Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Bila je tema, nekoc davno. Ja sam bila seksualno bice od kako znam za sebe, pa negde do pred pubertet (tj. do osnovne skole), i vala bila sam lezbejka na kub. Jako su me zanimale odrasle zene i sve sto se krije ispod haljina (uredno sam pitala kad cu imati dlake ispod pazuha tokom lekarskog pregleda kad sam imala 2-3 godine, lmao), a takodje su me zanimale i devojcice, T. Miscevic pogotovu, to mi je prvi crush u zivotu. Jednom su joj u vrticu landarale gace i videla sam pisu i mojoj sreci nije bilo kraja. Mislim, moja seksualnost u tom periodu je bila uglavnom ogranicena na voajerizam, nisam se nesto pipkala i slicno, ali sam fantazirala sve u 16. Obozavala sam tete iz starta, i bivala hvatana kako zveram u njih od strane raznih rodjaka. I fantazirala o devojcicama, narocito onim u haljinicama, sto komplikobvanija haljina to sam ja bila srecnija. I takoooo.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, nisam imala nikavu konkretnu zelju da bilo sta sa bilo kim realizujem sve do neke 16. godine, sve sto se pre toga desavalo odvijalo se samo i iskljucivo u mojoj glavi, dakle ili kao fantazija ili kao zveranje u nesto.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Galateja
Šta mislite, da li deca pre puberteta poseduju seksualnost?
Mislim da poseduju, bar sam ja mnogo pre puberteta spoznala seksualnost :)
Originally posted by Galateja
Kad ste uočili kod sebe prve impulse seksualnosti?
U petoj godini. U vrticu. Neki decak i ja smo tokom poslepodnevnog spavanja ostajali budni i jedno drugom pokazivali "one" stvari, cak smo se i ljubili "kao na filmu" :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se sad setih da sam i sa pet ipo godina imala decka. Imala sam izgleda buran ljubavni zivot u ranim godinama pa ne mogu da se svega setim :lol: E to je nalikovalo na romanticnu ljubav, ali bila je situaciona. Bili smo u bolnici pa smo se tu nasli, verovatno su nam tada bili potrebniji roditelji nego veza ali u odsustvu njih... i tako, bezali smo zajedno sa rucka i iz bolnice da kupimo Zabavnik. Nesto fizicko nam nije padalo na pamet, ali iz ove perspektive mi deluje onako bas romanticno. Noc pred moju operaciju gledali smo u nebo, bilo je zvezdano, i danas se secam kako je izgledalo. Mislila sam da se necu probuditi pa mi se valjda urezalo a on je stajao pored mene da me hrabri. E njega bih volela i danas da sretnem ali nikad nista nisam vise cula o njemu...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Machkodlak

i sada mi pade na pamet kako sam ceznuo za dlakama oko pise :shmi: i znam da sam bio presrecan kada sam video prvu crnu dlaku :smeh:

:lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa nisu to bila losa vremena...ali da mogu da se vratim sa ovom pamecu.....:astral2:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja sam imala cudna iskustva sa drugaricom. secam se kad nas je njena mama uhvatila jednu na drugoj. tad nam je bila fora da se igramo momka i devojke, i ja sam uvek bila momak.
Korisnikov avatar
By someone
ehh :D da se sad ja malo prisetim mojih sexualnih poduhvata :D Bilo je to kad sam imala 5 godina..secam se da kad sam se napolju igrala sa drugarima, i kad neki dechak ide da pishki ja bih ga patila da mu vidim pishu.Tako sam pravila drushtvo jednom mom drugu dok je pishkio :lol:
Sa drugaricom koja je zivela preko puta mog stana zavlacila sam se ispod stola i tu smo pokushavale da se dodirnemo jezicima,secam se da sam se zachudila kako joj je jezik hrapav hehe i taman kad smo se skinule da vidimo pishe jedna drugoj naishao je njen tata :smeh: takodje nas dve smo gledale krishom neke medicinske knjige njenih roditelja gde su bile slike golih ljudi i polnih organa :P
Zatim secam se da mi je neko rekao od dece da mi devojchice imamo nekakvu rupu dole... pa sam ja u vrticu istrazivala to dok smo bili na poslepodnevnom spavanju,znam da sam gurnula prst dole i da mi je bilo chudo shta je sad to,okud ta rupa tu :lol: posle kad sam doshla kuci u wc-u sam isto to istrazivala,josh sam uzela neki plastichni chep i stavljala na pishu,tata je primetio da me dugo nema iz kupatila,upao je i kad je video je sta radim propisno me je istukao po guzi ,posle toga nije mi na pamet padalo da tako neshto radim :lol:
Sve se ovo deshavalo kad sam imala 5 godina ,pre toga se ne secam da sam neshto tako radila...
Kasnije u prvom razredu igrala sam se u jednom shatoru zajedno sa drugom i drugaricom koji su bili godinu dana starji od mene.Prvo su njih dvoje bili momak i devojka a ja sluga,a posle sam ja njegova devojka a ona nasha slushkinja :D i tako smo imitirali sex,on je lezao preko nas i oponasho pravi sex :P i meni i drugarici se to svidelo,secam se da smo se bash uzbudile ,to uzbudjenje nas je teralo da pishkimo,tako ti je kad se dete uzbudi odmah ima osecaj da mu se pishki :smeh: Onda smo taj drug i ja jednom ishli u kukuruze da mi on pokaze svoju pishu i ja njemu moju,samo shto sam ja njega zeznula pa mu nisam pokazala a on meni jeste :smeh: nakon toga smo neko vreme bili momak i devojka,secam se da smo pisali kredama u dvorishtu njegovo + moje ime i da smo od plastelina pravili plochice na kojima je bilo njegovo + moje ime u srcu :) hehe Takodje u tom periodu sa 6,7 godina znam da sam se zavlachila bakama pod suknje i da sam stalno dirala moju tetku i mamu za sike :smeh: Dosadjivala sam tetki da je drzim za siku dok spavam kod nje u krevetu...shto je najbolje upalilo je,dozvoljavala mi je a mojoj sreci nije bilo kraja :smeh: Takodje znam da sam I jednog mog rodjaka terala da mi pokaze pishu I pokazao mi je :D
E,da… poshto mi se svidelo ono sa drugom kad je lezao prkeo mene secam se da sam posle s tom drugaricom isto to ponavljala,da ona legne preko mene I ja preko nje… kasnije u trecem razredu jendom sam to uradila sa jednom drugom drugaricom :D ne znam,voleli smo da se zavlachimo negde gde nas niko ne vidi I onda tako… dodje taj osecaj,bilo nam je zanimljivo da pokrecemo takve teme I istrazujemo,da igramo mase fote pogotovo pa da se kao fol ljubimo u usta preko papirnatih maramica I slichno haha
Posle sam se primirila,nisam vishe bila tako znatizeljna i istrazivachkog duha.
Sve do 6. razreda sam bila mirna,tad na kraju 6. razreda muvala sam se sa jednim komshijom i tada sam mu dozvolila da legne preko mene I oponasha sex preko odece kao kad sam bila mala :D nostalgija :smeh:
Shto je najchudnije meni nije padalo na pamet da sam mozda bi ili lez,nisam o tome uopshte ni razmishjlala,mislim da chak nisam ni znala da tako neshto postoji.
Tek kad sam krenula u 1. razred srednje ukapirala sam da neshto kod mene nije ok jer me ni jedan dechak nije ozbiljno privukao,i da osecam neshto prema profesorki fizichkog,neku privlachnost. To me je shokiralo i imala sam velikih problema da prihvatim da mi se svidjaju devojke... mada ni dan danas ne znam shta sam... eto to je to,chitav roman :)
By Snow_Crystal
someone - OVO JE NAJLEPSI POST ZA DOBRO JUTRO....

