Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By boy89
Cao svima,

Da li se vama desilo da chatujete na Romeu, i sve je ok, tu skontate da imate dosta zajednickog, a onda se dogovorite, nadjete se i razocarate se?

Ja sam tako chatovao jedno vreme na Romeu sa jednim tipom, koji mi se svideo. Ka da smo se upoznali, cutali smo oboica kao zaliveni :( ...., iako je izgledao prelepo. A sutradan nije hteo uopste da se javllja na moje poruke, a kada se javio otkacio me. Toliko sam se u pocetku nadao da cu konacno naci decka, a posle osecao sam se bas jadno.

Kako vi reagujete na ovakve situacije i da li vam se tako nesto desilo?
Korisnikov avatar
By broX
imao sam profil tamo samo 7 dana u svom zivotu i samo jednom sam se upoznao sa nekim sa Romea i evo traje vec skoro 14 meseci :meda:

nadam se da vise nikada necu biti tamo, isto kao sto znam i da sam imao ludu srecu :)

mislim da ces morati da se naviknes da ne ocekujes mnogo na nevidjeno, pogotovo na takvom mestu
Korisnikov avatar
By KiWi
Desilo mi se samo jednom i baš sam se nasmejao :)

Ne preko Romea, nego preko ortaka ....

Do sada još nisam upoznao nikog preko Romea.
By Kragi
Retko upznajem ljude a da pritom imam bilo kakvih "ambicija", tako da volim da procenim dobro pre nego se upoznavanje desi.
Nije mi se desilo da se razocaram ali sam se iznenadjivao svojevremeno :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nemam profil na Romeu... iz sasvim opravdanih razloga :lol:

Ali iz iskustva bliskih osoba sudim da to sto ti se desilo nije retka pojava, jedno je net i utisak koji tamo steknete a drugo uzivo. Samo spusti ocekivanja, tj nemoj da imas nikakva ocekivanja dok nekog ne znas uzivo neko vreme... i sve ce biti ok :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by boy89
Cao svima,

Da li se vama desilo da chatujete na Romeu, i sve je ok, tu skontate da imate dosta zajednickog, a onda se dogovorite, nadjete se i razocarate se?

Ja sam tako chatovao jedno vreme na Romeu sa jednim tipom, koji mi se svideo. Ka da smo se upoznali, cutali smo oboica kao zaliveni :( ...., iako je izgledao prelepo. A sutradan nije hteo uopste da se javllja na moje poruke, a kada se javio otkacio me. Toliko sam se u pocetku nadao da cu konacno naci decka, a posle osecao sam se bas jadno.

Kako vi reagujete na ovakve situacije i da li vam se tako nesto desilo?
Ux jbt. baš sam se skenjao... Ne treba ovake stvari čitati izjutra.... :(
Inače, imao sam takvih situacija... Do duše, poslednji put sam ja iskulirao lika jer je bio jaaaako feminiziran... ali ga nisam ono, brush off-ovao već sam naše kontakte sveo na minimum.. Jbg. mi preko neta formiramo neku sliku o sebi, ali i drugima.. Ja se predstavljam na jedan a ti percepiraš na drugi način... Ne daj da te to sputava! Glavu gore i napred odlučno! Sigurno ćeš naći nekoga dovoljno interesantnog i lepog, samo je potrebno neko vreme da prođe... Ne gubi nadu! :friends:

ps. Dina ti si moj idol!
Korisnikov avatar
By boy89
Ne gubim nadu. Al zasad romeo i gej srbija su mi jedini prozori u gej svet. Znam da bi trebalo da izlazim u gay klubove ili negde drugde da upoznajem nove ljude, i da cu tako naci srodnu dusu, aka decka, he he. No, plasim se da se ne razocaram, jer ako nesto ne umem to je da ja prvi pridjem decku, zato romeo na neki nacin olaksava stvar, al preko romea se moze ocekivati samo povrsno kao sto kaze broX.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jeste...ja sam odskora tamo...nekih mesec dana otprilike.
Bio na 4 dejta dosad i niko mi se nije dovoljno svideo od njih ali sam sa svima otisao i popio kafu imao ugodne neobvezne razgovore i onda im rekao na kraju direktno da nece biti nista od toga ali da im zelim sve najbolje bla, bla... :D

