Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by mirth
Nemam tih momenata.

Cak ne mogu ni da zamislim situaciju u kojoj mi je tesko jer zelim da budem sa nekim sa kime ne mogu da budem. Nekako bi mi to bilo skroz apsurdno, kao: sta ja imam od toga, zasto bih to radila?

Mislim da to ima veze i sa cistim sebiclukom, u neku ruku. Nisam u stanju da volim osobu koja mene ne voli. I divim se ljudima koji su to u stanju, kapiram da su njihove emocije daleko cistije. Ali, eto, ja ne mogu tako. Za mene bi to bio cist nepotrebni mazohizam.

Naravno, tu ne racunam oporavak od osobe sa kojom sam actually bila u vezi. To je, opet, druga prica. Mislim na te "nerealizovane" ljubavi.

A sto se tice uzivanja u onome sto ti je "ispred nosa" - pa, ukoliko mi je to ispred nosa zanimljivo, sigurno mi nece biti ni na koji nacin obezvredjeno cinjenicom da mi je na dohvat ruke. Tu je vec samo stvar toga koliko mi se ta osoba dopada ili ne. Nemam tripove tipa: sto neuhvatljivije, to zanimljivije.
Blago tebi...
Ja sam se sa tim problemom susrela prvi put kad sam se zaljubila u devojku. Sva presrecna sto sam bi, startovala sam je jer sam mislila kad sam ja bi i ona je sigurno ( ako mi je za utehu imala sam 16 god )... Onda se ispostavilo da je doticna str8 i da je bila uzasnuta mojim predlogom :doh: ... E sad ta naklonost, blaga zaljubljenost u nju je tada postala opsesija. Spopadala sam je na svakom koraku, patila zbog neuzvracene ljubavi :drama: ... Ko zna mozda sam i uzivala u tom mucenju... Bitno da sam se izbrukala za ceo zivot i to samo zato sto nisam mogla da se pomirim sa tim da ne mogu da budem s njom, da me ne zeli... To sto je bila nedostizna za mene nacinilo je od nje moju kraljicu... Uzas.
Najgore od svega je sto ni danas nisam pametnija, palim se na sve sto ne mogu da imam i tezim da osvojim one koje ne mogu. Sta reci vise za mene :cupakosu:
By Kragi
Originally posted by zboO

da li sam ja jedini debil kome se sve ovo desava??

:cupakosu:
Mislim da je poenta u ovome sto sam boldovao :D
By Kragi
Originally posted by Vespertine
Ne postoji nemoguce... Samo treba malo vishe vremena da bi se nashlo realno reshenje
:up:
By alexandermagic
Kad je u pitanju osoba koja me interesuje/privlači, nema "nemogućeg" i "nedostižnog". Ne kaže se bez razloga da nema neosvojive tvrđave, samo loših osvajača.
Koliko će mi ta osoba poslije osvajanja držati pažnju ili koliko odgovara onome što želim da mi pruži u svakom segmentu našeg odnosa je već druga stvar. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by alexandermagic
Kad je u pitanju osoba koja me interesuje/privlači, nema "nemogućeg" i "nedostižnog". Ne kaže se bez razloga da nema neosvojive tvrđave, samo loših osvajača.
Koliko će mi ta osoba poslije osvajanja držati pažnju ili koliko odgovara onome što želim da mi pruži u svakom segmentu našeg odnosa je već druga stvar. :D
Taj rad.

Mada, ne volim ja nesto da se cimam oko bilo koga...mislim, ako se ne poklopimo, skapiramo, nja....no me interesa :zev: A i zasto bi?
Korisnikov avatar
By Mahoney
znam o cemu pricas.

u istoj sam situaciji, kao ti u prvom postu.

bar trojica me zovu na svakih mesec dana, vec pet godina, recimo, i nude neku vrstu veze, druzenja, a ja ih i dalje odbijam.

s druge strane, bar deset tipova jurim, isto tako godinama.

i nemam nikakvog uspeha u toj jurnjavi.

okej, evo, priznacu - nisu to neosvojive tvrdjave, vec sam ja los osvajac.

i sta sad?
imamo te koji jure mene i te neke koje jurim ja.
i svi samo jurimo, a niko nije najuren.
i niko nije namiren.
i svi smo poprilicno nervozni.

evo, ima jedan film na tu temu.
odlican je.
gej momak juri tipa, koji juri jednu ribu, koja, pak, juri nekog treceg momka.

gorak, istinit, prefinjen, duhovit.

the rules of attraction (http://www.imdb.com/title/tt0292644/)

''
Korisnikov avatar
By Dina
Mahoney,
zanimljiv odgovor. Jednom cu morati da pogledam taj film...

Inace mene su uvek zapanjivali ljudi koji su onako skromni, jos u ranoj mladosti se uvezu i zive jednostavan zivot sa nekom dobrom osobom. Ja sam uvek imala manir da te dobre osobe koje su me volele otkacim, ono gledam da budem blaga i uljudna, ali kraj je taj... :D Ali zato neosvojive tvrdjave... mmmm osvajacu ih makar da pokazem da sam dobra osvajacica :lol: I mislila sam da cu sa godinama da postanem zrelija ali bojim se da je ta vrsta zrelosti, ukoliko je to zrelost, mene mimoisla, pa je necu dostici ni u devedestoj... :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!