Naasmejala si sigurno pola foruma sa ovim postom....HVALA :okret:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao jeste!!! :lol:
pogotovu onaj dio kad je tata istukao - to mi je tako bilo poznato:D
Sjajan post, someone, vrlo iskren i zabavan! :up: sad cu i ja:

jedno od prvih mi je bilo kad sam imao nekih 2-3 cini mi se.. (da naglasim - tu negdje do 5-6 godine, nekako nemam jasan osjecaj za godiste, sve mi je u nekoj izmaglici:shrug: ). Imao sam taj trip da se skidam pred drugima.. Znam da mi je to nekako donosilo zadovoljstvo. Tjerao sam ljude da idu da me prate u WC, zatim sam poceo klincima da se skidam u nekom cosku:roll:, pa sam znao i da postanem neoprezan.. Jednom smo bili u parku, i tata i mama su negdje posli na par minuta, ostavili me sa bratom u centru parkica da se igramo. Ovaj je valjda kapirao da ja volim da se skidam (cuj' kapirao:doh: ) i rekao mi da se skinem. Sto sam ja odmah uradio - mama i tata su me istukli tu, na licu mjesta. Uzas..

Zatim, kad sam imao 4 cini mi se, vidio sam na TV kako lik ribi ljubi dupe.. Mislim da je bio neki rock spot u pitanju. I startovao sam jednu cicu iz komsiluka - moje godiste - da mi da da joj poljubim dupe. Ona se malo neckala, a onda mi dozvolila da joj poljubim guzu ispod jednog stepenista. :lol:

Onda, sa 6 godina sam sa jednim komsijom od 6 i jednim od 8 imao svoju malu ekipu. Svi smo se zajedno igrali po cio dan, pa u nekom momentu poceli i da pokazujemo jedan drugom pise, zatim i da se prislanjamo jedni drugima i simuliramo sex... :roll: (Sa njima sam obojicom imao sex u toku puberteta, btw, taman prije nego su oni skapirali da su str8:giggle: ). Zanimljivo mi je da sam tad imao i neki vid fetisa. Njima je bilo normalno da se tako samo prosto skinemo i prislanjamo - ali sam ja stalno insistirao da idemo kreativnije. Te smo imali igrice, kao - ja lezim na nekoj klupi u podrumu (to je krevet) a jedan od njih,ili cak obojica ako smo svi tu:blush: treba da sa sve fiktivnim otvaranjem vrata moje sobe, udju i zgrabe me na spavanju! :lol: ja bih se kao malo otimao, pa se prepustio..

Tek u 8 godini mi je eksli palo na pamet da to mogu da radim sa curama. Pa sam imao svoju curu, komsinicu kojoj je bilo nepunih 6. Iza njene kuce je bila drvena shupa puna dasaka iza kojih smo mi napravili svoju kucicu, i tu sam ja njoj objasnio kako se igra "jebanja" (uzas, koristili smo bas taj izraz!) i onda smo se prislanjali.. Tad sam prvi put vidio ribicu, i znam da sam mislio da je jako lijepa, mnogo ljepsa nego moj...kako sam ga tada zvao... Da. Murica.
Posle nekog vremena, ona je to sve izbrbljala svojoj majci, koja je naravno pozvala moju. Pricali su, na svu srecu ja nisam bio pozvan, samo se mama vratila kuci, i pitala me "Sta si ti radio sa ...?" Kakav sok... Ne sjecam se kako sam se opravdao.. Znam da nisam dobio batine, a da mi je pok. tata poste toga indirektno cestitao..
Nekako se zbog tog iskustva jako lose osjecam, cak i danas, jer sam bio stariji od nje 2 godine (ili mozda cak i 3), i kontam da u onom uzrastu to jeste bila znacajna razlika. Nekako kao da sam je zaveo, jer sam bio svjesniji od nje sta se tu desava ustvari. I zao mi je.
Al' dobro. Dalje..

