Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Modesty
sasvim opušteno,samopouzdano,kroz šalu i smijeh,šarmantno idem ka cilju.
obožavam igru riječima

:yes: Igra rechi, osmeh...
By ...Sitnicava...
Ja ne smem ni da pogledam doticnu koja mi se dopadne... :blush: Nekako mi draze da mene salecu, nego ja druge... Ima nas i smotanih, jbg... :lood: Moj je fah da me vole zauvek, a prilazak manje-vise, tu nisam maher... :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Bozeeeeeeeee, kakva ti je ovo nakaza na avatru???
NIsi se valjda toliko promenila od poslednjeg vidjanja?!?!?!?! :fige: :evilkiss:

Ja.. Isto kao i Sitnichava.. Nemam smisla za to prilazenje, majko mila.. Mada, kako vreme prolazi cini mi se da cu za koju godinu mozda i prilaziti, polako, gde zurimo?! :blenta:
By alexandermagic
Originally posted by Ivana
Znaci svi smo to doziveli-neko vam se svidi, izadjete, cini vam se da hemija "radi" ali opet, strah vas je (ili nije) da nacinite taj prvi korak
Nije me strah niti sam stidljiv.

U 90% slučajeva sam ja prvi pristupio, bez obzira da li smo izašli zajedno ili sam ga spazio na nekom mjestu, jer mi se na prvi pogled jako dopao. Ostalih 10% su oni kojima sam prepustio prvi korak, jer mi se u tom trenutku učinilo da je bolje tako, ali sam ih pogledom/osmijehom stimulisao da načine prvi korak.:D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by Ivana
Znaci svi smo to doziveli-neko vam se svidi, izadjete, cini vam se da hemija "radi" ali opet, strah vas je (ili nije) da nacinite taj prvi korak
Nije me strah niti sam stidljiv.

U 90% slučajeva sam ja prvi pristupio, bez obzira da li smo izašli zajedno ili sam ga spazio na nekom mjestu, jer mi se na prvi pogled jako dopao. Ostalih 10% su oni kojima sam prepustio prvi korak, jer mi se u tom trenutku učinilo da je bolje tako, ali sam ih pogledom/osmijehom stimulisao da načine prvi korak. :D

e ovako
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Superstar!

A imas i cake: malo se priblizis, sacekas trenutak tisine, nasmejes se koketno, trepnes i SCORE... :lol:
A sta kada to uradis a taj neko svaki put zazmuri i okrene glavu na drugu stranu :smeh: ?

Jes da ta osoba to radi zato sto joj se dopadas (u ovom slucaju bar) ali hocu da kazem, ta caka ne pali uvek, iako se slazem da je inace dobra :) :giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Voulez-vous (ah-ha)
Take it now or leave it (ah-ha)
Now is all we get (ah-ha)
Nothing promised, no regrets
Voulez-vous (ah-ha)
Ain't no big decision (ah-ha)
You know what to do (ah-ha)
La question c'est voulez-vous
Voulez-vous...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Suknjom sitno,
okicama kres! :deda:

Eto prvi korak u dva poteza :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
iz mog seminarkog rada:

<ГЛАС 1> А кажи ми како су се упознавали момци и девојке?
<БАБА ЈЕЛА> Е, са ћу ти кажем ја! Стоји момbк како н онај дете. А ја пројдем. Добар дbн, или ,,Помози Бог'', то се говорило помози Бог- Бог ти помогно- Одакле си?
By Kragi
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja ne smem ni da pogledam doticnu koja mi se dopadne... :blush: Nekako mi draze da mene salecu, nego ja druge... Ima nas i smotanih, jbg... :lood: Moj je fah da me vole zauvek, a prilazak manje-vise, tu nisam maher... :lol:

:up:

Da ne pricam o licnim blamovima ..... :D
By Kragi
Originally posted by Zwezdica
Ja.. Isto kao i Sitnichava.. Nemam smisla za to prilazenje, majko mila.. Mada, kako vreme prolazi cini mi se da cu za koju godinu mozda i prilaziti, polako, gde zurimo?! :blenta:
...pa kako ste se vas dve smuvale svojevremeno????? :smeh: :nerd:
Korisnikov avatar
By Khons
jeste me strah, ali nikad necu prici, pa makar za upaljac, ako prethodno nije bilo nekih pogleda i osmeha.
u suprotnom bih se osecala kao stalker, merkash nekog tri sata a taj te pogleda udostojio nije.

ako se vec poznajemo, a ta neka mi se abnormalno svidja, ponasham se k'o u vrticu. provociram, prozivam, chachkam (a to ponekad ume da izazove kontra efekat, kad se ona, npr skocka da ti klecaju kolena, a ti joj kazes "joj sto si ruzna" :ozbiljan: )
to su obicno te prve reakcije, kad ti je jezik brzi od mozga jer skontas da ako previse razmisljas sve ce biti provaljeno jer taj pogled, kad se neko pojavi a ti samo tu osobu vidis. obicno tu krecu neprikladna lupetanja.

Hi, I'm Chandler, and I make inapropriate jokes when uncomfortable.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Pre nego što mu pokažem karu eventualno pitam za zdravlje. Uvek upali.

