Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Idi dok si mlad, dok imas vremena...

ДА
6
43%
НЕ
8
57%
Korisnikov avatar
By Combo
Ali čekaj, realno...od DRVOSEČE je napravila frajera od njega - pa da li ima smisla da je on posle vara sa PROSTITUKOM?!
Korisnikov avatar
By ROYAL
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Pa prostitutka se vara sa prostitutkom, šta nije jasno? :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ROYAL

Pa ko kome plati? Jel su kvit, ili jeftinija kurva doplati skupljoj razliku u ceni?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by m..
Originally posted by ROYAL

Pa ko kome plati? Jel su kvit, ili jeftinija kurva doplati skupljoj razliku u ceni?
:lol:
Može i to, ali ispade sa da je on prostitutak i vara Svetlanu sa prostitutkom, što nije loš scenario, ali ja sam aludirao na neslavnu prošlost Deve Svetlane :D :D :D
Korisnikov avatar
By m..
Bolje da su imali trojku.
Korisnikov avatar
By lorna
Trica, i svi na broju i svi u boju :opacupa:
Korisnikov avatar
By Combo
Možda je to u onom nastavku spota.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by lorna
...kada gosti odu, odlazi, puštam te...

Naime, ona je na moje oči spavala sa našim kolegom... toliko bučno i ludački da sam, verujte mi, mislila da je to kraj sa mnom... Mrzela sam je... najstrašnije, bila sam besna, ljuta, povređena... Ali nisam "pala", posvetila sam se ispitu (btw bio je to ispit iz estetike, koji sam spremila bolje od svih drugih...) da bih kasnije shvatila, kada je sve to prošlo, da je to bio njen način da "ode", a da me u stvari, sačuva. Danas mi je ona najbolji*a prijatelj*ica... Teko je već godinama. Ona je tim postupkom ukinula granice, rivalstvo... sve što je moglo do tada postojati među nama... Možda nije dobro živeti bez granica... ali u mom slučaju, deluje oslobađajuće...
A nije bilo jednostavnije da dodje i kaze "e nismo jedna za drugu" ?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
los tekst. nije autenticno. banalizovano. lepo ljudi ovde napisali....ne radi se o tome.
Korisnikov avatar
By lorna
Hys,

očigledno nije.

Ali sam pored nje postala bolji čovek (štagod to značilo). Tj. "napravila" je od mene nešto, kao u Cecinoj pesmi. Ne može jedan čin, koliko god da je strašan da uništi sve drugo što je bilo dobro, bar ja tako mislim.
Korisnikov avatar
By Blady
zanimljivo pitanje, mada taj spot i nisam toliko duboko shvatila..
pa desilo mi se nesto slicno... da sa nadogradjivala osobu, i da je ona postala posle slicna meni...
ali nisu mi se desil takve stvari.. generalno..jel sve ima svoje razloge.. mozda sam vise ocekvala od drugih, a to je oj problem... doduse neki su zahvalni sto su me uopste upoznali, dok neki mozda nisu...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nije da se u estradu razumem, ali zar taj tip ne pipka Cecojkinu sestru pri kraju spota?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!