Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Originally posted by baboonbaba
Originally posted by alexandermagic
Našao sam ono što sam tražio: osobu s kojom sam u određenim segmentima ravnopravan, a u ostalim mi prepušta da bude vođen. ( Ne zato što je slabić i što bi to radio i sa nekim drugim, već zato što smatra da to može sa sigurnošću da mi prepusti.)

:)
A zašto ovakva objašnjenja? Ili bilo kakve ograde? Slabić? Gore sam naveo- kada se oslobodim svih predrasuda i tabua...
Naglasak na tome da osoba po prirodi nije slabić je meni vrlo važan kad je riječ o odgovarajućem partneru, tako da mi njegovo prepuštanje vođstva u određenim segmentima imponuje.

A i bio si konkretan...
PITANJA SU:

Šta vi tražite u gay vezi?
Ako ti se ne dopadaju odgovori na tvojoj temi nisi je trebao ni otvarati.

Tako da sam ja shvatio da ja ništa nisam shvatio. :wtf: odnosno, da još uvek ne znam šta želim i da sebe ne poznajem dovoljno...
Za razliku od tebe, ja jesam shvatio šta želim i sebe poznajem odlično. :sweet:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by alexandermagic
Za razliku od tebe, ja jesam shvatio šta želim i sebe poznajem odlično. :sweet:
Bez imalo sarkazma- to je super stvar. Blago tebi!

Nisam hteo da zvučim kao da mi se ne dopadaju odgovori-ima vrlo dobrih.
Korisnikov avatar
By sofia
"Hocu jednu istu `vaku!"

E,i ja bih to...
By polarlicht4.1
Originally posted by Hans_87
Na gay sceni od iskona postoji podela na aktivne i pasivne, grubo recheno. Aktivni su oni dominantniji, kao shto ti kazhesh, oni vode inicijativu u vezi, a aksiom je da su momci koji su bili sa devojkama najchesce aktivni , jer su kako ti kazhesh, dominantni. Pasivni su mahom oni koji od pochetka znaju da zhele biti manje dominantni, tj. preuzeti ulogu zhene, opet grubo recheno. :D Sticanjem iskustva znaces sta zelis, mada je mislim da ti spadash u ove prve, s obzirom na to da sam prochitao sve shto si napisao. Bilo bi dobro da se onda toga i drzish kako bi izbegao razne vrste kiselina u zhelucu koje stvara sve ovo...
Jezivo, jezivo preslikavanje heteronormativa. :zid:
By iWanna
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Hans_87
Na gay sceni od iskona postoji podela na aktivne i pasivne, grubo recheno. Aktivni su oni dominantniji, kao shto ti kazhesh, oni vode inicijativu u vezi, a aksiom je da su momci koji su bili sa devojkama najchesce aktivni , jer su kako ti kazhesh, dominantni. Pasivni su mahom oni koji od pochetka znaju da zhele biti manje dominantni, tj. preuzeti ulogu zhene, opet grubo recheno. :D Sticanjem iskustva znaces sta zelis, mada je mislim da ti spadash u ove prve, s obzirom na to da sam prochitao sve shto si napisao. Bilo bi dobro da se onda toga i drzish kako bi izbegao razne vrste kiselina u zhelucu koje stvara sve ovo...
Jezivo, jezivo preslikavanje heteronormativa. :zid:
indeed
By Hans
Ja bih pre rekao da je to chinjenichno stanje stvari, a vi mislite shta zhelite.
@polarlicht : Kafka u potpisu? :)
By polarlicht4.1
Pozivanje na "činjenice" je puka retorička figura koja bi trebalo da stvori utisak ubedljivosti. ;)

No bilo to kvazi-vitgenštajnovsko stanje stvari ili tvoje mišljenje, uvredljivo je u svakom pogledu. Sa jedne strane, za žene kojima se pripisuje tradicionalna uloga u patrijarhatu (što delom više ne stoji ni "na terenu") bez ikakvog dovođenja u pitanje te uloge, a sa druge za LGBTIQ ljude na koje se heteronormativ ne da preslikati jer je reč o drugačijem modusu (seksualnosti, življenja, odnosa sa drugima, itd.). Doduše, ovo govorim iz queer perspektive te otud istovremeni kritički pristup heteronormativu i homonormativu koji delimično proizilazi iz ovog prvog - čisto da bude jasna pozicija sa koje pišem.

I da, to je jeste Kafka ako misliš na status ispod nicka. :)
By Hans
I naravno, klasična zamena teza, karakteristična za vas koji biste tvrdili da je Zemlja kockasta, samo da pobegnete od patrijarhata u kom ste , hteli to da priznate ili ne, odrasli, pa pošto vas taj sistem ugrožava, onda mu se na sve moguće načine suprotstavljate. Očekujem da kažeš i kako sam politički nekorektan...ta konstatacija sledi po nekom nepisanom pravilu. I jasno, to je SVE potom uvredljivo. Šta god da se kaže, vi napadate i ujedate iako vas niko ne napada.
By polarlicht4.1
To "vas" koje patrijarhat ugrožava obuhvata poprilično veliki broj ljudi - sve ne-muške ne-bele ne-heteroseksualne ne-srednjoklasne ljude - pa ti sad vidi. Patrijarhat je na toliko nivoa uvredljiv i na toliko nivoa napada da ni ne znam odakle da krenem. Mislim, posle (najmanje) 100 godina feminizma neko kaže da "niko ne napada". Auh.

