Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

imam dva pitanja:

sta vam zapravo smeta kod cuvenih pitanja:

1. "A/P?"
2. "sta trazis?"

znam da mnogi (kao i ja) lose reaguju kad im neko postavi ova pitanja pri inicijalnom kontaktu, ali s obzirom na neke druge stvari (recimo odziv na anketu o seksualnim pozicijama u podforumu golicljive stvari, ili topik idealan partner) shvatio sam da mi nije jasno sta zapravo smeta ljudima kod ovih pitanja. voleo bih da cujem eksplicitna objasnjenja.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Takva pitanja kao početak razgovora držim neumesnim. Kao okoštali konvencionalista, držim da je pristojno reći zdravo, predstaviti se, pitati za zdravlje, a pre pitanja a/p otkriti da li je osoba s druge strane zainteresovana za seks.

E, onda može, a moj odgovor na to pitanje je... ni a, ni p -- fokus na analni seks držim banalnim! :kupanje:
Korisnikov avatar
By Rei
apsolutno nishta mi ne smeta.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Pa s obzirom da ne koristim net i chat za trazenje partnera tih pitanja nisam imao u virtuelnom svetu previse.

Desavalo se s druge strane u klubovima kaficima da lik bulji i pridje onda i pocne da mi postavlja takva pitanja i ubedjuje me u nesto....
Potrebna mi je velika emotivna baza sa osobom da bi uopste doslo do sexa a posle cemo se lako dogovoriti za uloge :hvala:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cemu suvisne komplikacije... a/p? sex? hoces neces? kraj! :lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
smeta mi kad je nekom glupo da napise da je p (jer valjda bi to trebalo da znaci da je tetka ili nesto ruzno) pa napise da je uni. eto toliko:alikako:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Dušan Maljković
Takva pitanja kao početak razgovora držim neumesnim. Kao okoštali konvencionalista, držim da je pristojno reći zdravo, predstaviti se, pitati za zdravlje, a pre pitanja a/p otkriti da li je osoba s druge strane zainteresovana za seks.

E, onda može, a moj odgovor na to pitanje je... ni a, ni p -- fokus na analni seks držim banalnim! :kupanje:
a, i "stra trazis" ti je ok pitanje u nekom trenutku razgovora?
Korisnikov avatar
By gneeebo
ja licno ne znam sta da odgovorim na ta pitanja, sto se tice "a/p" ne razmisljam o raspodeli uloga pri uspostavljanju kontakta, i ne volim da me neko uklapa u bilo kakvu ulogu koju unapred smisli, nezavisno od konkretnog trenutka u konkretnom odnosu sa konkretnom osobom (u tom slucaju sa mnom, je l). meni su uloge (uslovno receno) nesto sto se ispostavlja tek u odnosu i sto je podlozno stalnim promenama, tako da mi je i reci da sam "uni" malo omaseno.
sto se tice "sta trazis?",hm...nikako mi nije realno da znam 'sta trazim', ako vec nisam nasao. mogu jedino znati sta ne trazim. narocito mi nije realno da odmeravam ljude u odnosu na nekakav model (ono sto "trazim") i da gledam koliko se uklapaju u njega. drzim da je to pitanje instrumentalizujuce i nekomunikativno. :avion:
By Pending-For-A-Bending
Nista od ovoga nije glupo. Sta ako neko trazi SAMO sex? NAravno da mu je bitno da pita da li si pasivan ili aktivan. I pitanje "Sta trazis" je na mestu. PA nisu ljudi vidoviti niti mi imamo chat sobe "Gay, samo za sex", "Gay, za vezu, ne volim plave",...
Korisnikov avatar
By Khons
ukoliko ti se odmah na pocetku postave takva pitanja, a ti samo klikni iks u gornjem desnom uglu i zaboravi da te je uopste startovao (ukoliko ti smetaju takva pitanja). lik je probao i to je to.

a kada me posle ok razgovora koji ne vuche u tom "jebao/la bih te" pravcu neko tako nesto priupita mogu malo i da se zacudim, ali opet gornji iks i gotovo.

meni takve stvari smetaju jer nisam ishla na chat sa namerom da sa nekim imam sex, vec sam trazila malo neobaveznog caskanja da mi prekrati vreme, pa i ako se skontam s nekim mozda padne neko vidjanje itd. ali da sad neka XYZ osoba ocekuje da joj odgovorim na neko takvo privatno pitanje...no no
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by REI
i nije mi jasno shta tu nekome smeta
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Big Bad Bear
Nista od ovoga nije glupo. Sta ako neko trazi SAMO sex? NAravno da mu je bitno da pita da li si pasivan ili aktivan. I pitanje "Sta trazis" je na mestu. PA nisu ljudi vidoviti niti mi imamo chat sobe "Gay, samo za sex", "Gay, za vezu, ne volim plave",...
pa da, imamo samo gay CHAT jebiga, a chat je caskanje. ljudi koji nesto "traze" (bez obzira da li je sex, veza, auto ili farbanje) mogu to da napisu na glavnom kanalu (kao sto to i rade), i da vide da l ima nekog ko odgovara njihovoj potraznji.

