Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanguine
Koliko vam je bitna podrshka partnera u razlicitim situacijama i odlukama?

Da li ih obavestavate o vecini stvari koja se desava u vasem zivotu ili ponasate kao individua i mislite da se vecina stvari njih ne tiche?

Imate li podrshku i da li je pruzate njima?

Meni je recimo uzajamna podrshka mnogo znacajna u vezi,na njoj nekako gradim poverenje i sigurnost u decka.

I naravno ne podrzavam sve odluke i ne podrzavam decka u svemu ali razgovorom gledam da pronadjem neke kompromise ako mislim da su neke odluke,stavovi i dozivljaji situacija koje on ima pogreshni...
I ukazem na svoje vidjenje cele situacije...
Kasnije se nekako dogovorimo oko najboljih reshenja i stvari koje bi on/ja ili obojica trebali da uradimo.

Naravno dobra komunikacija i iskrenost su presudni za ovako nesto,bez toga mislim da ne bih uopste ne bih imao razumevanje i podrshku niti bi bio u stanju da je pruzim nekom.
Korisnikov avatar
By IriS
podrška mi je bitna, kao što mi je bitno i ja istu da pružam.
bukvalno o svemu razgovaramo, ono što je potrebno zajedno analiziramo i nekad zajednički donosimo odluke, koje se tiču samo mene ili samo nje.

komunikacija je više od pola neke veze... a ja sam u tom segmentu naše veze 100% zadovoljna. :love:
Korisnikov avatar
By Modesty
razgovor je možda i jedna spona među ljudima...rekao jednom meša Selimović.
Ako je komunikacija u vezi,ljubav i strast mogu biti neznam koliko jake...to će da pukne.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa podrshka u odlukama ne mora da bude vezana za "obavestavanje". Ako iole komuniciras sa nekim obavestavanje ide samo po sebi.

Sto se tice podrske, uvek je lepo ako ona postoji, ako potpuno izostaje ume da zabrine ali generalno ne igra previse bitnu ulogu ako se radi o stvarima koje se rade o meni.

Sa te strane volim autonomiju i retko kad, a to mislim da nosim iz kuce, cu se konsultovati ako to nije potrebno ili cekati na nekog drugog da klimne glavom. Sa druge strane pruzam to isto, i stavise ocekujem inicijativu u sopstvenom zivotu druge strane.
By J...
Meni su podrska i razumevanje stvari zbog kojih i ulazim u vezu, zasto bih inace? :)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by IriS
bukvalno o svemu razgovaramo, ono što je potrebno zajedno analiziramo i nekad zajednički donosimo odluke, koje se tiču samo mene ili samo nje.

komunikacija je više od pola neke veze... a ja sam u tom segmentu naše veze 100% zadovoljna. :love:
potpisujem sve gore napisano :love:

i ja sam zadovoljna :eya:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by J...
Meni su podrska i razumevanje stvari zbog kojih i ulazim u vezu, zasto bih inace? :)
Upravo :)

@Sanguine - A i znas sam koliko je meni pomogla tvoja podrshka u nekim stvarima...
Korisnikov avatar
By Sanguine
Originally posted by IriS

Isto i kod mene.

Samo mi nije jasno kako gledajuci oko sebe zaticem veliki broj ljudi koji su u duzim vezama ali im te bitne stavke fale.
Korisnikov avatar
By Khons
bitno mi je. oko vecine stvari koje se ticu iskljucivo mene ne pitam za pomoc, vec izvakanu i prezvakanu ideju ispljunem i vidim da li se draga slaze ili ne. a ako ima jos nesto da doda/oduzme, uzmem to u razmatranje.
na sve to dosta utice i to sto zivimo zajedno, pa oko zajednickih stvari maksimalno pricamo i pokusavamo da uskladimo zelje i mogucnosti.

njena podrska mi dosta znaci, znaci mi to da kad zna da sam u nekom teskom trenutku ne pametuje iako zna da ima podloge za to, vec samo sedne/legne pored mene, zagrli me i ja znam da ce biti bolje. a i da nece biti bolje, znam da je tu uz mene stagod da se desi.
Korisnikov avatar
By Minie
Ona mi je i najbolji prijatelji i najveci oslonac. Sve sto je dobro i sto je lose, ona zna..zato je i tu pored mene. :love:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
njena podrska mi dosta znaci, znaci mi to da kad zna da sam u nekom teskom trenutku ne pametuje iako zna da ima podloge za to, vec samo sedne/legne pored mene, zagrli me i ja znam da ce biti bolje. a i da nece biti bolje, znam da je tu uz mene stagod da se desi.
[/quote]

thats so sweet...:blenta:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Bitno mi je da u partneru pre svega nadjem prijatelja sa kojim mogu otvoreno komunicirati, pa tek onda sve ostalo dolazi na dnevni red... Cenim razumevanje i podrshku, jer ako nema toga veza brzo postaje prazna i shablonizovana po sistemu "sve nam je lepo dok god se lezimo jedno drugom u facu i pretvaramo da problemi ne postoje"

Izuzetno me nervira kad sam s nekim i kada ukapiram da se taj neko ogradjuje od mene u momentima kad mu je teshko, sa naznakom "necu da me vidish takvog" i shto misli da ce se moje pojmljenje njega promeniti ako ga vidim ranjivog...U stvari bash time postizhe kontraefekt, jer ja zhelim da upoznam kompletnu osobu, i dobro i loshe kod nekog ko mi znachi, a ne samo svetlu stranu medalje koja jako brzo ume da dosadi veshtachenjem da je sve super i da tako treba da bude...

