Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By lion710516
Ma meni se upravo to desilo:) Decko me ostavio, iz cistog straha da ja njega ne ostavim...I nikad nece shvatiti koliko sam ga, i jos uvek ga volim.
Al dobro, ako je njemu bolje, bice valjda i meni. Zelim mu svu srecu
Korisnikov avatar
By olgic
"Ako zaista smatram da je zasluzila bolje, bih, ali posle nema kajanja i predomisljanja..."
Znate kako bole ove reci?Pogotovo ako to moze da vam se desi
:no: :placko:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jednom sam to uradila mrtva hladna...Tj ni sama nisam svesna da li sam bila mrtva hladna ili jednostavno odvratna.
Nisam od onih koji se plase vezivanja...nisam BILA,hocu reci.
Kada god osetim da ja ne mogu dati sve ono sto znam da mogu i umem, da to naprosto ne zelim, pocnem da mucim sebe tim pitanjima- ostati u vezi, da,ne,i po koju cenu?
Nikada nisam zelela da je povredim, sem u posebnim situacijama, gde bi ona mene dovoljno povredila.Ali nisam htela da nastavim dok se sama unormalim.
Zrelost, pravilno razmisljanje-> nemogucnost povredjivanja druge osobe na taj nacin->normalna veza.
A uvek sam tu logiku pokopavala i zatrpavala mojim hormonima, godinama, neizivljenoscu ili cime vec.
Korisnikov avatar
By Aksa
Pa dešavaju se u životu neke stvari tipa odlaska u inostranstvo i zapo?injanje novog života, ali ti voljena osoba kaže e ne?u da idem zbog tebe.
Tu odobravam obe stvari. I prekinuti zbog toga što je voliš i što ?e joj tamo biti bolje, a sa druge strane, sebi?nost... I šta, posle nekog vremena raskinete iz nekih drugih razloga i onda se ta osoba kaje što nije otišla?
A ti, opet, kaješ se jer si bio sebi?an i nisi pustio da proba neki novi život, koji kakav god bio, bio bi bolji nego ovde u ovoj u#$"%$!#!oj zemlji.
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Aksa
Pa dešavaju se u životu neke stvari tipa odlaska u inostranstvo i zapo?injanje novog života, ali ti voljena osoba kaže e ne?u da idem zbog tebe.
Tu odobravam obe stvari. I prekinuti zbog toga što je voliš i što ?e joj tamo biti bolje, a sa druge strane, sebi?nost... I šta, posle nekog vremena raskinete iz nekih drugih razloga i onda se ta osoba kaje što nije otišla?
A ti, opet, kaješ se jer si bio sebi?an i nisi pustio da proba neki novi život, koji kakav god bio, bio bi bolji nego ovde u ovoj u#$"%$!#!oj zemlji.
Da desavaju se,ali mislim da treba ta osoba sama da odluci ono sto ona hoce i sto misli da je za nju dobro...Ne verujem da ce "ta" osoba o kojoj ti pricas prebacivati ni sebi ni svojoj ljubavi..tako da mislim da je mozda treba pustiti sama da odluci o tim stvarima:)
By Melibea
Jednom sam davno davno to uradila...Trebalomi je 2 meseca da ispravim gresku...Od tada mi nije vise do eksperimentisanja....
Korisnikov avatar
By frenki
Originally posted by m..
Uradila sam to. Raskinula sam jer mi je bila draga, zasluzila je vise nego sto sam mogla da joj pruzim, imala je potrebu da je neko voli intenzivno 24h dnevno, a ja prosto nisam bila toliko zaljubljena, i bilo mi je jasno da ona pati zbog toga. Ta divna devojcica je prosto imala nesrecu da se zaljubi u mene, a bila je toliko daleko od onoga sto meni treba, prosto pogresan spoj. Nisam ni mogla ni htela da je menjam da bi odgovarala mojim potrebama, i morala sam da je pustim, da je oteram, u nadi da ce naci nekog ko ce njenu ljubav umeti vise da ceni. Nije vise imalo smisla da je drzim uz sebe... I ispala sam govedo, veliko govedo, ali kapiram da je to bilo jedino fer, bilo bi jos govnarskije da sam je drzala tu i gnjavila...
Ne znam ni kako je ona to shvatila, ni nista.. verovatno sam je uzasno povredila, jebiga ali cini mi se da je to bilo iskrenije nego bilo koja druga varijanta... Anyway, jos uvek ne mgu da oprostim sebi tu svinjariju... Ali takodje ne bih mogla da budem s njom, jer vise nisam bila zaljubljena...
samo se nadam da ne misli da je to bilo zbog neke druge devojke, jer nije bilo.
mislim da je to o cemu ti govoris druga stvar,ti vise nisi bila zaljubljena i nisi mogla pruzit ono sto njoj treba nit je ona tebi mogla pruzit ono sto ti trebas...to je druga stvar..
ovo o cemu on prica je cisto :wcsolja: ostavit nekoga zbog toga jer je/ga volis,gupost,to je razlog da se ostane u vezi a ne pobjegne..nikad mi to nije plo na pamet kao razlog za raskid :nope:
By spf 3000
Originally posted by Bole
To su smo glupi izgovori.
Pa ako smatras da je neko dobar, super i da je vredan da ga imas, zasto se ti u tom trenutku ne popravis i pocnes da se menjas.
To obicno izgovaraju ljudi koji jos nisu skontali sta je prava ljubav, oni koji su nezreli.
A kakvih ima mnogo nazalost.
covek zna sta prica.

