. doduse je davno bilo.. cek ne znam jel sa tipom ili ribom...?
Btw ispricacu sa devojkom... bas sam bila zaljubljena, i desilo se kod mene, bilo je divno... dugo je trajalo... jako smo zelele jedna drugu... :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Naslov teme sve sam kaže.
Dakle, kada ste se prvi put zaljubili, kad ste imali prvi seks i kako je bilo i gde...
Први пут сам се заљубила још као сасвим мала девојчица у другом разреду основне школе. Сећам се да се звао Љубан, да је имао коврџаву косицу и да је био јако сладак. Толико сам се стидела својих осећања према њему, да сам се непрестано плазила у његовом правцу, да бих прикрила своју праву емоцију.

Први секс сам имала у шупи код баке на селу, кад сам имала 14 година. Звао се Миодраг, био је 15 година старији и намамио ме је слатким речима у шупу, где ме је задовољио тако да сам вришћала од милине. Срећа да је то било у сезони клања свиња, цело село је клало, па су се моји сладострасни крици утопили у крике свиња на судњему часу.

Ето тако је то било....
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Daliborka
Naslov teme sve sam kaže.
Dakle, kada ste se prvi put zaljubili, kad ste imali prvi seks i kako je bilo i gde...
Први пут сам се заљубила још као сасвим мала девојчица у другом разреду основне школе. Сећам се да се звао Љубан, да је имао коврџаву косицу и да је био јако сладак. Толико сам се стидела својих осећања према њему, да сам се непрестано плазила у његовом правцу, да бих прикрила своју праву емоцију.

Први секс сам имала у шупи код баке на селу, кад сам имала 14 година. Звао се Миодраг, био је 15 година старији и намамио ме је слатким речима у шупу, где ме је задовољио тако да сам вришћала од милине. Срећа да је то било у сезони клања свиња, цело село је клало, па су се моји сладострасни крици утопили у крике свиња на судњему часу.

Ето тако је то било....
:rotflmao:
By Kragi
^ :smeh:

Originally posted by m..
Pa meni su to 3 kada. :lol:
:up:

Prvi sex i zaljubljivanje uopste ne vezujem za istu osobu tj nije se desilo ostovremeno ...
First sex sa nepunih 18 i bilo je ok .. prvo zaljubljivanje je doslo malo kasnije sa 19,5 godina recimo i isto je bilo ok :D
Korisnikov avatar
By umetnik
Prvo zaljubljivanje sa nepunih 17 godina, sa isto toliko i prvi seks sa istim tipom... Bilo je to jako lepo iskustvo... :)
Korisnikov avatar
By Burak
Prvo zaljublivanje tek prije pola godine i još uvijek traje.. Do tada sam imao par vezica ali ovoliko se nikad nisam zaljubio.
By Hans
Prvi sex nije imao mnogo veze sa zaljubljenošću. Iz današnje perspektive, mislim da to nikada nije ni moglo preći u zaljubljenost. Desilo se u jednu nedelju, početkom oktobra 2005. nekoliko dana nakon što sam se vratio sa maturske ekskurzije, na kojoj sam proslavio 18. rođendan. Tako da sam bio barely legal. :) A što se tiče zaljubljivanja- prvo pravo se desilo pre nekoliko godina. Ona gimnazijska ne bih svrstavao ovde.
Korisnikov avatar
By ok_decko
19-19. Bio je 11 godina stariji, seks kao seks nije bio nista posebno, ali je u svim ostalim aspektima bio divan, godinu dana je potrajalo :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
prvi sex mi je bio sa 17 godina, ali nisam bila zaljubljena u tog lika. bili smo kratko zajedno, sex nije bio los, ali posle sam imala mnogo bolje. prvi put sam se zaljubila u lika u petom razredu, ali nikad nismo bili zajedno, dugo mi se svidjao. posle toga sam se zaljubljvala u devojke. od prve srednje ja mislim. prvi put sam se poljubila sa devojkom sa 18............................................................
Korisnikov avatar
By Rei
Imao sam 10 godina kad sam se prvi put zaljubio u dechaka. U Srdjana :leviathan: drug iz razreda. Zaljubljivanja u devojchice je bilo i pre i posle toga, ali ovo je bilo potpuno drugachije i mnogo intenzivnije. :volinevoli: I prilichno je dugo trajalo, nekoliko godina chak, i mnogo sam propatio shto ne mogu da ga poljubim.

