Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

vrtela sam i cackala ali nista ne mogu da nadjem slicno, jesam li corava, ne znam :D :sweet:

e radi o sledecem...
sta radite ako ste zainteresovani za nekog, a ta osoba se zamalo ponasa kao da ne postojite u njenom zivotu?
i daljina je u pitanju, i tako neke glupe sitnice, ali kako privuci paznju toj osobi? kidnapovanja i ostale :sekirica: varijante ne dolaze u obzir :povez:

kako vi to radite? :happy:
By Kragi
Pa nista ponudis a doticna/doticni pristane ili ne :)
Polazim od sebe ako je nezainteresovan/a trud je bojim se uzaludan ....
Bitno je da znas na cemu si ... mnogo mi je prijatnije kad mi neko kaze nisam zainteresovan nego kad se prenemaze ... To em izludjuje iskreno ....
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako se sve svodi na fazu 'interesovanja', znaci nista dublje i znacajnije - nastavim dalje.
nekako nit volim da ko juri za mnom, nit ja za nekim.
mozda i moze tako da se isforsira, ali to ne bi bilo to.
Korisnikov avatar
By blabla54380
do 14 godina prenemaganje je ok, posle toga takvo ponasanje deluje kao em nezrelo, em bezobrazno. tako da ako ta tvoja ima vise od 14 godina najebi joj se keve, mozda od straha na kraju i pristane da se smuva sa tobom :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Smrzni je malo, cuti i zadrzi emocije u srcu a prestani da ih iskazujesh rechima i ponashanjem... kada te vidi neka dobije menzis u kockicama. Ima da pochne da trchi za tobom kao kuche za sisom.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
znas sta treba da uradis, slusala sam ja o tome

uzmes sumski med i namazes na levu ruku do lakta, zatim livadski med premazes na desnu do lakta. to ucini u sledeci utorak, u 13:35h. i svi tvoji problemi su reseni. :hvala:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by emo_haos_

uzmes sumski med i namazes na levu ruku do lakta, zatim livadski med premazes na desnu do lakta. to ucini u sledeci utorak, u 13:35h. i svi tvoji problemi su reseni. :hvala:

:lol:

idiote, ulepsala si mi dan
Korisnikov avatar
By castor

savete ucila od Milana?
Korisnikov avatar
By Azdaja

:hail:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by V I V I S E C T
Smrzni je malo, cuti i zadrzi emocije u srcu a prestani da ih iskazujesh rechima i ponashanjem... kada te vidi neka dobije menzis u kockicama. Ima da pochne da trchi za tobom kao kuche za sisom.
OMG! Covece. ludi! :rotflmao:
U pravu je, generalno...

Samo ne znam da li te "ne primecuje" zato sto joj se ne svidjas ili glumi nedodirljivu. Ako je ovo drugo u pitanju, nastavice da bude takva, ako previse pokazujes naklonost prema njoj...
Pitanje je i kolika vas daljina deli i da li vredi da se cimas, uopste..
Korisnikov avatar
By jenny

:lol:

ma sasuću celu teglu na glavu da ne bude greške :lol:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee

ne mogu, u utorak imam zakazano kod frizera, da li moze sreda? :beba:
Korisnikov avatar
By Azdaja
emo je dala najbolji savet, ako to ne uspe...ne znam sta da "reknem" :D
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by jovanabeograd
:sigh:

bolna tema, bolna.... :drama:

:icequeen:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Svi tvrde da dobro funkcionisu kad su sami i svako rado poteze onu frazu " Bolje biti sam, nego sa bilo kim ", ali opet svako u dubini duse zeli da ima pored sebe partnera.
To je u ljudskoj prirodi, jer je covek drustveno bice, a samoca ume da bude i od bolesti teza.
Samoca, recimo i to, ima i svojih prednosti, jer je covek kad je sam mobilniji i komotniji, moze da ide gde i kad hoce po sistemu " Jedna gusha, jedna dusha ", ali obrni-okreni - Svako trazi novu ljubav, a stara ga boli, jer ostaje uvek nesto zbog cega se i mrzi i voli...
:setnja:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Daliborka
Svi tvrde da dobro funkcionisu kad su sami i svako rado poteze onu frazu " Bolje biti sam, nego sa bilo kim ", ali opet svako u dubini duse zeli da ima pored sebe partnera.
To je u ljudskoj prirodi, jer je covek drustveno bice, a samoca ume da bude i od bolesti teza.
Samoca, recimo i to, ima i svojih prednosti, jer je covek kad je sam mobilniji i komotniji, moze da ide gde i kad hoce po sistemu " Jedna gusha, jedna dusha ", ali obrni-okreni - Svako trazi novu ljubav, a stara ga boli, jer ostaje uvek nesto zbog cega se i mrzi i voli...
:setnja:
kanda ste pogresili temu teta daco.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jao jeste, mislila sam da se nalazim u temi " I mesec plovi sam, pa sto ne bih ja ? "
Na tu sam temu imala nameru da odgovorim, ali sam zbog starosti i bolesti ocigledno promasila i kliknula na pogresnu temu.
Pardon.
:blush:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ma nema sta, vama se sve oprasta... ili jeste ili niste teta daca :hamlet:
Korisnikov avatar
By Blady
Nasla bih nekog ko je iz mog grada.... :elf:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Drago mi je sto mi nije zamereno na ovoj ociglednoj omashci.
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!