Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Originally posted by Hans_87
Originally posted by Ulix

Ma najvaznije je sta ce besposlena varos reci. :muva: :posrani:
Citiraj, citiraj... :lizalica:

Ovo nije varosh u kojoj si slobodan da budesh shta zhelish, vec imitacija varoshi sa quasi svetskim shmekom koji vazhi za 6-7 ulica chitave prestonice. E pa onda, ako u toj varoshi niko ne zna, osim grupacije u kojoj se krecesh, vrlo brzo ce te ta sitna grupacija upamtiti po nechemu... Narochito ako imash 18-19 godina, nov si u svemu i obuzdavanje nagona ti nije jacha strana...
Ulixe, kad si ti odrastao, koliko se secam, Pan erotika je bila alfa i omega gay scene, zar ne?
Poenta je u tome da si licemeran - jebuckao bi se okolo, ali boze sacuvaj da neko za to sazna. :pop:

I ja imam 24 godine. Ne 240 godina. Pobogu, pa nisam odrastao pre Hrista. :lood:
By Hans

Poenta je u tome da si licemeran - jebuckao bi se okolo, ali boze sacuvaj da neko za to sazna. :pop:
:smeh: Evo, sad cu da ti poshaljem u2u...
Trudim se da stojim iza onoga shto napishem. Dakle, dok sam bio na nekakvim sajtovima poput Romea, nisam pristajao ni na kakve ad hoc romanse, rekao sam vec, ta varosh od malopre je koncentrisana u malom broju mesta na koja se izlazi...I sutra, ako ti se kao meni jednom davno dopadne neko , naslushash se raznih pricha o toj osobi pre nego shto je i pogledash u ochi i nasmejesh joj se, ili joj pridjesh...
Ukoliko nema sexa neko vreme, to ne znaci da ga po svaku cenu mora biti... :pegla: i Schluss!!
By Ulix

:smeh: Evo, sad cu da ti poshaljem u2u...
Trudim se da stojim iza onoga shto napishem. Dakle, dok sam bio na nekakvim sajtovima poput Romea, nisam pristajao ni na kakve ad hoc romanse, rekao sam vec, ta varosh od malopre je koncentrisana u malom broju mesta na koja se izlazi...I sutra, ako ti se kao meni jednom davno dopadne neko , naslushash se raznih pricha o toj osobi pre nego shto je i pogledash u ochi i nasmejesh joj se, ili joj pridjesh...
Ukoliko nema sexa neko vreme, to ne znaci da ga po svaku cenu mora biti... :pegla: i Schluss!!
Pazi... sanse su da onaj ko na osnovu glasina odlucuje ko mu se svidja i da li ce da bude sa nekim bas i nije najbistrija riba u bari, pa ne znam zasto bi gubio vreme na njega.

Drugi - i dalje mislim da je to glupo: suzdrzavati se i ici protiv sopstvenih poriva samo zbog okoline. Glupo i slabo. :pionir:
By Hans
Pazi... sanse su da onaj ko na osnovu glasina odlucuje ko mu se svidja i da li ce da bude sa nekim bas i nije najbistrija riba u bari, pa ne znam zasto bi gubio vreme na njega.

Drugi - i dalje mislim da je to glupo: suzdrzavati se i ici protiv sopstvenih poriva samo zbog okoline. Glupo i slabo. :pionir:
Ah, bestraga Stivene!!! Nema tu poriva, hocu da sam sa jednim i to je to!
A okolina...hm..psi laju, karavani prolaze....
A u sve ostalo sam se nazhalost kasnije uverio...no, to je vec pluskvamperfekat...:hekla:
By Ulix

Ah, bestraga Stivene!!! Nema tu poriva, hocu da sam sa jednim i to je to!
A sta ti onda ovo znaci:
Da smo u Berlinu, Njujorku..mozhda.
:sweet:
By Hans
Napisah mozhda, a i to je diskutabilno...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by greek_lover
Ne!

Hvata me kriza kad sam u losoj vezi koju ne umem da okoncam!

Ja sam u takvoj situaciji vec duze od godinu dana....

:ves:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!