Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Setim se kad ih sretnem na ulici, inace se ne setim, jer sam toliko preokupirana i prebukirana obavezama, da jedva imam kad glavu da dignem i predahnem malo, a ne da se odajem nostalgiji.
Kad odem u penziju, imacu vremena za evociranje uspomena.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lakiboy_ns
A zbog jednog posebnog (bar sam mislio posebnog) vise ne volim dane kada sneg pada jer me previse podseca na njega.
:melanholija:
Ti, Boga ti, k`o Dara Bubamara, samo sto ona " ne voli kad mirise ruzmarin i nikada belu boju ne nosi i nikome vise i ne kumuje... " itd.
:)
Korisnikov avatar
By Titja
Svako leto me podseca na nju...ali to je lepo secanje i uvek mi izmami osmeh :)
Korisnikov avatar
By baboonbaba
E jebiga. Upoznali smo se na -35 C, tako da ništa od tog leta. :saksofon:

(da, mi smo Eskimi, pa šta?)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa kadgod joj dodje da me pozove ili posalje poruku kad se najmanje nadam:testerica:
i ponekad sama od sebe,obicno na neki bitan datum,jer sam kreten koji pamti sve moguce datume,makar i kad sam se zadnji put nakasljala.a eto i sad sam se setila.al' cu zaboravim brzo:D
Korisnikov avatar
By elektron84
"Leto je bilo kad si otisla
ovo leto me na tebe podseca..."

Kao i svako prethodno vec 9 godina...

R.I.P.
Korisnikov avatar
By jenny
setim se... što reče Lakiboy sećanja ne umiru zajedno sa ljubavlju...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by zivotjeljut

Koliko cesto se setite njega/nje?
ne znam koliko cesto ali uvek sa smeskom :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Nekih sam prestala da se secam,neki su se postavili tako da ih se ne setim ni u snovima.Ali zato jedno leto i miris Dunava me uvek podsete na njega koji mi eto gle cuda upravo kucka preko msn-a.Cuda se desavaju,aha. ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Da, setim ih se, ponekad. One koje sam voleo, uvek cu i voleti na poseban nacin. Spavaju na svojim ladicama, :giggle: i ponekad im obrisem prasinu.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Da nisam video ovu temu, ne bih ga se ni setio. Od proslosti se ne zivi... Jednom kad zavrsim sa nekim, povratka (i u mislima naravno) nema.
Korisnikov avatar
By beodecko
na njega me podseca svaki zrak sunca, svaka kisa, svako jutro i svaki sumrak, i to jebeno nece da stane.... da, podseca me ovo leto na njega...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Uvek se letim leta sa njim...Jer mi je bilo jako lepo i imali smo neverovatne trenutke! Neznam gde je on sada, niti zelim da znam, jer sam ga bas povredila. ali znam da je hteo da me :venchanje: sto meni nikako nije odgovaralo... :mete:
Pa sam po kratkom postupku... :uljenavatru: Ali podset me svako leto, i nacin na koji smo se smuvali..bilo je to daleke 2005 godine..

http://img216.imageshack.us/img216/7969/jaisasha.jpg
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!