Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa decko je hteo da te iznenadi na rodjendan i imao je najbolje namere.
Nemas se sta ljutiti na njega zato sto ti je pokusao nabaciti tu ribu kad ti sam pred njim glumis stejtera i komentarisao si kako ti se ta riba svidja.
Ili mu priznaj da si gay ako mislis da njegova reakcija nece biti tako losa ili izmisli neku drugu pricu da se izvuces iz toga.Tipa: zaljubljen sam u drugu, ta riba mi se vise ne svidja ili nesto slicno.

:sudija:

EDIT-u medjuvremenu sam procitao i tvoje ostale postove osim uvodnog i cestitam ti na tvom prvom uspesnom outovanju :up:
Korisnikov avatar
By Island
ko zna, moguce da je malo i sumnjao te je zeleo sa tim iznenadjenjem da malo ispita stvar...
A kakvi ce biti vasi odnosi u buducnosti vreme ce pokazati. Nadam se dobri i dalje.
Korisnikov avatar
By Burak
Ma odnosi su ok - isto kao i do sada. Ma da je zadni put kad smo se vidjeli plasirao neka pitanja tipa Sta ti se svidja na muskarcima, Kakvi ti se svidjaju...... tako da ovih dana ocekujem da me pita: "Svidjam li ti se ja?"
E tu vec ne znam kako da se postavim, jer ukoliko mu kazem NE, moze da proradi sujeta strejtera i mogu ga povrijediti. Mozda najbolje da mu kazem da super izgleda ali da nije moj tip...... Ne znam...
Korisnikov avatar
By bothways
Ako je pravi prijatelj, ne bi trebalo da mu smeta nijedan odgovor na to pitanje.
Korisnikov avatar
By m..
Ma jok, reci mu da fino izgleda, al da ga nisi razmatrao u tomsvetlu jer ti je prijatelj. NJah. Hvala bogu pa me drugarice nisu nista slicno pitale.
By J...
Originally posted by burak-BL
tako da ovih dana ocekujem da me pita: "Svidjam li ti se ja?"
E tu vec ne znam kako da se postavim, jer ukoliko mu kazem NE, moze da proradi sujeta strejtera
Mislim da je ta "sujeta strejtera" ustvari latentna homoseksualnost, mozda se uskoro i on tebi autuje. :D

U medjuvremenu, najbolje je da mu kazes da ne mozes da ga posmatras na taj nacin. A ako proradi ta strejterska sujeta onda mu nagovesti da ces probati da ga posmatras na taj nacin pa ces videti reakciju.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by J...

Mislim da je ta "sujeta strejtera" ustvari latentna homoseksualnost, mozda se uskoro i on tebi autuje. :D
Ma kakvi - nije gej 100%
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by m..
Ma jok, reci mu da fino izgleda, al da ga nisi razmatrao u tomsvetlu jer ti je prijatelj. NJah. Hvala bogu pa me drugarice nisu nista slicno pitale.
Jao, mene jesu... To je tako neprijatna situacija...
Jer drugarice gledam kao sestre i ne bi mi nikada palo na pamet da krenem da ih "muvam"...
Ali nekada prosto ne znas sta da kazes, ako kazes da ne bi, onda se naljuti ili se istripuje da je les (sto uopste ne mora da znaci, ne znam zasto str8eri idu logikom dabismo mi muvali sve sto leti) ili da pomisli kako se ja nesto tripujem da sam "iznad nje" ili tako neku glupost...

A stvarno nijednu drugaricu ne gledam na takav nacin. Ukoliko mi se desi da mi se neka devojka jako fizicki dopada*, da me bas privlaci, ne mogu ja sa njom da se druzim: zasto lagati sebe i nju?
*sto moze i ne mora da se poklapa sa onim VRH RIBA kriterijumom...
Korisnikov avatar
By Burak
He he VRH RIBA je sirok pojam;-)
Treba im objasniti da smo mi osobe kao i oni i da ne moramo da muvamo sve sto nam se nadje u dometu. Ipak najbolje je da joj/mu navedes neki primjer npr:"Eto ti si super sa (neka drugarica ili drug) pa se ne lozis na nju/njega i ne muvas je/ga". Onda bi trebali shvatiti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!