Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

:dina: , moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Myself
Lepo je rekao Ducic da sve sto ljubimo stvorili smo sami.
Zato razmisli, cuti i trpi. To je moj savet.
Proci ce.
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by umetnik
Znam da ti je, verovatno, sada jako tesko da izbrises i njegov najobicniji SMS, jer imas utisak da time brises i deo sebe... Barem je u mom slucaju tako bilo... Ali, ONO STO TE NE UBIJE OJACA TE! Glavu gore i samo hrabro! :friends:

joj, e bas to... mada je on mene ostavio, svaki put kada uradim nesto da sklonim njegovo prisustvo sa svog vidika, osecam se lose, kao da ga izdajem, kao da sam jedva docekao... pocne griza savesti da me kljuca... sinoc sam konacno stavio single status na fb, na nagovor prijatelja, i osecao sam se uzasno u prvom momentu. kao da lupam pecat na papit na kome pise raskid i stoje nasi potpisi... ne umam da objasnim. sklonio sam juce njegovo sliku sa svog radnog stola u kancelariji. hteo sam da je razbijem o zid, da se srca razleti na sve strane i da konacno uradim nesto sto ce mi dici adrenalin... ali nisam imao snage... drzao sam je deset minuta i onda je strpao u fijoku, okrenutu naopacke.... ali to je tek pocetak... ima ga svuda... i taman kada pomislim da sam malo povratio, odnekud me opali u glavu...

a sutra ima poslovni put na koji krece iz beograda. i jos prilikom raskida smo napravili plan da dodje dva sata ranije u beograd i da popijemo kafu. prijateljsku. i ja sada nisam pametan kako to da izvedem. s jedne strane tako zelim da ga vidim. s druge, plasim se da ce me to skenjati jos gore i vratiti tri dana unazad... nemam pojma... tako bih zeleo da budemo prijatelji... ali kada vidim njega, ja vidim kako se ljubimo, imam zelju da ga zagrlim i da ponovo budemo jedno... i kako onda da gla gledam kao prijatelja? ludilo...

inace hvala svima na stvarima koje su ispisali. zaista pomaze kada procitas misljenje nekoga ko nije direktan akter price. u velikoj meri me je ovaj forum juce drzao na nogama...
By RuznaGlupaZla
Originally posted by beodecko

...jer imas njega, koji ce jedno vreme biti tu, a onda opet ne, ali ce ga zameniti neko drugi, ko ce tebi tada biti opet tako savrsen.
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Originally posted by beodecko

...jer imas njega, koji ce jedno vreme biti tu, a onda opet ne, ali ce ga zameniti neko drugi, ko ce tebi tada biti opet tako savrsen.

da, imam kratko pamcenje :)
hvala sto si me podsetila na ovo. mozda pomogne ako budem ponavljao sebi dovoljno cesto ...
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Ko zna, mozda se desi nesto ne ocekivano, mozda je promenio misljenje, mozda je shvatio da je napravio veliku gresku,
mozda opet budete zajedno. Ja sam za to da se ipak sastanete sutra kako ste planirali
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Treba da znas jos jednu stvar, da u ljubavi nema ponosa. Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere pakuje, ali to ne znaci da on treba videti da odkada ste raskinuli, ti se nalazis u fazi raspada ili polu raspada.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by vracar.beograd
ali to ne znaci da on treba videti da odkada ste raskinuli, ti se nalazis u fazi raspada ili polu raspada.
true
By Hans
Flames to dust, lovers to friends, why do all good things come to an end?.... :(
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
:( :placko: :sigh: :rida:

baš sam se skenjao tokom čitanja tvog posta... Posle ovoga što sam pročitao ne znam da li ja želim ikada da imam nešto ozbiljnije sa nekim... ne želim da se osetim kao ti sada :(
Jedno je sigurno, ti ćeš uraditi ono što je za tebe najbolje, ali ja ne bih čekao taj septembar... samo će te još više povrediti... :(
Bedak...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Recicu ti dve stvari:
1. vremenom svaka emocija bledi
2. nije nemoguce da sa nekim koga si nekad voleo budes jako dobar,najbolji prijatelj.
Veruj mi.
Korisnikov avatar
By umetnik
@beodecko