Sa nekih 12-13 sam prvi put stavio kitu drugom klincu u usta - i njegovu u svoja. To su bili isti klinci sa kojima sam se prislanjao kad smo bili jako mali:) Prislanjali smo se mi i dalje, s tim sto sam negdje sa 13 prvi put uspio u tom prislanjanju da udjem u njega. Moj je bio manji od njegovog, a on stariji 2 god. te sam samo mogao ja njemu. (sad shvatih da sam ja prvi sex u zivotu bila aktivna:drama: :lol: ) Onda smo prestali jer sam ja sa 14,5 posao da zivim u PG. Tamo sam vec sa 16 imao pravi sex:D Ali to je vec pubertet, je l'te:D

Uh, koliki post... Skontah da sam u djetinjstvu imao mnogo bolji sexualni zivot nego sad. Porazavajuce.
Korisnikov avatar
By aristotelous90
jaoj boze deco kako se svega toga secate???
ja se secam malo kasnijeg perioda 6-8 razred...
jaoj secam se i prve god srednje a to je bio uzas....
skapirao sam o cemu se radi u 6 razredu osnovne...tada sam shvatio da nisam bas kao svi ostali "normalci"....
onda sam decake poceo da posmatram drugacije...
u osmom sam se kupao sa drugom pod tusom...kao nezainteresovan kako on izgleda...a izgledao je njam njam od glave do pete...eh te ekxurzije...pa sam svasta nesto radio...jaoj i sramota me da pisem to ovde....
jaoj vidis kako mi je promaklo da sam u 10-12 god bio na slavi kod rodjaka i bum na sred tv pocne nocni program secam se bilo je na tv palmi cini mi se...bili su dobri filmici...
ja i drugarica se pokupimo iz sobe gde se slavilo i odemo u drugu sobu i upalimo tv palmu i onda smo tako gledali to i cudili se sta oni sve rade...e tada su krenuli prvi hormoni da mi rade...
tada sam prvi put video sta se sve radi sa pisom...a drugarica se toliko udubila u video da mislim da su u jednom trenutku njene velike oci mogle da ispadnu.. :D
a prva god srednje je katastroficna...jaoj onda sam vec bio u fazi 5-6 puta na dan da se praznim ali nisamimao na sta....onda sam svaki dan uplacivao malo kredita na tel i isao da gledam lepe momke...
p.s to i dan danas radim...joj zakrzljao sam... :D
i tako...uglavnom skapirao sam sada...hvala bogu uveli dobih net na kompu :D
Korisnikov avatar
By aristotelous90
Originally posted by bananica
Uh, koliki post... Skontah da sam u djetinjstvu imao mnogo bolji sexualni zivot nego sad. Porazavajuce.

heheheh :D
dobra konstatacija...

:comingout: hahahahah
By Hans
Hahahaha, da da...svega je bilo. Neko je spominjao igru "momak i devojka". Ja sam u toj igri najchesce bio devojka.. :smeh: aaaaaaand it felt kinda good... da ne spominjem transformacije, prerushavanja, shminku, imitacije...bio sam zvezda u obdanishtu a i kod kutje... Str8 drugarima :D iz obdanista to ni tada nije bilo zanimljivo dok su vaspitachice verovatno mislile da me kljukaju nekakvim koncetratom kod kutje.. :D Potom sam u osnovnoj nastavio igru.. i to je bogme igra bez granica, traje i dan-danas... :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A ja taman pomislila da ces da krenes sa psihodinamskim teorijama....uh, dobro je. :)
Inace, mala jelena je bila kralj. Obezbedjivala je potomstvo za presto. ;)
By Hans
Originally posted by the1whowished
A ja taman pomislila da ces da krenes sa psihodinamskim teorijama....uh, dobro je. :)
Uuuuu, Freud je itekako biJo u pravu...ja sam ti zhivi dokaz :ceca:
Korisnikov avatar
By Dzi
prve impulse sexualnosti hmm yap to je bilo negde sa 5-6god , kuma mog brothera.... :drama: i ne secam se bas kako je sve to tacno bilo ali znam da sam dugi niz godina posle toga svaki vikend , raspust i sl jurila za njom i trazila da me ne napushta i da me grli stalno:smeh:
inace sta znam danasnja deca , drugo je vreme..nekako je sve faster.,..
By Hans
Originally posted by the1whowished
Hoces li da se igramo kralja i kraljice, onda? :yay: :dance: :jumpfuck:
Let's play master and servant... :D :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!