Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by m..Originally posted by ROYALPa ko kome plati? Jel su kvit, ili jeftinija kurva doplati skupljoj razliku u ceni?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa prostitutka se vara sa prostitutkom, šta nije jasno?![]()
Originally posted by lornaA nije bilo jednostavnije da dodje i kaze "e nismo jedna za drugu" ?
...kada gosti odu, odlazi, puštam te...
Naime, ona je na moje oči spavala sa našim kolegom... toliko bučno i ludački da sam, verujte mi, mislila da je to kraj sa mnom... Mrzela sam je... najstrašnije, bila sam besna, ljuta, povređena... Ali nisam "pala", posvetila sam se ispitu (btw bio je to ispit iz estetike, koji sam spremila bolje od svih drugih...) da bih kasnije shvatila, kada je sve to prošlo, da je to bio njen način da "ode", a da me u stvari, sačuva. Danas mi je ona najbolji*a prijatelj*ica... Teko je već godinama. Ona je tim postupkom ukinula granice, rivalstvo... sve što je moglo do tada postojati među nama... Možda nije dobro živeti bez granica... ali u mom slučaju, deluje oslobađajuće...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!