:giggle:

Dodir. Ljudi se inače malo dodiruju. Kod mene uglavnom posle neke fine priče i obećavajućih pogleda ide suptilan dodir (iznad struka :giggle: )- uglavnom za podlakticu ili rame, malo duži, ali taman kako treba. I tada se sve desi. :gitara:
Korisnikov avatar
By Li
[quote]Originally posted by Khons

ako se vec poznajemo, a ta neka mi se abnormalno svidja, ponasham se k'o u vrticu. provociram, prozivam, chachkam (a to ponekad ume da izazove kontra efekat, kad se ona, npr skocka da ti klecaju kolena, a ti joj kazes "joj sto si ruzna" :ozbiljan: )

Isto:hail2:
Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by Li
Originally posted by Khons

Isto:hail2:
I opet sam to danas uradila :D Jedina osoba ciji me samo pogled toliko zbuni,da pobenavim u sekundi,a tek ako mi se obrati... :blush: gotovo sam sigurna da misli da sam neozbiljna i nezrela zbog tih silnih ispala koje sam imala :lol:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Ako mi se neko stvarno stvarno mnogo mnogo svidja
NEMA SANSE
da pridjem

ako mi je neko samo sladak ili onako interesantan nemam problema sa prilazenjem
Takodje :roll:

A kada prilazim, onda to izgleda slicno ovome :
Originally posted by marvuk
Pa evo ovako.

Popijesh par pelinkovca i pochnesh da joj se outujesh o svojoj privrzsenosti njoj.

Korisnikov avatar
By Darling
Uh, na meni se vidi kada mi se neko dopada, a i ne trudim se da sakrijem, jednostavno mi se razvuce osmeh sam od sebe.
Suptilno stavljam do znanja da mi se dopada, nije mi problem da *prva krenem i poljubim nekoga*, mada je bilo situacija kada sam svojim ponasanjem "isprovocirala" ( citaj: nemilosrdno sarmirala :lol: ) devojku da me poljubi... :shmi:
Najlepse mi je kada se poljubac desi spontano, kod mene nema "nisanjenja" pravog trenutka...

**Sto ne znaci da nemam tremu :sweet: , sta vise, imam utisak da ce mi srce iskociti, adrenalin mi po usima bije..uh... :blush:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by scout_finch
joj,ne znam:sigh:
:lol:

ne,stvarno ne znam: :doh:
Primetili smo da ne znas. :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
:smeh:

ja tek negde od treceg koraka pocinjem da se snalazim malo bolje:D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jaaaaaaaaao... ja sam se kao kreten izblamirala pre neki dan, jer kad mi se neko svidi, pricam gluposti i naravno nemam pojma kuda idem, pa su mogla kola da me pokupe dok je ona stajaa i gledala...alo gledala :lol: ok, jesam se izlaprdala jer me drmala trema kao i uvek...ali sam uspela da se iskontrolisem (kao) i sva sam se bila uskurcala-sto je njoj bilo i sipma cak, ali biiiiiiiiiiiiiiiip morala sam ici...

kad bolje razmslim...jesam ja ova put povukla taj neki (opet kaaaao) prvi potez... :sesir: :smilegrin: jaaaaao, pa popravljam se :giggle: samo moram da pazim da me ne pokupe kola :smeh:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by Nanny Ogg
Znaci svi smo to doziveli-neko vam se svidi, izadjete, cini vam se da hemija "radi" ali opet, strah vas je (ili nije) da nacinite taj prvi korak, sa flerta u nesto konkretno- prvi poljubac, dodir...Kako se snalazite u takvim situacijama:cekam:
Ja sam poprilicno komunikativna, volim i da flertujem, ali kad dodje do toga, uvek se nadam da druga osoba nacini prvi korak, jel sam uzaaaasnooo nesigurna u takvoj situciji ("sta ako ja samo tripujem da joj se svidjam???). Tako da se uvek nadam da ona ima dovoljno hrabrosti:placko:
Isto

samo...

kada mi se neko BAS BAS BAS MNOGO svidja ja se tako osecam kao sto si opisala

kada mi se neko samo svidja, nemam nikakvih problema da pridjem
jer
u startu uvek postoji to

Ok, he is not that cute/sweet/handsome/intelligent/whatever
I dalje isti odgovor

samo sto, kako slabo izlazim u odnosu na prethodne neke periode

sada je sve to samo preslo na online upoznavanje/muvanje
Korisnikov avatar
By NewYorker
Jos nisam izasao u neki GKlub, tako da ne znam kako je muvati uzivo,
ali chatom - pa trudim se.
Korisnikov avatar
By Neve
Prići nekome? Nikad.
Razgovarati s nekim koga poznajem a da mi se pri tom sviđa.. tada vagam svaku riječ.
Ako tog nekog poznajem iz viđenja.. trudiću se koliko mogu da nam se pogledi slučajno ne susretnu.. inače imam osjećaj da bi me zemlja progutala.

:sajla:
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
MENI NEKAKO ODGOVARA DA IGRAM ULOGU ZRTVE, ALI TU JE NAJVECI PROBLEM STO JA UVEK KAZEM , DA JA NISAM GAY
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Neve

trudiću se koliko mogu da nam se pogledi slučajno ne susretnu..

I tako zbori hrabra Sarajka :mag: :mag:
Korisnikov avatar
By Neve
:sigh: slijepa. mutava. smotana. nesposobna. itd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!