Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by greek_lover
Kad ti prdrzava glavu dok sumanuto povracas od preteranog alkohola u tudjem kupatilu ... mislim, sta vise hteti, sta vise zeleti? ... :love:
Ko o cemu baba o ustipcima (ili ti greek o alkoholu)

Pa da, i to je meni super!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znaci zakljucak je sledeci:

Romantika, odnosno nazovimo to ljubavlju, jeste kada bi partner i vase govno polizao, a da mu pritom to nije fetish?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam potpuno ozbiljan.
Mozda nisam upotrebio bas najpristojniji recnik, ali ta recenica itekako opisuje ono o cemu mi trenutno pricamo.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Mislim, sve je to lepo, te svece, ta drzanja za ruku, da ali da li vodi icemu ... ne!

Prava romantika jeste kada se nadjes u loshoj situaciji i voljeno bice je tu da tu, takvu situaciju podeli s tobom ... i da je posle toga potpuno iskulira ...

Moje generalno najbolje ljubavi su se radjale iz pijanstava (dobro Zonche i poneki poveci blam :smeh: )
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zonche

Razumem ja da se svi mi drugacije ponasamo kada smo zaljubljeni, i to je super, ali prelazis tanku liniju patetike i romantike a neki ljudi su veoma osetljivi po tom pitanju.

E, dobro je da su neki ljudi veoma osetljivi na to.........Pitam se samo kako tako senzibilisani ni R od romantike nemaju u sebi........ :nope:

Ja npr. nisam dozivela Bellyjeve postove u ovoj temi kao pateticne. Vrlo je jasno da on govori o romantici, bez trunke patetike. Pokusava svima da objasni da ne "trazi" i ne smatra da je biti romantican univerzalni patern ponasanja, vec realno i objektivno dopusta da svaki covek na svoj, drugaciji nacin moze iskazati neku romanticnu gestu, koja njemu (Bellyju) igra znacajnu ulogu pri upoznavanju, od cega je dijametralno suprotno A/P/U propitkivanje i skakanje u krevet samo seksa radi.
I lepo je rekao, i da jeste krajnji cilj SEX, on ga preferira sa romantikom na pocetku, sto moze da se okarakterise kao stvar licnog ukusa i senzibiliteta, a ne kao PATETIKA.

Cim neko iskaze neko iole neznije osecanje, odmah je patetican (mislim da Dirty cesto tako reaguje).
Korisnikov avatar
By anche
nije b'e vise cool&hip&in biti romantik. sad se trazi brzina i efikasnost. menadzerski stil u svemu :skuter:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gresis.
Retko koga sam nazivao pateticnim, mozda jedino Belly-ja na ovom forumu.

Pateticno je to sto on prica o svemu kao da je on jedini drugaciji na ovoj zemaljskoj kugli... kao da je sa druge planete... kao da ga niko ne razume... bla bla bla.

Biti romantican je daleko od pateticnog, ali dramiti o tome na sav glas je itekako pateticno po meni.

I rekao bih da vise on ima predrasuda prema osobama koje kazu da je ta njegova drama pateticna, poistovecujuci ih, odnosno nas sa tim sto samo traze sex sex sex... nego sto je to slucaj u suprotnom pravcu.

Zonche je lepo to prokomentarisao.
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Zoe
realno i objektivno dopusta da svaki covek na svoj, drugaciji nacin moze iskazati neku romanticnu gestu
lepo to zvuci tako otvoreno i neogranicavajuce, ali meni to i dalje vristi od zatvorenosti posebne vrste. ono sto mi je tu zatvoreno i ogranicavajuce, a samim tim i neromanticno, ukoliko pod romantikom podrazumevamo nesto sustinski otvarajuce i zblizavajuce, jeste ta fetisizacija romanticnog gesta kao takvog. nista ne moze biti romanticno van konteksta konkretnog odnosa, a vec od prvog posta se samo spominju nekakvi gestovi. dodir, pogled, poklanjanje sitnice uvijene u takav i takav papir, i tako dalje. neka ova lista bude otvorena i neogranicena, ali to ne menja situaciju jer se svaki gest tako u nedogled moze fetishizovati (romantizovati?). ono sto mi je simptomaticno za ovakvu vrstu romanticnosti jeste upravo i taj jedan primer koji je naveo, kako je pisao ljudima pesme ali oni nisu na to reagovali pozitivno - moras biti vrlo neosetljiv na svog partnera, na njegove potrebe, vrednosti, interesovanja, da bi ti se tako nesto desavalo. a koji je zakljucak? oni su ti kojima nedostaje romantika i koji instrumentalizuju druge za svoje potrebe. to mi je vec pomalo i arogantno. to mi je kao da trazis zahvalnost od nekog iz kenije kome si poklonio vunene carape i perjanu jaknu. a to se upravo i desava kad romantiku posmatras na tako fetiski nacin, kao nekakve gestove koji znace ovo ili ono, uopste se ne baveci konkretnim osobama i odnosima. i onda su neromanticni oni koji nemaju ponudu svojih gestova, ili koji ne reaguju povoljno na dati tretman.