Jeste li se videli? Ako jeste, kako je prosao susret?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mitrandir
Recicu ti dve stvari:
2. nije nemoguce da sa nekim koga si nekad voleo budes jako dobar,najbolji prijatelj.
Veruj mi.
Ovo 1. je meni delimicno tacno a drugo potpuno netacno. Ako je o velikoj ljubavi rec, ne mislim na neke vezice a posto je upotrebljena rec "voleo" onda meni potpada pod to. Emocija bledi to je istina, ali opet ne nestane. Ja sam skoro naletela na profil mog bivseg na fb i mislim da mi je srce preskocilo par otkucaja :drama: Totalno porazavajuce za mene jer su godine prosle od tada i imam sasvim novi zivot i nikad se ne bih vratila na to. A prijateljstvo mi sa njim ne treba ni u snu, cak ni ono facebook a kamoli neko drugo, sta ce mi takvo uznemiravanje u zivotu? Imam ja moje prijatelje sa kojima su emocije cisto prijateljske a ne da pretvaram u prijateljstvo nesto sto nije to...

Tako sto se raskida tice, pa ono svako odlazi svojim putem, a ako bas ne zaboravis - naucis da zivis sa tim... Pojavljuju se nove osobe i tako...
Korisnikov avatar
By toni79
ne bi se slozila... bila u vezi pun kurac, najbolja veza do sad. sad smo prijatelji. ja prekinila pa mi je bilo lakse, ali nikad nismo prekidale kontakt. zapravo sam sa svim bivsima frend, osim sa jednom, di sam isto ja prekinila pa se ona vise nije javljala. steta... moja prva cura
Korisnikov avatar
By Vix
Beodecko, i mene si rastužio, ali baš lepo što si podelio iskustvo sa nama. Verujem da nas ima još puno koji se prepoznajemo u tvom iskustvu i, vidim, svako je našao neku svoju strategiju preboljavanja.

Prepoznao sam nešto što se toliko često vidi u gej vezama, i u tom smislu se u potpunosti slažem sa Blentom : veza pre dubokog upoznavanja nikako ne ide! Vidim koliko si truda uložio u vašu ljubav i sa kolikim oduševljenjem pišeš o vezi; pitam se kako bi on opisao. Napisao si šta je rekao, ali taj kez mi je baš sumnjiv (ko se još kezi pri raskidu), a "brak" koji spominje mi deluje kao signal da mu takva veza ne odgovara (što si i sam primetio). Da li je moguće da mu taj intenzitet viđanja, bliskost itd nisu odgovarali?
S druge strane, mislim da si preveliko mesto dao partnerskoj ljubavi. U trenutku kada zbog nje zanemaruješ i prijatelje i posao i studije itd , ona postaje potencijalna opasnost. Praktično postaješ njen rob, i sve ti u životu zavisi od toga kako funkcionišeš sa partnerom. Možda bi u budućnosti trebalo da se ujednačeno trudiš na svakom polju, kako ti jedan "neuspeh" ne bi srušio celi svet. Zato bi bilo lepo da sada, koliko je moguće, što više misliš i na druge stvari, da se vidiš sa ljudima koji su ti dragi, bolje upoznaš neke osobe koje si malo poznavao, svakog dana prošetaš (makar sam), a najbolje da neguješ hobije/interesovanja (ako nisu vezana za njega, kao muzika)... Onda da vidiš dokle si stao na drugim poljima u životu i isplaniraš sledeće korake...
A onda jednog dana upoznaš nekog novog. Bože moj, ima toliko lepih pedera! Nije moguće da samo jedan može da ti odgovara...
Veza koju si imao nije jedno loše iskustvo! Ako si toliko uživao, može biti samo lepo. U ovom trenutku ipak rizikuješ da uništiš i ta lepa sećenja, ukoliko dopustiš da ti naredni meseci prođu u uzdisanjima, prekorima itd... Treba naći način na koji će bivša veza ostaviti najmanje negativnih posledica
kako bi što lepši ušli u sledeću :kiss:

U suprotnom....
:vezan:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Dina
Originally posted by mitrandir
Recicu ti dve stvari:
Veruj mi.
Ovo 1. je meni delimicno tacno a drugo potpuno netacno. Ako je o velikoj ljubavi rec, ne mislim na neke vezice a posto je upotrebljena rec "voleo" onda meni potpada pod to. Emocija bledi to je istina, ali opet ne nestane. Ja sam skoro naletela na profil mog bivseg na fb i mislim da mi je srce preskocilo par otkucaja :drama: Totalno porazavajuce za mene jer su godine prosle od tada i imam sasvim novi zivot i nikad se ne bih vratila na to. A prijateljstvo mi sa njim ne treba ni u snu, cak ni ono facebook a kamoli neko drugo, sta ce mi takvo uznemiravanje u zivotu? Imam ja moje prijatelje sa kojima su emocije cisto prijateljske a ne da pretvaram u prijateljstvo nesto sto nije to...

Tako sto se raskida tice, pa ono svako odlazi svojim putem, a ako bas ne zaboravis - naucis da zivis sa tim... Pojavljuju se nove osobe i tako...
Ja sam samo rekao svoje iskustvo. Ako sam ja u tome uspeo, ne znači da ti moraš ili možeš. Ljudi se razlikuju....
Korisnikov avatar
By Mikili73
beodecko samo sebe ne preispituj i ne muči se....bilo pa prošlo i teraj dalje. Većina nas je bila u sličnoj situaciji, i pomisliš šta si sve radio i preživljavao zbog nekoga, a na kraju.......sve je to ipak deo svake veze, bilo prijateljske ili intimne, i veruj, uvek se pojavi neko ko će ti pomoći da sve to preboliš. :jelka: , a što se tiče prijateljstva sa ex, pa i ja sam mislio da nisu moguća, ali eto imam ih 2 i lepo je to ako su se ljudi "normalno" razišli. Jedino sa jednim dečkom nisam mogao da posle svega ostanem prijatelj, a on je insistirao (jer sam ga baš baš voleo i bilo je lepo....) i razišli smo se totalno bez veze.....
Korisnikov avatar
By Dina
mitrandir,
pa da, i ja kazem kako je kod mene....

A inace mogla bih i ja ali ne vidim svrhu. Mislim da je u zivotu bolje prihvatati da stvari imaju pocetak i kraj i ne pretvarati ih u nesto drugo samo da bi trajale. E da i ja nameravam da napravim izuzetak ako bi mi se sadasnji brak raspao, uvek smo se dogovarali da ostanemo u kontaktu u tom slucaju. Ipak, to je i sada neka druga dimenzija u odnosu na klasicnu pa ne moze ni da ima uobicajen tok. Ali nemam sad razloga da razmisljam o tome...
Korisnikov avatar
By beodecko
hej, hvala svima na komentarima i savetima :)

elem, ja nekoliko dana vec hocu ovde da udjem i dam ovoj prici neki zakljucak, ali mi je bilo pomalo tesko i samu temu ponovo da otvaram...

videli smo se onaj dan, po dogovoru, kada je isao na novi poslovni put.

