Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Gospode bože.

Da li tebe veza sa njim trenutno takva kakva je čini srećnim?
By Dobar75
pa verovatno da mu je dosadno jel ne zelim da budem promiskuitet.
ok,mozda bi trebalo da svaki dan trazim trojke da bi ga zadovoljio,ali kada to dosadi plasim se da ne predje na cetvorke,petorke itd.
By Dobar75
mene cini sretnim on i kada sam sa njim
Korisnikov avatar
By bigirl
I dok ga gledaš sa drugim u toku trojke/četvorke/osmorke/etc ti si srećan?
By Dobar75
a znam sigurno da i ja njega cinim sretnim.Da nije toga odavno bi se razisli.
Voleo bih da resim sve ovo,ali na naj bolji moguci nacin,tako da budemo zadovoljni obojica
Korisnikov avatar
By bigirl
Zar nisi sam rekao da ga činiš sretnim samo kada pristaneš na trojku, a inače si smor u njegovim očima, neko ko ga guši? Meni to nimalo ne liči na ljubav sa njegove strane...
By Dobar75
ma nisam tada sretan.Da sam tada sretan ja se sada ne bih sa vama dopisivao i razmenjivao misljenja
By Ulix
Ne moze vasa veza uspeti ako je jedan od vas dvojice potajno nesrecan.
A da biste nasli kompromis, morate razgovarati. No, kako njega razgovor sa tobom "davi", ne znam kako cete to izvesti.
By Dobar75
ne znam vise sta da mislim.
znam da me voli,znam da me zeli,ali to je jace od njega sto trazi
nisam vise pametan
By Dobar75
nismo se vidjali par dana,kada smo se sreli i pricali rekao mi je da ako zelim da va veza uspe moramo imati neke kombinacije.On jednostavno zeli mene da vidi u tome i da me gleda kako uzivam.Ja sam mu rekao da uzivam sa njim i da zelim njega,ali on kaze da je to sve monotono
By Dobar75
rekao mi je pre neki dan da mi daje svu slobodu,da mogu da radim sta zelim ali da smo i dalje zajedno.
Sinoc sam mu poslao poruku da mi u goste dolazi neki tip,naravno da sam ga slagao.Hteo sam da vidim da li ce da reaguje kao sto je rekao.
Poslao mi je pruku da se vise necemo cuti i da ne zeli da bude samnom.
i sta sad
dao mi je slobodu,a ovamo je ljubomoran
zar nije malo glupavo
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni se cini da on nije zeleo vise da bude sa tobom jos od onog prvog zahteva za dgugim osobama u vasem krevetu, samo nije umeo/zeleo/znao/mogao da to izgovori.

Izgleda mi kao da je trazio povod za tako nesto, i to je nasao u tvom sms-u.
By Dobar75
ma da.
Necemo se vidjati i cuti jedno vreme,pa kako vreme bude odmicalo videcu sta se desava
Korisnikov avatar
By V25
Pa ako je on tebi stavio uslov, za ostanak u vezi, da se kreše sa drugim tipovima, vrlo je evidentno da su se njegova osećanja vremenom transformisala u nešto drugo ili pak nestala. A tvoja konstatacija da te voli kad je u problemu, je čist dokaz egoizma i preteranog samoljublja zapravo. Zna da će uvek moći da ti se vrati, i da ćeš ti biti presrećan što je on tu, a nakon toga će se kada se bude osećao dobro vratiti svojim "potrebama". Izvini što ću ovo reći, ali to nije muškarac već najobičnija pička.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Tesko mi je da poverujem da neko ko te voli zaista i iskreno swim srcem moze da te gleda u trojci, cetvorci i ostalim brojevima, a kamoli da hoce da idete solo u neko jebanje! Swe mi to deluje prilicno cudno i kao ste u nekoj kombinaciji, gadno i skrnavljenje vas veze od 3god. Ako se stvarno volite svi ostali su tu suvisni!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dobar75
To znaci da pristanem na sve dok mu se ne smuci.
Ne nikako, to je extremno glupo! Da ne razlazem, Val, Vespartine (izvinjavam se ako sam pogresio nick) i bananica su ti vec rekli sve!

Don't make a fool of yourself! :hvala:

P.S. sad procitah do kraja sve ... duso, raskidaj i bezi glavom bez obzira i na trenutak se ne osecaj nesrecnim ... tip je tenkre!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Šutni ga.

Inače ćeš biti nenormalno povređen.

Inače već jesi tako da poente nema.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!