... kako je slatko cenzurisati sopstvene postove :grin:
izmisljena opcija za one koji ne znaju da cute :D
Korisnikov avatar
By Crave
Užasno mi je kad u?inim nešto što mom dragom ne prija. Ose?am se ko pokislo ku?e .. više je ofucana ona moja re?enica: ''Ako sada želiš da raskineš samnom, razume?u.''. Mada hvala Bogu, on to nikada ne uradi, i sve se završi strasnim zagrljajem. Mislim da problema nema, ili ih ima, ali brzo nestaju, kada je ljubav uzajamna.
By spf 3000
Originally posted by Crave
Užasno mi je kad u?inim nešto što mom dragom ne prija. Ose?am se ko pokislo ku?e .. više je ofucana ona moja re?enica: ''Ako sada želiš da raskineš samnom, razume?u.''. Mada hvala Bogu, on to nikada ne uradi, i sve se završi strasnim zagrljajem. Mislim da problema nema, ili ih ima, ali brzo nestaju, kada je ljubav uzajamna.
:up: :up:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vrlo chudan simptom, slazem se sa ovim:
Pa ako smatras da je neko dobar, super i da je vredan da ga imas, zasto se ti u tom trenutku ne popravis i pocnes da se menjas.
To obicno izgovaraju ljudi koji jos nisu skontali sta je prava ljubav, oni koji su nezreli.
A kakvih ima mnogo nazalost.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pa nikada nisam raskinuo sa nekim koga volim, osim ako on to ne pozeli. To mi svakako tesko padne i treba mi puno vremena da se oporavim, ali na kraju prihvatim. Zato mi valjda i jesu svi bivsi prijatelji (osim jednog, svakako). :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Skoro sve veze su mi se tako završile.
Onog trenutka kada ukapiram da ne postoji budućnost, iako mi je teško, okončavam vezu. Odpatim svoje i produžim dalje.
Korisnikov avatar
By mary
zeznuta stvar. cula sam da se takve stvari desavaju. sta ti ostaje da uradis - trudi se da te ne pogodi previse i probas da budes racionalan u datoj situaciji (naravno, odnosi se na 'ostavljenog' )
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
desilo se jednom... zato sada ne pocinjem nista sto nema buducnost.
Korisnikov avatar
By Adenim
Inace ne volim ovakve pateticne teme......narocito jer mnogi pocinju svoje postove sa svojim subjektivnim JA.....MENI....MOJE....MOJ....
Originally posted by lion710516
Ma meni se upravo to desilo:) Decko me ostavio, iz cistog straha da ja njega ne ostavim...I nikad nece shvatiti koliko sam ga, i jos uvek ga volim.
Prvo ne znam cemu smajli koji se smeje.
Volis ga i smesno ti je sto te je ostavio iz najnezrelijeg i najpickastijeg razloga?!
Ljudi shvatite, patnja je normalna, kao i sreca, spavanje, setnja gradom....svi to zivimo i osecamo.

Ja mu ne zelim srecu vec da ne bude pichka.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Deće naći bolju od mene, mislim, nema je....ubiće se tražeći....:roll:
Korisnikov avatar
By bigirl
Bože kako ja mrzim ta kenjanja... Pa jbt ako nekoga voliš, učinićeš sve da taj neko ostane kraj tebe, jer ti je jebeno stalo. A ne kao... "volim te, ali vidim da se patiš kraj mene, paaaa... idi... široko ti polje...". U kurac s tim budalaštinama.

Slažem se 1000% sa ovim dole.

Originally posted by Bole
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Nikad, ali apsolutno nikad ne bih ostavila osobu koju volim...pa ne znam koji razlozi da su u pitanju...a posebno ne zbog toga što mislim da zaslužuje bolje..radije ću se promeniti zbig nje, nego što ću je ostaviti...

Ako te riba/tip ostavi zato što misli da "zaslužuješ bolje", znači da te nikad nije dovoljno ni volela/voleo...

KAKO SAM PAMETNA!!!!!!!!! :unic0rn: :unic0rn: :unic0rn:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Sta_reci!
Ako te riba/tip ostavi zato što misli da "zaslužuješ bolje", znači da te nikad nije dovoljno ni volela/voleo...

KAKO SAM PAMETNA!!!!!!!!! :unic0rn: :unic0rn: :unic0rn:
Skroooooooooz! :friends:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Znam :hug: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Al stvarno, šta koji ***** ima da je ostavljam/da me ostavlja ako se volimo...da joj nisam dovoljno dobra ne bi me volela i obrnuto...;)
By Kragi
Originally posted by lion710516
licemerno :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!