nemam ja nista protiv toga da neko trazi samo seks niti uopste otpisujem mogucnost da s nekim imam samo seks. vec sam u prethodnom postu objasnio zasto mi ta pitanja sjebavaju dalju komunikaciju.
Korisnikov avatar
By Blady

:up:
Korisnikov avatar
By m..
Pitanja su krajnje banalna. Ima milion bitnijih. Ima milion pitanja ciji su odgovori indikativniji pokazatelji necijeg karaktera, sistema vrednosti, pogleda na svet, zelja, ambicija, teznji, nacina na koji hendluje stvari, moralnosti, toga sta trazi u vezi ili u prijateljstvu ili kako ce hendlovati ONS, senzibiliteta, i svega ostalog, a provlaci se izmedju redova u razgovoru.
Ne znam kako to ide kod tipova, ali meni je uspevalo da provalim kakav kvaltet sexa me ocekuje i bez da ulazim u te banalnosti pre nego sto se taj sex dogodi, ja takve stvari iscitavam iz pokreta tela i reakcija, i takvih stvari. A ostalo se ili nastimuje negde u procesu ili ne, u manjoj ili vecoj meri.
Korisnikov avatar
By m..
anyway, meni ta banalna pitanja sugerisu banalnu osobu, zato valjda i ne volim da ih cujem.
Korisnikov avatar
By Sunce

Ja se slazem sa Dusanom.
Korisnikov avatar
By Seaman

Slazem se! Ne treba poceti razgovor sa tim pitanjima, ali bih dodao da ista ne treba cuvati za kraj razgovora. :D

Zlatna sredina.;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Big Bad Bear
Cekaj... ako sam ja vas dobro shvatio- vi ste Dusana uzeli za ozbiljno??? Isuse
Cuda se desavaju.;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by spliff
Originally posted by REI
i nije mi jasno shta tu nekome smeta
Imas ljudi koji izigravaju svetice, pa se uvrijede kod takvih pitanja.Kao njih kurac ne interesuje pa je to neumjesno. :roll:
Korisnikov avatar
By Tot
Jednom davno se desilo da sam bio na chatu i startovao me neki tip i pitao valjda šta radim ili nešto slično. Ja sam mu rekao da sedim u svojoj kućnoj haljini pred ekranom, pijem čaj i pričam s njim. Ju, kako je dotični, na moje iznenađenje, reagovao što je upotrebljena reč "haljina". Onda mu je trebalo objasniti da to nije balska haljina (mada ne vidim problem i da jeste) nego kućna i pojasnio šta je to zapravo. Na šta mi je on rekao da on kao pravi muškarac to ne zove haljinom nego "bade mantilom". "Vidiš", rekao sam mu, "meni je taj izraz sasvim neadekvatan i zvuči seljački pa preferiram da koristim izraz kućna haljina" I još sam mu rekao da bih pristao i da, kao Ilja Iljić Oblomov, taj korisni odevni predmet nazivam "halat" ali "bade mantil" ne dolazi u obzir.

No da odgovorim na temu. Pomenuo si dve situacije: neko nas pita u nekoj anketi i neko nas pita za "ulogu" na chatu ili uživo. U prvom slučaju, bih možda odgovorio bez problema koju seksualnu tehniku ili ulogu pretežno koristim (jer ne vidim što bi pa to sad bila neka konstanta). U drugom slučaju se od mene traži da sebe definišem na taj način što izričito odbijam. A držim veoma prirodnim što gej ljudi odbijaju bilo kakva definisanja ovoga tipa, ako ništa drugo jer na svojoj koži osećaju nasilje svakojakih karakterizacija i definicija od strane društva te da to ne žele činiti i sami sebi. I konačno, svako ima prava da se u smislu seksualnog stila oseća i ponaša kako želi, što u konačnom može izmicati svim kategorizacijama, kao i da taj osećaj menja.
By Simor
Originally posted by Tot
Jednom davno se desilo da sam bio na chatu i startovao me neki tip i pitao valjda šta radim ili nešto slično. Ja sam mu rekao da sedim u svojoj kućnoj haljini pred ekranom, pijem čaj i pričam s njim. Ju, kako je dotični, na moje iznenađenje, reagovao što je upotrebljena reč "haljina".
Mogu da zamislim zabezeknutost wanna-be-str8-looking-macho-macho-man-nisam-gay-ali-volim-da-pušim-kurac četera kada im, na pitanje "šta radiš?", neko odgovori da sedi u haljini.

