Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Guy meets a guy. Simple.

al' ne lezi vraze. Pederi to odma' zakomplikuju:)

prve veceri su pokusali da se kresnu, pa jedan od njih (let's call him X)ukapirao da to ne ide jer su prepijani, pa odustali.
Onda X pokusa na sve nacine trijezan da smuva ovoga drugog (Y), ali bi Y da ipak budu prijatelji jer se super druze. X pristane.
Posle nekog vremena, i idalje zive nade da ce se ipak smuvati, X primjecuje da je Y pretjerano prisan sa njim, cesto ga grli, zezaju se na foru "Don't you just love me?" "Darling" i tako to... X ima osjecaj da Y ipak gaji neka interesovanja. Ovdje se ukljucujem ja (let's call me bananica:giggle: )i kapiram da oci Y zasijaju svaki put kad X izvali neku foru, pjevusi ili nesto kaze..
X je moj prijatelj, i pita me za savjet. Da li da opet nesto pokusa, ili da ceka da Y proba prvi (ipak postoji rizik od "mislio sam da ti je jasno da smo samo prijatelji")
Meni je iskreno bzvz da mu govorim bilo sta, jer zaista nisam siguran ni sta bih ja uradio u toj situaciji (mada mislim da bih ja "jednostavno osjetio" :) ).

Sta mislite?
Korisnikov avatar
By horus.
ja mislim da jos nismo ni svadbenu tortu isekli, a ti si vec posrnuo... :lukavi: :spank:

:giggle:

elem, reci mu sta mislis i time resi ovu xy jednacinu... ili cete se smuvati, ili jednostavno prekinuti svaki kontakt i time staviti tacku na celu pricu...
Korisnikov avatar
By Rei
@X

Just kiss him :setnja: posle ce sve biti jasno
By Kragi
Pa ako je X pokusavao a Y nije hteo mislim da nema potrebe nametati se toliko, ili ja bar ne bih mogao :)
Neka pusti nek vreme pokaze ili neka Y-onu dodje iz dupeta u glavu (sudim po tvojoj prici)
Licno ne volim prenemaganja i sl stvari ... pa bih verovatno izgubio zainteresovanost za doticnog Y posle nekog vremena ili bih pak bio u fazonu kad sam ja hteo ti nisi, mani me se :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ne znam, kazem ti da ni sam ne bih znao u toj situaciji sta da radim. Ja jedva da sam imao prijateljstva posle dobrog sexa, a kamoli propalog :lol:

Ozbiljno. Ali nekako me rastuzilo kad je ovaj veceras kod mene rekao "ma opusteno. Bicemo prijatelji" jer je prije toga pricao kako drhti svaki put kad ga ovaj dotakne - zakljucio je kako ne bi podnio da sad i bez tog grljenja ostane ako pokusa opet. Nekako bas... brrr..

A ja sam i dalje gospodja horus. Zar ne vidis? Ili mozda pokusavas da me otkacis pa trazis razloge??? :oklagija:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ljubavni jadi, Vol. 18
mixed and performed live by lady bananica!

@X: Koliko to traje?

@bananica: Just go with the flow, dear. DON'T YOU JUST LOVE ME?
By Pending-For-A-Bending
Ja mislim da najlepse veze pocinu sa pijanstvom i nekim, naizgled, nepremostivim problemima. Brzo se ugaze veze kod kojih sve ide podmazano na pocetku.

Moj savet kako sve resiti jeste pijanka gde ce se igrati masne note fote i/ili igra istine. Kroz salu cesto znaju da isplivaju iskrene emocije
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by KgCS3
Pa ako je X pokusavao a Y nije hteo mislim da nema potrebe nametati se toliko, ili ja bar ne bih mogao :)
Neka pusti nek vreme pokaze ili neka Y-onu dodje iz dupeta u glavu (sudim po tvojoj prici)
Licno ne volim prenemaganja i sl stvari ... pa bih verovatno izgubio zainteresovanost za doticnog Y posle nekog vremena ili bih pak bio u fazonu kad sam ja hteo ti nisi, mani me se :)
To je i moj stav uvijek bio. Ako ne mogu da budem sa njim - trulo mi je da se druzim i uzdisem krisom za njim. Ne bih mogao ni kad je situacija obrnuta - ni tad nije prijatno bas, iako tip zna da bude super zanimljiv.. Ali ja sam vec par nedelja sa njima u ekipi, i s pocetka sam mislio da ovaj lik kapira da se svidja mom drugu, i da se igra sa njim. Medjutim, vidio sam da se oni ustvari jako dobro provode u tom druzenju, i obojica uzivaju. I zato ni ja ni moj prijatelj nismo sigurni da li tu ima nesto vise od super druzenja.
:shrug:
By Kragi
Pa definitivno je da imaju potencijala za nesto vise od prijateljstva ali ako jedan od njih dvojice nije zainteresovan ili koci ne znam sta se tu moze uraditi ..... Ok hajde, das malo vise inicijative, budes malo navalentijji (uslovno receno), pokazes malo vise interesovanja i posle odbijanja ali ..... :)

