Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zonche
Razumem ja da se svi mi drugacije ponasamo kada smo zaljubljeni, i to je super, ali prelazis tanku liniju patetike i romantike a neki ljudi su veoma osetljivi po tom pitanju.
Originally posted by Zoelepo to zvuci tako otvoreno i neogranicavajuce, ali meni to i dalje vristi od zatvorenosti posebne vrste. ono sto mi je tu zatvoreno i ogranicavajuce, a samim tim i neromanticno, ukoliko pod romantikom podrazumevamo nesto sustinski otvarajuce i zblizavajuce, jeste ta fetisizacija romanticnog gesta kao takvog. nista ne moze biti romanticno van konteksta konkretnog odnosa, a vec od prvog posta se samo spominju nekakvi gestovi. dodir, pogled, poklanjanje sitnice uvijene u takav i takav papir, i tako dalje. neka ova lista bude otvorena i neogranicena, ali to ne menja situaciju jer se svaki gest tako u nedogled moze fetishizovati (romantizovati?). ono sto mi je simptomaticno za ovakvu vrstu romanticnosti jeste upravo i taj jedan primer koji je naveo, kako je pisao ljudima pesme ali oni nisu na to reagovali pozitivno - moras biti vrlo neosetljiv na svog partnera, na njegove potrebe, vrednosti, interesovanja, da bi ti se tako nesto desavalo. a koji je zakljucak? oni su ti kojima nedostaje romantika i koji instrumentalizuju druge za svoje potrebe. to mi je vec pomalo i arogantno. to mi je kao da trazis zahvalnost od nekog iz kenije kome si poklonio vunene carape i perjanu jaknu. a to se upravo i desava kad romantiku posmatras na tako fetiski nacin, kao nekakve gestove koji znace ovo ili ono, uopste se ne baveci konkretnim osobama i odnosima. i onda su neromanticni oni koji nemaju ponudu svojih gestova, ili koji ne reaguju povoljno na dati tretman.
realno i objektivno dopusta da svaki covek na svoj, drugaciji nacin moze iskazati neku romanticnu gestu
Originally posted by Zoeovo je cist fetisizam. "cilj je krajnji seks, ja ga preferiram sa ________ na pocetku." nemam nista protiv toga, to i jeste stvar licnog ukusa i senzibiliteta, ono sto je pateticno jeste topik u kome se s nekakvom nostalgijom jadikuje nad tim sto su se navodno izgubili ljudi koji imaju isti ukus i senzibilitet, pa se preispituje sistem vrednosti 'vecine' populacije.
I lepo je rekao, i da jeste krajnji cilj SEX, on ga preferira sa romantikom na pocetku, sto moze da se okarakterise kao stvar licnog ukusa i senzibiliteta, a ne kao PATETIKA.
Originally posted by Zoeu svetlu ovoga sto sam prethodno rekao, dodao bih samo da ne mozes biti nezan ako druga osoba to ne dozivljava kao neznost.
Cim neko iskaze neko iole neznije osecanje, odmah je patetican (mislim da Dirty cesto tako reaguje).
Originally posted by greek_loverTo jeste romanticno
Kad ti prdrzava glavu dok sumanuto povracas od preteranog alkohola u tudjem kupatilu ... mislim, sta vise hteti, sta vise zeleti? ...![]()
I kada ti kupi na 30 stepeni konzervu mlakog piva i pokloniti je uz obavezan tupav pogled .... mmmm![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!