Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Nanny Ogg
Hm.
Trudim se u drugacijem smislu, kada sam vec u vezi, pokusavam da upoznam osobu, da je otvorim sto vise prema sebi-ustFari "nama"
Nisam neko ko moze da "bude u vezi" a da to bude ispunjeno small talkom, zelim da znam njene/njegove strahove iz detinjstva, poraze, pobede, nesigurnosti...I BAS se trudim da na sto suptilniji nacin spoznam sve to /da se ne lazemo kad mi presvira tuki umem da budem suptilna ko slon u staklarskoj radnji/
Naravno, ne pricam sa osobom posle mesec dana dejtovanja o tim stvarima, ali ukoliko me osoba zaista ponese /a posto retko ulazim u veze a vec smo mesec dana zajedno to znaci da me je vec bas "ponela"/ ispipavam teren za te price...sto bi moja draga rekla za moje "shrinkovanje" to jest psihijatrisanje
![]()
E sada, znam da to bas nije tema, ali na neki nacin ja ulazem trud i borim se sa tudjim zidovima, krunim ih, i mozda bi to moglo po nekome da bude "ponizavajuce" jer u principu trudim se u necemu vise nego partner.
Ja to ne kapiram tako, jer znam da partneri koje biram su uvek "bolesno" zatvoreni, i sami priznaju da bez te moje inicijative bi se mnogo teze otvorili i zblizili, pa im ja dodjem kao nekad gorak, nekad sladak "lek"![]()
Originally posted by Angelina777
Imala sam situacije da sam se možda previše trudila oko nekih devojaka (naročito oko svoje prve, velike ljubavi, čak i višegodišnji trud), ali to ne smatram poniženjem, naprosto, volela sam tu devojku i činila sam sve što sam mogla da ostanemo zajedno. Onog trenutka kad se pokazalo da ona nije ono što sam ja mislila da jeste, tako da se izrazim, prestao je trud, prestala sam da volim i ostao je samo blagi prezir pomešan sa sažaljenjem, pa neretko čak ni to. Isključivo mogu samu sebe da "ponizim", drugi ljudi nemaju tu moć. Mazohista nisam i znam da postavim granicu dokle ću ići i prestati kad se osoba (bilo koja) toliko sroza u mojim očima kao čovek da zaista ne vredi moje pažnje i postaje suviše jadna da bih ja nju trošila svoju energiju koju btw imam u izobilju, ali ne za svakoga.
Originally posted by ParisNE JEBE UBAV NO UDAV. lol.
ja sam kao pevac kad mi se neko svidjazaskocujem, jurim kokos i ne odustajem dok ne padne, ne hebe lep vec uporan, k'o sto vec neko rece. u tim brainless trenucima nisam u stanju da presudim da li je nesto ponizenje ili ne.
Originally posted by m..hihihihihi ima istineOriginally posted by ParisNE JEBE UBAV NO UDAV. lol.
ja sam kao pevac kad mi se neko svidjazaskocujem, jurim kokos i ne odustajem dok ne padne, ne hebe lep vec uporan, k'o sto vec neko rece. u tim brainless trenucima nisam u stanju da presudim da li je nesto ponizenje ili ne.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!