Uglavnom ja sam svestan da je utisak na netu i utisak uzivo nesto potpuno razlicito i odvojeno a to i ti treba da shvatis...mada me jedino nervira kad im naglasim da mi se fem. momci ne svidjaju odnosno da nemam nista protiv njih ali da me takvi ne privlace i onda oni kazu da nisu fem. a kad se pojave ispostavi se da jesu i ahhhh... :drama:

Uglavnom ja nemam recimo zivaca za to hiper-dejtovanje i ako naredni kandidati broj 5 i 6 ne budu ono sto trazim napustam Romeo zauvek :drama: :lol:

Mali savet za tebe:izadji u neki od NS gay klubova bude tamo svasta interesantno, mozda te strefi bas tamo ljubav kad se najmanje nadas kao sto je mene strefila prosle godine :)

Evo mogu te ja povesti jedan vikend :)
:lakimegamuvator: :D
Korisnikov avatar
By Ruža Lang
U skladnim sam vezama sa dečkom i devojkom, tako da nemam razloga da posećujem sajtove za pronalaženje dečka i devojke.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Dečko, to je samo jedan dejt. Sigurno se mnogima desilo isto što i tebi, pogotovo na blind dejtu, nema razloga za brigu. Ako on ne želi dalju komunikaciju znači da nije za tebe.

Moj savet ti je da odeš u klub i da zaboraviš na romea. Verovatnoća da tamo nađeš nekog finog lepog dečka je vrlo mala.

A najvažnije- pogledaj malo oko sebe, izlazi sa svojim društvom i brzo ćeš upoznati nekoga. Gay dečaka ima i van mesta okupljanja lokalne gay zajednice. .)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zaboga...

Necu ti uzeti za zlo takve detinjaste misli... ipak vidim da ti i jesi neiskusni klinac.

Kao sto neko vec kaza, to je samo jedan pokusaj, jedan lik... potpuno nebitno za bilo kakvo razocarenje.
Uz to, mozda bi trebao manje nade da polazes u ljude u takvim situacijama, da do toga ne dodje opet.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
moj savet je da se ne kuckas mnogo sa nekim nego se upoznaj sa njim, i uzivo kroz razgovor skontajte da li ste jedno za drugo ili ne..druzite se, setkajte...sve ce doci na svoje vremenom :) Idi u te poduhvate mozgom a ne srcem..

srecno :jumphug:
Korisnikov avatar
By Primeval
Meni se dešavalo da se nađemo ali naravno ne radi muvanja već druženja,
išta više. Verujem da se mnogi zanesu kada se kuckaju jer ih ponese želja
sve dok se ne "sudare" sa tom osobom. Hell, i meni se dešavalo da me
ponese ali nekako se prizemljim.
Originally posted by baboonbaba
A najvažnije- pogledaj malo oko sebe, izlazi sa svojim društvom i brzo ćeš upoznati nekoga.
E moj ti, dođi u manje sredine...
Korisnikov avatar
By Primeval
A da li se vama desilo da morate da kažete NE liku koji vam je blizak prijatelj? :(
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Red Guy
Originally posted by Dina
Ja nemam profil na Romeu... iz sasvim opravdanih razloga :lol:
Dina darling,da li ima neka tema na koju ti neces odgovoriti?I pored toga sto ne kapiram sta bi ti radila na tom Romeu?!Verovatno bi se ragistrovala da bi mogla da na forumu komentarises u ovoj temi.Boze moj neka tema bez Dine,moderatorke. :roll:

Stvarno si zena demon... :lol:
O pa mislim da ima puno tema. Ja skoro nikad ne postujem u Muzici, Golicljivim, Trznom centru, a slabo i u Zezanju, DiP itd. Ako me vidis stalno to je verovatno sto posecujemo iste teme. A inace nisam primetila dosad kod sebe taj motiv da nesto radim kako bih to objavljivala na forumu.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dirrty
Zaboga...

Necu ti uzeti za zlo takve detinjaste misli... ipak vidim da ti i jesi neiskusni klinac.
:uplasen:

:pucaodsmeha:

ahahahahhaahahhahaa
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!