Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
drug? to nije drug, znachi kada bi se nashao u takvoj situaciji "drug" bi se nashao s sonom kiselinom u licu....:tetka:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Boze,kakva dilema..

Drug ti skine decka i jos ga dobro isfaka,a ti se premisljas..

Nema tu premisljanja..

:giljotina:

:federi:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by gaylove
U jednoj sam velikoj dilemi. Naime moj drug mi je "skinuo" decka. Sta da radim, da li da ostanem u dobrim odnosima s.njim, jer nije on samo kriv za to ili da se ne druzim vise sa njim. Bas sam u dilemi.

U dilemi si....pa onda ti fino nastavi da djeliš svog momka sa "drugom" ili ako je već njemu pripao,nemoj slučajno zaboravit i sledećeg momka da upoznaš sa svojim vajnim "prijateljem"
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Modesty
U jednoj sam velikoj dilemi. Naime moj drug mi je "skinuo" decka. Sta da radim, da li da ostanem u dobrim odnosima s.njim, jer nije on samo kriv za to ili da se ne druzim vise sa njim. Bas sam u dilemi.

U dilemi si....pa onda ti fino nastavi da djeliš svog momka sa "drugom" ili ako je već njemu pripao,nemoj slučajno zaboravit i sledećeg momka da upoznaš sa svojim vajnim "prijateljem"
Kanda mislim da je reshio dilemu posle 3 godine. :giggle:
By ~ Le Saint X ~
Mrljice draga
mozda neko ima slican problem, pa ce mu dobro doci savet

zato i izvukao ovu
i
druge zanimljive teme
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Sad ti smuvaj druga, pa skini svom ex-dečku njegovog novog dečka.

Ili, ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se. Zašto ne bi bilo utroje bolje od udvoje?

Ja inače u ovakvim slučajevima -- kad vidim da neki prijatelj hoće da mi "skine" dečka dam obojici bezrezervnu podršku -- pa zašto da stojim između nečijeg dopadanja? Obično se desi da se obojica jave sa pokajanjem, što ja naravno prihvatim i sve ovo nanovo... Život je prevelika avantura da bismo ga ograničavali nekakvim konzervativnim principima, a ljubavi nikad ne staj na put, nešto kao sa Nazgulom, rekao bih...
Korisnikov avatar
By leobg
Jaooo, ovo je tema pre cetiri godine, ne verujem da je jos ziva. Uostalom, da odgovorim, vise se ne cijem sa drugom, mislim nismo se vise nikad culi, a ex decko me je kontaktirao, videli se, ali posle pet godina, nije to taj decko za kojim sam patio. Ako se neko pita ko sam ja, pa j sam ex gaylove, nadam se da moderatori nece da me banuju posle pet godina :)
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Verujem da se grozno osecas zbog toga.Ne bi zeleo da sam u tvojoj kozi.Mislim da vise nikada necete imati odnos koji ste ranije imali,uvek ces se secati tog ruznog dogadjaja.Ne znam sta bi u toj situaciji,ne zelim da razmisljam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!