I sasvim si politički korektan. Tu nema nikakvih zamerki. Ionako je političko (bar u S(v)rbiji) duboko patrijarhalno.

Ovo o "problemu" gej ljudi (na šta li me asocira...) i besnim psima nemam šta da komentarišem.
Korisnikov avatar
By Zemunac
PITANJA SU:

Šta vi tražite u gay vezi? ODNOSNO,

Da li znate tačno u kojoj "poziciji" se osećate prirodno?

I koliko vremena vam je trebalo da budete potpuno sigurni u to?

Hvala na konstruktivnim odgovorima

Kod mene ta pozicija zavisi od toga da li je decko mladji ili stariji od mene (bar je tako bilo do sada). Dakle, ako je mladji ja dominiram u vezi i "zashtitnik" sam, a ako je stariji, onda je suprotno.
Shto se vremena tiche, kod mene je to doshlo spontano (zashtitnichka faza), dok nisam bio u vezi sa dechkom koji je mladji od mene.
By Hans
Taj deo sam izbrisao jer se i meni ne dopada..ali, već sam a propos ovoga za patrijarhat napisao da je grubo rečeno, a ti se postavljaš kao da sam u najmanju ruku pustio obrazovce na tebe.. :) Nemam nameru da vredjam ikoga.
By Kragi
Traženje je kod mene vise podsvesno nego svesno, ako tako mogu da kažem, u smislu da nikada nista ne očekujem niti konkretno tražim nesto vec puštam da se stvari jednostavno dese. Ne umem da budem navalentan i nametljiv u kontekstu traženja nekoga pa se obično držim po strani i inicijativu prepuštam drugima, uz napomenu da me zanima svaki odnos baziran na iskrenosti ma kakav on bio ... :)
Korisnikov avatar
By umetnik

Nekoga ko po potrebi ume da bude i ljubavnik, i prijatelj, i brat... Neko ko zna da voli tudje mane i nedostatke... Nekoga ko pravi razliku izmedju seksa i vodjenja ljubavi... Lepota je u nesavrsenstvu i jednostavnosti... Ovakvu vezu imao sam samo jednom i trajala je godinu i po dana... Najlepsi period mog zivota (barem za sada)... Usled spleta raznih okolnosti, danas smo, od gore navedenog, po potrebi, ostali jedan drugom prijatelj i brat...

Ono sto ja u jednoj vezi trazim jeste postovanje i poverenje... Zastitnik mi ne treba, znam i sam da se branim, a ne volim bas puno da stajem u odbranu drugih (osim ako nisu u pitanju osobe koje mi izuzetno znace)...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by umetnik

Nekoga ko po potrebi ume da bude i ljubavnik, i prijatelj, i brat... Neko ko zna da voli tudje mane i nedostatke... Nekoga ko pravi razliku izmedju seksa i vodjenja ljubavi... Lepota je u nesavrsenstvu i jednostavnosti... Ovakvu vezu imao sam samo jednom i trajala je godinu i po dana... Najlepsi period mog zivota (barem za sada)... Usled spleta raznih okolnosti, danas smo, od gore navedenog, po potrebi, ostali jedan drugom prijatelj i brat...

Ono sto ja u jednoj vezi trazim jeste postovanje i poverenje... Zastitnik mi ne treba, znam i sam da se branim, a ne volim bas puno da stajem u odbranu drugih (osim ako nisu u pitanju osobe koje mi izuzetno znace)...
Amen to that
Korisnikov avatar
By umetnik
Originally posted by E. M. O.
Originally posted by umetnik

Amen to that
Zahvaljujem! :kiss: ;)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne znam vise..imala am pe kao nekakve standarde i odredjene tipove ljudi na koje sam padala..sada samu sebe iznenadjujem..Trazim,iako mi glupa ova rec ,al ajd.Voela bih naci nekog ko ce da me gura napred,koga cu ja da guram napred,ko ce da mi pomogne da ustanem ako padnem,ko ce da budi najbolje u meni i ja u toj osobi,,koga cu i dalje zeleti svaki put sa istom strascu da poljubim bez obzira koliko vremena je proslo od kada smo zajedno..

i mislim da je jedan moj drug to najbojle definisao..rekao je da kada je najvise nadrkan i tuzan..ako je njegova dewojka pored njega nista mu nije bitno,,jer je ona tu,.I ne moze da bude nerasoplozen,,.jer sa njom sve postaje nebitno.E to ja zelim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!