Birane teme i birane rechi u iskrenoj, posvecenoj vezi ne bi trebalo da postoje... Ako morash da vagash kako ce na nekog uticati to shto pitash ili prichash, ili josh gore, pochnesh da se plashish da cesh ga izgubiti ako taknesh u osetljivo mesto, je besmisleno... Ne libim se od toga da sa voljenom osobom podelim neku dilemu i da saslusham mishljenje, chesto dobijem savet koji zaista vredi i ne vidim nishta sramno u tome...

Dakle... Samo iskreno i otvoreno sa nekim i razumevanje i podrshka ce sigurno uslediti..
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sanguine
Koliko vam je bitna podrshka partnera u razlicitim situacijama i odlukama?

Da li ih obavestavate o vecini stvari koja se desava u vasem zivotu ili ponasate kao individua i mislite da se vecina stvari njih ne tiche?

Imate li podrshku i da li je pruzate njima?

Ja vec pisala skoro nesto slicno na nekom topicu ali da jos malo hvalim mog partnera... :lol:

Bitna mi je, ali istinska podrska. Ja sam najcesce imala podrsku ljudi u stvarima koje oni misle da ja zelim, misle da bi bile dobre za mene... a ne u onome sto ja stvarno zelim, sto ja mislim da je dobro za mene... i to mi je vrlo frustrirajuce. Moja reakcija je obicno povlacenje u sebe, odsutna sam jos onda dok sam prisutna, a vremenom odlucim i da budem fizicki odsutna. Moj partner me najcesce cuje. Onda kada to nije slucaj i kad i on dodje sa pricom "sta bi bilo najbolje za mene" ljutim se i to pokazujem. On onda kaze da je smetnuo sa uma da sam ja cudakinja i da ono sto je uobicajeno najbolje nije najbolje.

Ja se ponasam kao individua ali obicno mi je zelja da cim se nesto desi to podelim sa njim. Ali to je zato sto mi je to najprijatnije i zato sto imam poverenja u njega i zato sto je pametnica pa mnogo sta lepo proceni. Inace posto je slobodna veza onda je meni jako zanimljivo kad se to pricanje bilo sa njegove ili moje strane odnosi na druge osobe.

Za njegovu podrsku sam vec rekla, za moju - nadam se da je pruzam, trudim se da bude tako.
Korisnikov avatar
By Blady
Podrska mi je potrebna... ali isto tako btina stavka mi je kompromis.. bez njega nista...
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Naravno.
Podrska mnogo znaci.
Bez velike podrske i dobre komunikacije nema osnova za ulazak u vezu.
Korisnikov avatar
By Tomek
Slazem se sa svim gorepostovanim....
Drago mi je kad imam bilo ciju podrsku, a posebno dragog...
Ako nema podrske, trebalo bi da postoji razumevanje...
Ako nema ni razumevanja, onda je kraj veze vrlo blizu...
Korisnikov avatar
By mirth
Bitni su mi podrska i razumevanje. To sto znas da je neko tu za tebe u svim tvojim ups and downs i u stanju je da shvati sta ti se desava i u cemu se nalazis i da deli utiske i emocije sa tobom.

A ta podrska kod oduka/izbora koji se ticu samo jednog partnera meni je nekako podrazumevana. Sta joj je suprotno, i ima li iko prava na to suprotno?

Moja zena i ja smo jako razlicite, ne idemo ni istim vozovima ni po istim sinama, pa ni ne procenjujemo stvari koje se ticu one druge iz ravnopravne pozicije iliti istih cipela, niti bi mogle da smatramo da u nekoj situaciji znamo 'sta je bolje' za onu drugu u bilo kojoj sferi koja se tice samo jedne od nas dve, a ni ne volimo mnogo da oblikujemo jedna drugu na taj nacin, ne bude to nikad ono pravo kad probas zivot po tudjem receptu.
E sad i dalje ne razumem kako se takve kakve smo uvek bez mnogo reci dogovorimo svega sto se tice obe, ali to eto npr besprekorno sljaka.
By Bombina
vrlo imam podrsku i ja onima uvek racunaju ...sve se padrazumeva invidualnosti i prave dobre komunikacije sve mogu da se posmatraju
Korisnikov avatar
By Hys.
Bez ta dva ne mogu ni da zamislim ljubav :)

A ukoliko se partneri izricito ne slazu oko neke moje odluke, definitivno se zamislim i preispitam, i zelim da znam zbog cega se ne slazu.
Obicno budu U pravu :D
Korisnikov avatar
By Schveca
Originally posted by Nanny Ogg
Bez ta dva ne mogu ni da zamislim ljubav :)
..apsolutno se slazem.... nema toga, nema ni partnera... mada nije ni to jedino shto mora da se ima ...
Korisnikov avatar
By Hys.
Kakvi jedino...... :smeh:

Takodje ne mogu da zamislim vezu bez zmaj-seksa, al' to je druga tema :smeh:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Sanguine

Meni je recimo uzajamna podrshka mnogo znacajna u vezi,na njoj nekako gradim poverenje i sigurnost u decka.

I naravno ne podrzavam sve odluke i ne podrzavam decka u svemu ali razgovorom gledam da pronadjem neke kompromise ako mislim da su neke odluke,stavovi i dozivljaji situacija koje on ima pogreshni...
I ukazem na svoje vidjenje cele situacije...
Kasnije se nekako dogovorimo oko najboljih reshenja i stvari koje bi on/ja ili obojica trebali da uradimo.
Korisnikov avatar
By watcher
Neznost, paznja, poswetjenost i razumewanje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!