Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Kako da pocnem...
Bila sam sa devojkom koja voli da flertuje,a na taj flert sam uzvratila mozda zesce nego sto je trebalo...

hmm...

Uglavnom,volela je da flertuje sto je meni van svake pameti kada sam s nekim u vezi....znaci ako se odlucim za vezu,a retko se odlucim-u ocima mi je samo ta 1 osoba..

Naime,volela je da flertuje(lepo je rekla na pocetku veze da je flertovala uvek i kad je sama,a i u vezi-sto se meni nije svidelo...a naravno lepo sam joj to i rekla,jer taj flert od 2min vredi uopste-posvadjacemo se itd itd...) i to uglavnom ako popije ni ne kapira,a meni je glupo bilo da pravim scene ipak smo lez par,nije aut kao i ja i u njenom mestu bi njeni lako saznali za nju
...ali...sta je tu je,odlucila sam da uzvratim-najavila sam to...sledeci flert kad joj se desi uradicu i ja isto ,a mozda i gore...

Subota vece,mi na svirci velikoooo lez drustvo,ukapiram je sta radi i meni pukne film kazem gotovo je idem,nista riba sedi...
Lepo pozovem njenu drugaricu(koja joj se svidjala pre dostaaa vremena) -koleginicu da ide sa mnom...
I...mi odemo,nista se nije desilo,ma kakav sex...

Uradila sam isto ono sto je i ona-mozda duplo vratila,a ipak nista se nije izmedju nas desilo..napravila sam probleme toj devojci znam,cula sam sta je bilo kasnije...

Aj sad,iskreno.. :)

Sta vi mislite o ovome?Da li bi uradili istu stvar?Da li vam se ovo desilo nekad,a verujem da jeste...

E tako,hvala unapred na odgovorima..:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
E stvarno ste sh... niko ni da procita hahaahhaa no hard feelings...:prst2:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja sam procitala, al micice nisi napisala dal ste se posvadjale il ste ok sada?
ako ste ok, onda ok:) a jbg sta da ti kazem. bila sam u vezi sa doticnom, koju znas licno, ona bre voli da flertuje. to je ona. u pocetku veze mi smetalo, posle sam to prihvatila jbg :nerd:
pokusala ko ti ,da vratim, al nisam se osecala lepo, jer ko sto si rekla kada sam sa nekom, tada sam samo sa njom ( govorim o ljubavi :) )

:kiss: tebi
Korisnikov avatar
By dungoll
ja tačno razumem o čemu pričaš - ali uzvraćanje istom merom u ovom slučaju, tj - u flertu - ne pali - a i meni iskreno nije to normalno, ja odem sam i ne okrenem se - kad popizdim ...
By J...
Nemoj biti u vezi s osobom s kojom ne delis iste stavove po pitanju drustvenog zivota ali i po drugim pitanjima. Jednostavno.

Inace ja kad bih morala da se odreknem gledanja drugih devojaka i eventualnog flerta dok sam u vezi, nikada u zivotu ne bih ni bila u vezi. Za mene bi to bila robija.
Korisnikov avatar
By dungoll
fair as that :) bitno je da barem imaš muda (preneseno značenje) da priznaš to :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Meni ne smeta toliko...

Nisam takav ali ako imam poverenja u decka i znam da me voli ne smeta mi da flertuje s nekim kad znam da to nije ozbiljno :nokti:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by dungoll
ja odem sam i ne okrenem se - kad popizdim ...
tacno tako. autonomija na prvom mestu :kafa:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e azdajo, ne mere ti to tako....nista resiti neces.....

...mislis da ce sad ona prestati da flertuje? u sto marki da nece!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Znam da nece...a meni je dosadilo da trpim tako da...the end :)
Korisnikov avatar
By Skyen
necen prestati.

slazem sa J.
postoje ljudi koji to uglavnom rade i oni koji to uglavnom ne rade. kada se te dve vrste nadju u istoj vezi, neko ce patiti sooner or later. za vezu su ipak bitne slicnosti u tom pogledu. ja sam bila relativno tolerantna kada je to u pitanju. nisam flertovati iz osvete, bila sam negde sigurna u osecanja te druge strane i svesna da trazi dodatnu paznju, koliko god to meni izgledalo decije. no ono sto sam naucila jeste da drugacija filozofija ljubavi nece dovesti do dugorocne veze.

paznja prija, posebno ako si sa nekim dugo u vezi. potrebno ti je da vidis kako te i drugi dozivljavaju na toj skali, ne samo osoba sa kojom si. to svima prija. no, ako je to shablon ponasanja kod jedne, ali ne i kod druge osobe, stvarno postane problem.
Korisnikov avatar
By Khons
ja bih se lepo okrenula bez reci i otisla. kao i ti ja bih joj dala do znanja da mi to izuzetno smeta, mozda jos par puta to ponovim (a nikako ne volim da se ponavljam, ako je nekom stalo do mene taj ce me shvatiti i prvi put).
a daleko od toga da sam necija vaspitacica ili majka po moralu. ako je neko takav pa je takav i to nikako ne moze/ne zeli, nek se zabavlja s nekim kome to nece predstavljati problem.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja bi se povatala sa prvom koja mi padne pod ruke, pa da vidim kako bi njoj bilo...namerno bih je povredila....(sam stoka!) ! ! ! !
Korisnikov avatar
By starky
Pa sad...zavisi koliko sam sa tom osobom...a i kakav nam je odnos uopste...neki ljudi jednostavno moraju da flertuju,a njima to ne predstavlja nista dublje od zabave,osim samog flerta,tako da bih to mogla da podnesem.Ako to prevazilazi granice normalnosti i pristojnosti,onda ko zna kako bih reagovala,jer jednostavno sam osoba koja reaguje u "zadatom trenutku",ne bih mogla sada da kazem "sta bi bilo kad bi bilo"...

:lizalica:
By Bombina
draga adzdaju ne slazem se sto ta cura koja je flertuje
al posto je stalno svadjate al nemate razuma,pre
meni je desilo ona treba da kaze.prevadjite se svoje flertovanje,s njenom drustvom kao sto si ti rekla
posto je meni jedna cura obecala da cemo se jednom upoznati nas dve
i sad je na odmoru
ma ko zna sta ce da bude
ne mislim nad njoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!