na prvi momenat mi je bilo sve jako cudno. naredio sam sebi da cu biti hladan i besan ali to nekako nije islo. prvo sam cutao, nisam znao o cemu bih pricao... toliko je toga izmedju nas, toliko toga smo zajedno doziveli i preziveli, a onda smo dosli u situaciju da vise ne znam o cemu bih pricao, a da ne povredim ni sebe ni njega. imao sam poriv da ustanem i zveknem mu samar na sred kafica, da kazem "glupane, vidi sta si nam uradio!", imao sam zelju da kleknem i molim ga da razmisli jos jednom, ali nista od toga nisam uradio... dopustio sam da razgovor krene nekim desetim, polukreteniskim pravcem, u fazonu "bas je grozno" vreme, a onda smo 10 minuta raspravljali o losim instalacijama u Uscu koje su doprinele da dodje do poplave... Sve samo da budemo sto dalje od bolne teme. Naravno, on je onda rekao da ga sigurno nisam cekao pola sata (posto je kasnio zbog nevremena) da bih cutao, i donekle mi je olaksao pocetak monologa. Onda sam pricao... sve sto sam mogao da izgovorim a da ne napravim novu poplavu na stolu... Rekao sam mu koliko mi je bilo lepo sa njim i kako se sada osecam... Pokusao sam da mu objasnim da ja nisam ljut na njega, da prosto ne umem da budem, ali da sam jako povredjen i da ce mi trebati vreme da pocnem da varim taj nas novi, "prijateljski" odnos... On je pokusavao sve da obrne na salu, pa sam par puta morao i da ga zveknem u potiljak, na sta se pomalo naljutio, ali je shvatio da je dobro prosao pa je ucutao :) Onda smo krenuli da ga ispratimo na bus za Barselonu... Mislio sam da necu biti u stanju da idem sa njim do tamo i pricam kao prijatelj, ali uspeo sam. Bilo je cudno prijatno ponovo ga imati pored sebe. Zelja da ga poljubim i dalje je bila tu, ali sam uspevao da se kontrolisem. On je citavo vreme bio pomalo napet, ali nasmejan, kao da je pokusavao da nas vodi u tom nekom pravcu novog odnosa za koji se on odlucio, a ja bio primoran da prihvatim... Bio je srdacan i nasmejan, ali na neki cudan, melanholican nacin koji me je na momente bas ubadao... Shvatio sam da ni njemu nije svejedno, ali da je negde u glavi izgradio pricu kako je tako najbolje, i da je previse siguran u tu pricu da bih pokusavao bilo sta.

Stigli smo do autobusa, zagrlili se kao drugari i pozeleo sam mu srecan put. Gledao sam kako gura kofere ka parkingu i staje na semaforu. Doviknuo sam za njim "A ljubim te?"... Onda se okrenuo, namignuo mi i usnama napravio poljubac... I nekako cudno zaokruzio nasu pricu.

To vece sam mirno spavao, po prvi put posle pet dana... Nisam vise bio onako bolno tuzan... Tuga je i dalje bila tu, kao sto je i danas, ali na neki drugi, manje strasan nacin. Valjda sam prihvatio, sta li... Kazem sebi - uzivaj u onome stos te imali, guraj dalje, a ako je sudjeno... jednom, nekad, mozda budete ponovo zajedno....

Nastavio sam dalje, kako mi je vecina savetovala posvetio sam se nekim drugim stvarima, onima koje sam zapostavio poslednjih meseci - na prvom mestu prijateljima... Tu je i jedan decko koji se stvarno svojski trudi - paznja mi prija, za sada nisam u stanju za vise od toga, ali lepo je znati da se jos nekome dopadas... Pa ko zna... Na kraju, zivot ipak ide dalje. Samo su grozni oni momenti kada ugledas nesto sto te podseca direktno ne na njega, vec na vas, pa te onda zaboli stomak, pogled odluta i dao bi sve da je sada tu, da je kao nekada... A toga nema i ko zna da li ce ikada biti... Ali ok, kazem, mnogo je bolje nego sto je bilo...

Inace, 21. ce ponovo imati dan pauze izmedju dva puta pa je dogovor da dodje u Bgd i popijemo kafu... Do tada, tu i tamo se cujemo telefonom....
Korisnikov avatar
By umetnik
Bas mi je drago sto si sada dobro i sto je sve dobro proslo. Kazu da je prvih 7-10 dana najteze nakon raskida, a posle toga bude lakse... To sto kazes da je on sve izvrtao na salu, iz iskustva znam da, kao sto ti rece, ni njemu nije lako, ali na taj nacin pokusava da otkloni bedak i da ucini atmosferu te situacije opustenijom i smirenijom... U velikoj meri u tvojoj prici prepoznajem neku svoju, sada vec davno zavrsenu (u intimno-emotivnom smislu), pricu, tako da jako dobro poznajem problematiku... On i ja smo sada super prijatelji... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!