Sreo sam ga skoro, na autobuskoj stanici, stao sam pored njega i sasvim sluchajno skontao da je to on. Gledali smo se u ochi ali mislim da me nije prepoznao, ipak se nismo videli od kraja osnovne, ali ja bih se u tim slatkim ochima opet mogao izgubiti... :)

Prvi sex je dosadna pricha. Imao sam 17 godina, tip je bio duplo stariji od mene, upoznao sam ga preko nekih oglasa, sex je bio dosadan, etc...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Rei
Imao sam 10 godina kad sam se prvi put zaljubio u dechaka.[strike] U Srdjana,[/strike] drug iz razreda. Zaljubljivanja u devojchice je bilo i pre[strike] i posle toga, [/strike]ali ovo je bilo potpuno drugachije i mnogo intenzivnije. :volinevoli: I prilichno je dugo trajalo, nekoliko godina chak, i mnogo sam propatio shto ne mogu da ga [strike]poljubim.[/strike]*

[strike]Sreo sam ga skoro, na autobuskoj stanici, stao sam pored njega i sasvim sluchajno skontao da je to on. Gledali smo se u ochi ali mislim da me nije prepoznao, ipak se nismo videli od kraja osnovne, ali ja bih se u tim slatkim ochima opet mogao izgubiti... :)

Prvi sex je dosadna pricha. Imao sam 17 godina, tip je bio duplo stariji od mene, upoznao sam ga preko nekih oglasa, sex je bio dosadan, etc...[/strike]
isto :up:

*:kasalj:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Prvi put se zaljubio sa 13 ( u devojcicu )

Prvi sex imao sa nepunih 15 ( sa devojcicom )
[bilo je traumaticno, ja nevin, ona nevina]

Prvi put se zaljubio sa 19 ( u decaka )

Prvi sex imao sa 18 ( sa decakom )
[bilo je ok, dok nisam svrsio, onda sam mrzeo i njega i sebe]

...i tako...

:vruce: :vruce: :vruce: :vruce: :vruce:
By ...Sitnicava...
Jbt, pa kakva su ovo pitanja?
Postaću paranoična zbog ovog foruma.
A i ne znam šta mi treba da nekad odgovaram na svakakva pitanja.
Ona baš intimna.
Valjda niko ne pravi puzzle od informacija po temama.

:smiling:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Dr. M

Prvi sex imao sa nepunih 15 ( sa devojcicom )
[bilo je traumaticno, ja nevin, ona nevina]

citam "ja nevin, ona istraumirana" :pucaodsmeha:

odgovoricu kasnije, mrzi me sad da kuckam
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ...Sitnicava...
Jbt, pa kakva su ovo pitanja?
Postaću paranoična zbog ovog foruma.
A i ne znam šta mi treba da nekad odgovaram na svakakva pitanja.
Ona baš intimna.
Valjda niko ne pravi puzzle od informacija po temama.

:smiling:
pa uvek mozes da ubacis i koji false piece of the puzzle :saksofon:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Prvi put se zaljubio oko 10-te godine. Zvala se Nevena. Unuka moje uchiteljice. Drugi put sam se zaljubio u 15-oj. Ne secam se kako se zvao. Video sam ga kod drugarice na rodjendanu, to joj je brat od strica.
Prvi sex sa devojkom u 18-oj godini. Bio bi uspeshan da sam imao kondom kod sebe. Ovako je bio poluuspeshan. Drugi sex u 19-oj sa dechkom koji je imao 30 godina tada. Bilo mi je sasvim ok i sa njim sam shvatio da mi vishe prijaju mushkarci...
Korisnikov avatar
By someone
prvi put sam se zaljubila sa 15 godina kada sam i ukapirala da mi se svidjaju devojke,napokon se desilo :D i prvi sex isto sa 15,bilo je trapavo :P
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
moj prvi sex sa deckom je bio kada sam imala 15 god. Bili smo jako zaljubljeni jedno u drugog i desilo se kod njega.
A sex sa devojkom mi se PRVI PUT,verovali ili ne, desio 24 avgusta.2009 godine!!!
Desilo se na veoma cudnom i kako bi to ona rekla "smesnom" mestu! :lol:
Ali bilo mi je prelepo!! :love:
I na neki nacin sam postala totalni odlep sad za njom!!!!!
Jos pre toga smo se dopisivale sms-om i sve to...I zatim smo se KONACNO i upoznale..
Sve je bilo veoma sponatno! Sto mi se najvise i svidelo,sve je bilo tako neplanirano i simpaticno!
stalno razmisljam o njoj, nedostaje mi mnoogo! (mislim da ona nije ni svesna koliko)!!
Kad ustanem ujutru,ustajem sa osmehom,jer sam je sanjala.
Kada lezem, lezem sa mislima o njoj...I mirisom plazme...
Sve u svemu, iako nije kraj mene, ja nju osecam...!!! :nazalost: I miss you S.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Prvo zaljubljivanje? U Nevenu iz VIII6 (ja sam tada bila VI6 u istoj toj osnovnoj).

Prvi seks? Imala sam nepunih 16. - Ma bilo je lepo. :blush:
Prvi seks sa tipom? Nema ni godinu dana tome. - Bilo je...u redu. Fino. Ne neprijatno u svakom slucaju, eto to hocu da kazem.
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam još nevinašce . :dominion:
I ja. :jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!