Originally posted by Zoe
I lepo je rekao, i da jeste krajnji cilj SEX, on ga preferira sa romantikom na pocetku, sto moze da se okarakterise kao stvar licnog ukusa i senzibiliteta, a ne kao PATETIKA.
ovo je cist fetisizam. "cilj je krajnji seks, ja ga preferiram sa ________ na pocetku." nemam nista protiv toga, to i jeste stvar licnog ukusa i senzibiliteta, ono sto je pateticno jeste topik u kome se s nekakvom nostalgijom jadikuje nad tim sto su se navodno izgubili ljudi koji imaju isti ukus i senzibilitet, pa se preispituje sistem vrednosti 'vecine' populacije.
Originally posted by Zoe
Cim neko iskaze neko iole neznije osecanje, odmah je patetican (mislim da Dirty cesto tako reaguje).
u svetlu ovoga sto sam prethodno rekao, dodao bih samo da ne mozes biti nezan ako druga osoba to ne dozivljava kao neznost.
By Çâðê_DUP
Romantika je kad te partnerka ceka na kishi :giggle:
Korisnikov avatar
By Modesty
Romantika je mnoštvo sitnih znakova pažnje i naklonosti....onaJ ko je romantik u dušu to ne može da izgubi jer je to dio njega a oni koji to pak nisu,teško da mogu i naučiti biti takvi jer se sa tim rađa....čak smatram da sama romantika zavisi i od jačine našeg senzibiliteta i da kao takva izlazi iz dubine našeg bića.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Lepo reche Allexa... Ako imash to u sebi i nadjesh osobu koja to ume da ceni nema problema...

Emotivac sam i romantik i mislio sam da ponekad preterujem u tome, ali sad, zadnjih par dana, vidim da sam u stvari, apsolutni pochetnik po tom pitanju, jer sam nashao nekog ko ume josh vishe od mene da ceni to i uzhiva u romantichnim detaljima...

Romantika je subjektivna stvar, primetno je u opadanju potreba za iskazivanjem osecanja na taj nachin, posebno kod mladjih generacija u gay svetu koje se od svega toga ogradjuju u nekom ultra hiper fenseraj fazonu - to je patetichno, to je passe, kome to treba... U globalu mislim da su ljudi sve manje sposobni da vole i da se bez zadrshke prepuste osecanjima, chak i bezhe od toga verovatno iz straha da ne budu povredjeni, pa samim tim sve rezultira utiskom da romantika nestaje.

Ako postoji ljubav prema nekom i ta je ljubav uzvracena, ne vidim poentu strahovanja da toj osobi pokazhesh to na neki sebi svojstven nachin... Niko od nas nije mashina da ostane ravnodushan na znak pazhnje voljene osobe. Beg od romantike u bilo kom obliku je, bar po meni, svojstven samo neiskrenim pretencioznim ljudima koji zapravo vole da budu u vezi samo zbog veze, jer biti u vezi znachi da te neko voli i valja se time pohvaliti, a zapravo ne umeju da gaje realna iskrena osecanja ni prema kome drugom, osim prema sebi...
Korisnikov avatar
By Afka
Originally posted by greek_lover
Kad ti prdrzava glavu dok sumanuto povracas od preteranog alkohola u tudjem kupatilu ... mislim, sta vise hteti, sta vise zeleti? ... :love:

I kada ti kupi na 30 stepeni konzervu mlakog piva i pokloniti je uz obavezan tupav pogled .... mmmm :adiktusha:
To jeste romanticno :D

Mislim da ste svi pozurili da napadnete Belija jer su vam u svesti ostale njegove ranije pateticne teme...
Cini mi se da sada tu granicu patetika/romantika nije presao, bar po mom vidjenju.

Ovde se vidi da ceni razlicite vidove romantike, i da je bitan osecaj koji se radja izmedju ljudi, a ne samo gomila mirisnih sveca, vino i topla kupka:

"Mozete zajedno trenirati kick box i da vam ti momenti budu romantichni, a mozete jedan drogom pisati pesme (to bi bilo malo tradicionalnije)"

Sa druge strane, ovde mu se ponovo instiktivno javlja zenja sa proseravanjem :lol:

"Recite mi... da li je moja potreba za ovakvim momentima odraz mog tradicionalistichkog shvatanja veze, emotivne nezrelosti ili i drugi osecaju isto"

Ali mora se priznati da je napredovao u suzbijanju patetike :D

Inace Belly, ja te podrzavam. Ne zelim cvece, ne zelim da na prvom sastanku se zabodem na Kalamegdan cekajuci zalazak sunca kako bih na vestacki nacin obezbedio romantiku :pinknaocari: , ali bi mi prijalo bar neko opusteno druzenje i razumevanje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!