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Tot
Jednom davno se desilo da sam bio na chatu i startovao me neki tip i pitao valjda šta radim ili nešto slično. Ja sam mu rekao da sedim u svojoj kućnoj haljini pred ekranom, pijem čaj i pričam s njim.
:lol:

Super!
I moji ukucani koriste naziv KUCNA HALJINA, a ja sam (valjda zbog dugogodisnjeg ucenja njemackog) usvojio naziv bade mantil.:D
Korisnikov avatar
By artnow
svako moze da pita sta zeli i kad zeli... sloboda....
Generalno mi ne smeta takva vrsta pitanja!
Korisnikov avatar
By gneeebo
da se razumemo, nisam u fazonu da neka pitanja treba zabraniti ili da su nekorektna u nekom opstem smislu. ali mogu delovati u startu distancirajuce, kao i bilo sta drugo u komunikaciji. za nekoga su seksualne uloge funkcija konkretnog odnosa, za nekoga je odnos funkcija uloge, tj. prosto se trazi odnos koji bi se uklopio u unapred definisanu ulogu, fantaziju, zelju. ne mogu reci da je jedno "bolje" od drugog, ali ukoliko se po tome dve osobe ne poklapaju u startu, ovakva pitanja mogu biti prilicno besmislena.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Tot
Jednom davno se desilo da sam bio na chatu i startovao me neki tip i pitao valjda šta radim ili nešto slično. Ja sam mu rekao da sedim u svojoj kućnoj haljini pred ekranom, pijem čaj i pričam s njim. Ju, kako je dotični, na moje iznenađenje, reagovao što je upotrebljena reč "haljina". Onda mu je trebalo objasniti da to nije balska haljina (mada ne vidim problem i da jeste) nego kućna i pojasnio šta je to zapravo. Na šta mi je on rekao da on kao pravi muškarac to ne zove haljinom nego "bade mantilom". "Vidiš", rekao sam mu, "meni je taj izraz sasvim neadekvatan i zvuči seljački pa preferiram da koristim izraz kućna haljina" I još sam mu rekao da bih pristao i da, kao Ilja Iljić Oblomov, taj korisni odevni predmet nazivam "halat" ali "bade mantil" ne dolazi u obzir.

No da odgovorim na temu. Pomenuo si dve situacije: neko nas pita u nekoj anketi i neko nas pita za "ulogu" na chatu ili uživo. U prvom slučaju, bih možda odgovorio bez problema koju seksualnu tehniku ili ulogu pretežno koristim (jer ne vidim što bi pa to sad bila neka konstanta). U drugom slučaju se od mene traži da sebe definišem na taj način što izričito odbijam. A držim veoma prirodnim što gej ljudi odbijaju bilo kakva definisanja ovoga tipa, ako ništa drugo jer na svojoj koži osećaju nasilje svakojakih karakterizacija i definicija od strane društva te da to ne žele činiti i sami sebi. I konačno, svako ima prava da se u smislu seksualnog stila oseća i ponaša kako želi, što u konačnom može izmicati svim kategorizacijama, kao i da taj osećaj menja.
I tako, ponekad, mene neko potpuno odusevi postom :love:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja to pitanje ni ne postavljam posto mogu obavljati obe uloge( iako preferiram A) tako da sam kompatibilan sa svima :lol:

Ali mi smeta kada neko koga tek upoznam u prvih 5 minuta razgovora mi postavlja to pitanje jer to znaci da on trazi iskljucivo i samo sex sa mnom a mene uvek zanima i nesto vishe i svoje partnere volim i da upoznam prvo :blenta:
By Storm
Dok sam ranije išao na chat, to sam doživljavao bukvalno kao "ćaskanje" o svemu i svačemu, tako da je pitanje A/P bilo prilično neumesno.
Ali, to pitanje je zapravo korisno. Oni koji pre svega žele brzopotezni seks dejt, dobro se prepoznaju kroz takva pitanja, a oni koji žele nešto drugo imaju dobar pregled koga treba izbegavati na chatu.
Naizgled win-win situacija.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nervira me klasifikovanje po godinama i lokalitetu.
Uvek pomislim da se radi o osobi koja trazi neki sex-date, a na chatu ne visim da bih se seksala sa nekim, nego da, ako sam vec sama kod kuce, sa nekim razgovaram (da ne bih sama sa sobom, jelte). Sad, nikad ne obecavam da ce se to caskanje pretvoriti u ispijanje kafe u realnom vremenu.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Razgovore koji pochnu na taj nachin se uopshte ni ne trudim da nastavljam... To pitanje mozhe da dodje na dnevni red nakon nekog izvesnog vremena, ali da me neko pozdravi pitanjem "dajesh ili primash" mi je totalno neukusno... Odlazio sam na chat iz istih razloga koje je navela Mina Harker u gornjem postu, bitan je razgovor ko razgovor i ako se ispostavi da taj neko s kim pricham ima kliker u glavi da me bar pozdravi kako treba i da ume da slozhi i otkuca rechenicu koja sadrzhi vishe od 3 rechi sa upitnikom, mogu da odgovorim na svako pitanje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!