Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Dina
Ali mislim da sam tolerantna jer vecina stvari koje ljudima smetaju meni su kao "dobar dan", hladnokrvna sam, a i uvek sam takva bila, ljudima su cesto bile neobicne moje reakcije.
E to. Nije da sam ja nesto toleratna zato sto sam puna razumevanja, nego imam problem s primecivanjem stvari koje su van moje glave, pa ispadne da mi nikad nista ni ne smeta...

To ume neke druge probleme da izazove doduse, ali mi samu tolerantnost do sada niko nije osporio, naprotiv - obicno to bude predmet cudjenja. Ovde naravno pricam o toleranciji u smislu deljenja zivotnog/radnog/kojeg god prostora sa ljudima i usaglasavanju u tom smislu.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
[quote]Originally posted by Zwezdica
Swi toleranti jbt. :wow:

NISAM TOLERANTNA, zahtevna sam do zla boga u svakom smislu, ali opet, kada se voli svi zahtevi koji su upuceni drugoj strani su tako sitni (naravno, mislim na normlane zahteve) !

tolerantna si ..... eto ja potvrdjujem:potapsava:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Tolerancija se u tom slucaju izjednacava sa gluposcu.. Bila jednom jedna...
Korisnikov avatar
By SabotagE
Prosto je cudo jedno kako smo svi pametni i filozofski nastrojeni na ovom forumu.Ma koja bre tolerancija?Uteras strah u kosti i nema da te ne slusa.Xaxaxa!P.S.Da naglasim,ni na koga se nije odnosilo,jednostavno je uvek tako.Netolerantni uvek bolje prolaze.Tolerantni najebu.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by SabotagE
Prosto je cudo jedno kako smo svi pametni i filozofski nastrojeni na ovom forumu.Ma koja bre tolerancija?Uteras strah u kosti i nema da te ne slusa.Xaxaxa!P.S.Da naglasim,ni na koga se nije odnosilo,jednostavno je uvek tako.Netolerantni uvek bolje prolaze.Tolerantni najebu.
isto tako bolje prodje onaj ko zeni zavali shamarchinu kad mu nesto prigovori, nego onaj ko joj popusta. pa ipak ne bih da budem ovo prvo. mnogo su to pipave stvari. za sebe znam da govorim onako, u globalu kad kazem da sam tolerantna. sto ne znaci da se to odnosi na izuzetke, ili neke odredjene situacije.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Tacno.. Tolerantni uvek ispadnu budale teske.. :down: :offtopic:
By J...
Originally posted by Zwezdica
Tacno.. Tolerantni uvek ispadnu budale teske.. :down: :offtopic:
Recimo da prema ovako nekim arogantnim stavovima i ponasanjima uopste nisam tolerantna. Tolerisem ono sto ocekujem da se i meni tolerise, povremena nervoza, zaboravnost, ne obavljanje poslova, ne uklapanje u planirani raspored i sl. ali ako se nesto stalno ponavlja to znaci konstantno nepostovanje osobe i to ne tolerisem.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...

Lepo receno nema sta, bez obzira na to , covek sam ipak pa cu biti tolerantna , u svakom slucaju samare deliti necu, mada moram priznati da mi posle ovog posta zao sto nisam JEDNU svoju bivsu tako isamarala kad je krenula na mene .....al opet kazem , svi smo mi drukciji.... ja ne volim i ne primenjujem silu , tacnije grozim se od nje....
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...

Lepo receno nema sta, bez obzira na to , covek sam ipak pa cu biti tolerantna , u svakom slucaju samare deliti necu, mada moram priznati da mi posle ovog posta zao sto nisam JEDNU svoju bivsu tako isamarala kad je krenula na mene .....al opet kazem , svi smo mi drukciji.... ja ne volim i ne primenjujem silu , tacnije grozim se od nje....
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...

Korisnikov avatar
By DJ Nemo
ona je vise tolerantna od mene ali valjda to tako ide...mislim da kada bi sve bilo savrseno da bi veoma brzo i puklo....
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Relativno tolerantna.
Ukoliko se izuzmu neke stvari koje mi stvarno idu na zivce (a to uvek naglasim ljudima sa kojima komuniciram), mogu dosta toga da pretrpim i ocutim, kako u vezi, tako i u prijateljstvu, poslu, cemu god...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!