Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
A B.U. je Renoir.
Aha.

Kako god, hvala mu na ovim iskopinama. Baš je zabavno. Svašta se tu da pročitati :giggle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lakiboy_ns
...Inache prosli vikend se drug moga druga smuvao u Nubly sa jednim tipom i kada smo ishli kuci lik ga ladno poljubi na ulici u centru grada na raskrsnici Mihajla Pupina i Jevrejske i niko nije reagovao mada sam primetio par namrsenih faca :elvis:
Ne verujem da su se mrstili bas zbog tog poljupca.
Mrste se ljudi zbog krize i besparice.
Sve je vise namrstenih faca i pognutih glava po ulicama.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by *deni*
andjeo
upoznao sam jednog predivnog decka plavusana u x.ljubav na prvi pogled ma koliko vam izgledalo smesno,ali bas tako je i bilo.i razmenimo podatke i pricali smo osvojoj proslosti i o tome sta nas ceka u buducnost! i slozimo se da budemo u vezi.... sada zivi kod tetke.i dogovorimo se da se vidimo.i nasli smo se kod x i stali smo i gledali se 5-6 sekundi i nismo izdrzali poljubili smo se naocigled ljudi
!

Sve je ovo prilicno interesantno, no mene vise buni ova tetka. Kome ona u stvari dodje tetka ?
andjeo
RASKINUO SAM S NJIM JER JE ISPAO DA JE PROBLEM U NJEGOVOJ GLAVI!JOJ STO BRE NE NADJEM NEKOG KO JE OK DA ME VOLI I DA ME RAZUME?aaaaaaaaaaa
Izgleda da je od te vase burne i kratke romanse najvise stete imala jadna tetka.
:lol:

U celoj ovoj drami on se uvatio bas za tetku :mama:

:smeh:
By mikka
Da, treba voditi racuna o exponiranosti, ima svakojakih zatucanih bolida koji bi ti promenili fizicki opis samo da decka uhvatis za ruku :nazalost: .
Zao mi je, ranije sam, u str8 vezama mogao mnoooogo slobodnije da se ponasam :usamljen:
Ali to je mala cena, kad si zaljubljen :pivce:
Korisnikov avatar
By delfinmne
Zato nadji momka koji trenira neke borilacke vjestine kao moj hehe. Nisam ni ja za neko ljubljenje na ulici, mozda u Parizu, Madridu, ovdje ne. Doduse jesmo se par puta poljubili u liftu, wc-u restorana. :)
By mikka
Zato nadji momka koji trenira neke borilacke vjestine kao moj hehe
au sto ti je fora :durenje:
znam i ja neke cake :nunchake: , al nije poenta u tome da se nekom razbije nos...vec :cuddle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!