Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Modesty
ja sam priznala jer nisam mogla da živim u laži ali sam se debelo zajebala i uništila lijepu ljubav...izgubljenoj je povjerenje i nastao je pakao....sledeći put ću se prvo trudit da do toga ne dođe a ako i dođe,neće niko znati..od toga samo pati druga strana i to priznanje nikom ne donosi dobro.
Korisnikov avatar
By Deksi
Mislim da je iskrenost jedna od najbitnijih preduslova i stavki za dobru vezu
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Da sam tvoj dechko ne bih volela da zaznam istinu. Ako mu vec pruzash ljubav i gradite buducnost chemu osvrtanje na proshlost?
To shto te grize savest manje boli od patnje koju cesh da vidish u njegovim ochima kad mu kazesh.
Ja jesam varala i priznavala i imala ludu srecu da me zena voli toliko da moze da mi oprosti. Ostaje mi i dalje gorchina da ona sa tim mora da zivi a ja da budem tuzna zbog svojih svinjarija. Nekad priznavanje prevare vodi ka nekim razgovorima koji ti pojednostave sagledavanje sebe (preispitivanje zashto si imao potrebu da varash itd. ) jer imash pomoc "izvan sopstvene glave", kozda tvoj dechko ume da te voli takvog kakav jesi-greshan :)
Ne mogu da ti kazem da li da mu kazesh ili ne, situacija ce sama da se namesti i najverovatnije cesh u trenutku emotivnog rasula da se rasplachesh i kazesh mu, tako obichno biva.
Korisnikov avatar
By olgic
kad si znao da zaseres sad budi hrabar pa reci... ja svaki put priznam...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!