i da lepo pita jedan forumas tj forumasica cini mi se, koliko to vec traje???

Iskreno i ja bih imao utisak da me neko zajebava tako sto mi non stop baca udicu a nikako da me upeca a ja grizem :D
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by bananica
A ja sam i dalje gospodja horus. Zar ne vidis? Ili mozda pokusavas da me otkacis pa trazis razloge??? :oklagija:
nije da nemam razloga... :lol: ubise me tvoje jednacine... :drama:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by the1whowished
Ljubavni jadi, Vol. 18
mixed and performed live by lady bananica!

@X: Koliko to traje?

@bananica: Just go with the flow, dear. DON'T YOU JUST LOVE ME?
Pa ima slicnih tema gomilu - bas kao i Super Hitova iz CityRecords :D

Iskreno, nisam siguran kad se desila ta pijanka, mislim da je to vec nekoliko nedelja...
By Kragi
Originally posted by bananica

Iskreno, nisam siguran kad se desila ta pijanka, mislim da je to vec nekoliko nedelja...
Ma daj nek batali to ...... pa mislim nekoliko nedelja .... :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kuliraj. nji'ov problem. ja samo pjevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se zivciram... :peva:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
KG - najgore u tome je sto on uziva u prijateljstvu, izlaze, zabavljaju se - nije bas da pati sve vrijeme :P

ns - prijatelj mi je, jako mi je drag, i pitao me je za savjet.
By Kragi
Pa onda mislim da tvoj drug tj prijatelj ne zna sta hoce ..... ne moze da ti trazi savet ako mu je lepo neka uziva u situaciji i okolnostima u kojima se nalazi ..... sta ima da ti se zali onda? :D

Salim se malo kapiram problem ali mora da presece :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kako je to zajebano... A lik se inace nije zaljubio vec 2 godine ni u koga, prilicno je picky :) I sad ga posle toliko vremena snadje "biti ili ne biti" muka :D
Korisnikov avatar
By Delete
Buduci da sam i sama u jednoj prici zadnjih sedmica, kontam da je najbolje da nastave da se druze i da X nista ne pokusava, jer, kao sto mogu da zakljucim iz tvojih postova, oni se dobro slazu i kao drugovi. A ako se Y odvazi da napravi prvi korak ka necemu dubljem (nazovimo to tako), onda se svakako X ne treba igrati izbegavanja.
By Kragi
PA to je tako normalno narocito za ljude kojima je tesko privuci paznju tj koji se retko zaljubljuju .... Zato sebe stavih u tu poziciju. Zamisli zaljubljen sam u nekoga a on me zeki na taj nacin .... i kao nesto bi hteo a ustvari ne bi :) Mozda mu samo prija paznja koju mu tvoj zaljubljeni prijatelj posvecuje .... :)
Korisnikov avatar
By mish_beli
neka bude josh malkitze drug....pa tje i sam osetiti vremenom da li treba da neshto pokusha ;) ... :teletabisi:
ko zna, mozhda ga dotichni preduhitri... a mozhda nadje drugog... a mozhda se i ovaj ohladi ....

vreme..vreme.... vreeeeeme :)

:meda: :beba:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
hehe....ja sam vec neko vreme u slicnoj situaciji kao osoba X....i izabrah druzenje....pa ce vreme pokazati...
Korisnikov avatar
By .L O S T
mislim da komplikuju sve to mnogo vise nego sto treba;)
By Kragi
Originally posted by blabla_guy
hehe....ja sam vec neko vreme u slicnoj situaciji kao osoba X....i izabrah druzenje....pa ce vreme pokazati...
Ne verujem da je ostvariv pomenuti odnos (druzenje), narocito ne ako si osoba X .....
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Originally posted by KgCS3
Originally posted by blabla_guy
Ne verujem da je ostvariv pomenuti odnos (druzenje), narocito ne ako si osoba X .....
hm...ne slazem se...za sada ide super :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!