Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By watcher
Vidim da je dosta tema pokrenuto sa sličnim nazivima, ali ne i konkretnom tematikom na koju sam Ja mislila. Pa recimo ovako:

Da li ste ikada bili u situaciji da na ne znam kakvu foru zaglavite sami sa osobom koja vam se baš svidja... i da krene tu nešto... malo više... :D ... ono... :D znate :D
... I vi jednostavno ne mozete! Ili mozete, a nećete... Ma.. Da jednostavno stanete.
:iskusenje:

.. Koliko ste "perfekcionista" po pitanju sexa/ vodjenja ljubavi.. whateva ?
Da li vam je potrebno da ste sigurni u "partnerova" ili partnerova osećanja .. ? .. I .. da li vam je to uopšte i bitno?

.... Zanimaju me mišljenja po pitanju ovakvih stvari jer... hm.. želim da znam da li sam Ja ovde jedina "budala" kojoj je sve to bitno i koja obraća pažnju na "najnebuloznije" stvari...
:nesiguran: ......... jbg...

:blenta:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sex je nash prijatelj. :fuckbed: :fuck:
Ako mi se svidja, kul. Ako ne... Ne pada mi na pamet da radim ishta.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
p.s.
Nisi jedina, ali vas je jako malo... :mazi:
Korisnikov avatar
By watcher
@Mr.Ja

m'au.... :ozbiljan:

i onda neko ko to ne razume.. shvati sasvim pogrešno, ili ne shvati nikako.. i onda bolje da me nema

:lol:

tnx, anyway ;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ako mi se neko jako dopada vrlo je verovatno da cu izbeci vodjenje ljubavi chim mi se za to ukaze prilika jer sam zaljubljive prirode... I verovatno do sexa nece ni doci dok ne budem imao bilo kakav feedback od druge osobe da nije u pitanju samo one night stand...
Korisnikov avatar
By bakalar
a pitanje topica je, da li imate sex pre nego sto dobro poznajete partnera?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by watcher
Vidim da je dosta tema pokrenuto sa sličnim nazivima, ali ne i konkretnom tematikom na koju sam Ja mislila. Pa recimo ovako:

Da li ste ikada bili u situaciji da na ne znam kakvu foru zaglavite sami sa osobom koja vam se baš svidja... i da krene tu nešto... malo više... :D ... ono... :D znate :D Ili mozete, a nećete... Ma.. Da jednostavno stanete.
:iskusenje:

Da li vam je potrebno da ste sigurni u "partnerova" ili partnerova osećanja .. ? .. I .. da li vam je to uopšte i bitno?

.... Zanimaju me mišljenja po pitanju ovakvih stvari jer... hm.. želim da znam da li sam Ja ovde jedina "budala" kojoj je sve to bitno i koja obraća pažnju na "najnebuloznije" stvari...
:nesiguran: ......... jbg...

:blenta:
Nisi jedina, al´ nisi budala. :) I ne, nema veze sa osecjajem. Jok! Volim kad "przhi". Traje...
By J...
Najbitnije je da znas sta ti zelis i u koliko "zblizavanja" zelis da se upustis. Ukoliko osecas da nesto nedostaje, da ne poznajes osobu koliko bi zelela ili da jednostavno nisi sigurna u njene namere prema tebi - nemoj da prisiljavas sebe na bilo sta. A ako ta osoba to ne razume - onda ti takva ni ne treba.
Korisnikov avatar
By Val
A shta ak´ znash, zhelish? Ak´ nish´ ne nedostaje? Onda popijesh kaHVu i odesh...

:nope:
Korisnikov avatar
By Frey
Zavisi da li me sa tom osobom zanima isključivo one-night stand ili slicna varijanta (two one-night stands:)) ili nešto drugo. Ako nije prva varijanta, onda sam ekstremni perfekcionista i gnjavator koji razvlači sve i jako mi je bitno da sam veoma, veoma siguran u partnerova osećanja. Ako nekoj strani (njemu ili čak meni samom) moja komplikovanost i razvlačenje dosadi, najverovatnije se ništa i ne desi, bez obzira koliko se međusobno privlačili.
Sa druge strane, ako je prva varijanta u pitanju, nebitno mi je ni da li jedan drugom znamo imena (prosto zadovoljavanje životinjskih nagona), šta više i bolje da ne znam ništa o njemu, a ni on o meni.
By J...
Originally posted by Val
A shta ak´ znash, zhelish? Ak´ nish´ ne nedostaje? Onda popijesh kaHVu i odesh...

:nope:
a sta ako imas malo godina? ako nemas iskustva?
Korisnikov avatar
By m..
Ono sto je sigurno, ako mi se neko bas bas svidja (ne mislim samo fizicki i iz vidjenja, nego bas svidja, a za to je potrebno vise od toga), nikako necu pristati na one night stand, nego cu rizikovati i traziti vise, i na kraju krajeva otvoreno reci o cemu se radi.
A ako mi se svidja samo onako fizicki, e pa jebiga :D mada i tu moram da budem sigurna da nije neki freak koji ce posle da se ponasa neocekivano.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, sta je to sa Val i apostrofima lately?
Korisnikov avatar
By Khons
pa, ja to ne volim da razvlachim previse. ako mi se neko jako svidja, ako znam da se ja tom nekom jako svidjam, ako je situacija/atmosfera takva da sve vodi ka nekoj jachoj intimnosti, posebno spontano, obostrano svakako mi nece ni na kraj pameti biti da se odvojim od nje.
Korisnikov avatar
By bigirl
JAKO mi je bitno! Jednostavno ne mogu da doživim orgazam ako nisam sigurna u partnerova osećanja.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Btw, sta je to sa Val i apostrofima lately?
Shta je to apostrof? :D

Val lately nije sva svoja! Eto! To kad m´zaFali slova, baaa...A Vuk rek´o pishi kak´ govorish! :sigh:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by bigirl
JAKO mi je bitno! Jednostavno ne mogu da doživim orgazam ako nisam sigurna u partnerova osećanja.
:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je puno toga bitno pre nego sto dozvolim da se to desi.
Meni je sex uglavnom jos jedan korak ka potpunom zblizavanju i vezivanju za tu osobu a ne cilj sam po sebi.

Tako da mi je potrebno da se ispuni dosta uslova pre nego sto dodje do toga.
Korisnikov avatar
By watcher
:misli:
Da.. ovaj.. ne mislim da godine imaju nekakav uticaj na takvo ponašanje.. Biće da su tu iskustvo i način razmišljanja. Ili kako god..

hvala ljudi :)
Baš sam krenula da se brinem za sebe...

:beba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!