Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
mogu mirne duse da kazem da ja bez tih belih lazi ne bih pregurala adolescenciju.

mama mi je bila nevidjeno stroga i control freak, i pokusavala sam otvoreno da pricam zilion puta s njom i nista dok nisam provalila da ona ponekad i zeli da je slazem da ne bi znala neke stvari (nista straobalno, u vezi devojke i slicno).

s druge strane imam problem s brutalnom iskrenoscu i objasnjavanju, razjasnjavanju. npr volela bih da ljudi ne navaljuju toliko "a sto si namrchena, a sto ne mozes napolje, a sto a sto a sto". ne mogu, nebitno i tacka
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Dina
Originally posted by Machkodlak
Dina- Imao sam devojku kojoj je himna bila "sto na um to na drum". U kakvom god da je raspolozenju znala je da mi pljusne istinu u lice. Bila je vrlo precizna i tacna pa cak sa tom istinom covek je mogao da odredi njeno kompletno raspolozenje. Posto mi je ona uvek pricala istinu naucio sam kako da prihvatim ono sta mi kaze u datim situacijama. Tako sam je najbolje upoznao. I na tome sam joj zahvalan. Znao sam kada je zacinjena prekorom a kada ljubavlju a kada PMS-om. Pa samim tim kompletna istina mi je izrecena njenim recima i datim osecanjima u tom trenutku.
Imao sam decka koji je isto pricao samo istinu ali on je bio profesionalac i zbog toga mu se divim i postujem ga. :kiss:
Znao je tacno kada treba da precuti a kada da mi sve komplet kaze ali tako da u meni ne probudi neki nemir i agoniju. Radio je to sa nekim posebnim stilom. Kupio je moje poverenje vrlo brzo i nijednog dana nase veze ono se nije uzdrmalo.
Kada vam neko cesto servira bele lazi ne mozete precizno odrediti kakva je ta osoba u stvari i kako tacno razmislja, zar ne? Dolazi do toga da vise niste sigurni kada prica istinu a kada laz.

...
Mozda zavisi i od zivotne situacije. Ja sam u komplikovanoj bracnoj situaciji i imamo ozbiljne planove... Tako da mada je meni to na neki nacin zanimljivo "uvek reci svaku misao" mislim da to ne bi bilo dobro u nasoj situaciji. Mislim da bismo se mnogo trosili na neke nevazne stvari, umesto da se skoncentrisemo na planove i ono sto nam je u nekoj situaciji stvarno problem i treba da se razresi na neki zadovoljavajuc nacin. Sto ne znaci da smo i on i ja uvek tako promisljeni, desavalo se nekad da kazemo nesto u afektu ili pod nekim (ne)raspolozenjem i onda sate provedemo u nekim manje vise besmislenim raspravama. I slazem se sa tobom da se ljudi kroz to bolje upoznaju, ali opet je to rasipanje energije, i ok je ako se desi ponekad ali ne bih volela da se precesto desava...
Razumem. :)
U redu je precutati ako je ono sto bi ste rekla samo produkt trenutnog raspolozenja. Ali vas dvoje se jako dobro poznajete tako da znate u kom bi pravcu isla misao koju izgovorite ili ne izgovorite. Neke sitnice ne bi mogle da vas razdvoje ili razviju neku vecu sumnju koja bi imala posledice.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
kod mene se bele laze i precutkivanje tesno zaobilaze ^^
sto se tice veza, hteli mi to ili ne ima ih uvek, i obicno bue i nesvesno ili ono "ju, izletelo mi"...
ali sam svakako vise za varijantu kud puklo da puklo, samo da se ne bi odvuklo na ko zna koju stranu, pa da izvucem deblji kraj bez potrebe...
Korisnikov avatar
By Dina

...
Razumem. :)
U redu je precutati ako je ono sto bi ste rekla samo produkt trenutnog raspolozenja. Ali vas dvoje se jako dobro poznajete tako da znate u kom bi pravcu isla misao koju izgovorite ili ne izgovorite. Neke sitnice ne bi mogle da vas razdvoje ili razviju neku vecu sumnju koja bi imala posledice.
:)

Prepricala sam bracnom supruzniku nase postove i slaze se sa mojim postovima i ovim tvojim :yay:
By alexandermagic
Da li smatrate da u jednoj vezi treba da postoje bele lazi ili ne?
Laž je laž, ma kako da je nazivamo.
Ukoliko sam sa nekim stupio u vezu, otvoren sam i kad znam da to suprotnoj strani ne prija. Isto očekujem i od njega. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!