Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Ja se slazem. Ja samo ne mogu da pravim kompromise sa samom sobom; da spustam kriterijume, da prelazim preko stvari koje mi se ne dopadaju samo da ne budem sama....A sa osobom sa kojom sam u vezi-naravno, ja cu uvek ciniti sve za dobrobit veze, ja fuknkcionisem po principu iskrenog dijaloga, ja bez razgovora, dogovora i usaglasavanja zelja ne mogu ni da zamislim nekakav odnos. Rec "kompromis" mi na momente zazvuci kao nesto pretesko, cak kao neka zrtva, kad neki ljudi to izgovore, a to po meni nije tako. Po meni je najprirodnije na svetu teziti harmoniji i zadovoljstvu, a to mogu postici ako sam u harmoniji sa samom sobom i svojim voljenim bicem.
By Paris
Originally posted by Angelina777
Da li ste spremni da spustite svoje kriterijume (whatever) samo da ne biste bili sami?
Celog zivota to radim. Mislim da je ustvari ceo moj zivot jedan veliki kompromis :psiholog:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Nikad ne treba praviti kompromise,ako osoba ne zavredjuje pazhnju...

Nikad ni iz kakvog razloga nisam silio sebe da budem u vezi sa osobom koja mi ni po chemu ne odgovara... Ne padam na prazne priche i svakog isprovociram da se otvori i iznervira kad-tad da bih mogao da procenim koliko se vredi ulagati u odnos. Ako vredi,tek tad sam spreman na poneki ustupak ali samo na konto toga da se obojica osetimo jednakim,nikad da bih unizio sebe ili drugog u vezi
Korisnikov avatar
By anchez
pokusala, ali jbg...za vezu je potrebno dvoje...

:alexis:
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa verujem u onu bolje srecan sam nego nesrecan udvoje... tako da i ja glasm ne u ovoj temi..... ali svojevremeno kad sam video da i druga strana pravi veeelike kompromise zbog mene nije mi smetalo da i sam se prilagodjavam....
Korisnikov avatar
By Modesty
Teško da bih pravila kompromis sama sa sobom jer uvjek znam i šta neću i šta hoću.......preferiram emocije pa tek onda sex a to moram osjetit spontano,u međuvremenu sam odlično društvo sama sebi.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Hm, znam samo jedno, da ne mogu da budem sa osobom koja se plashi ulaganja sebe u novi zivot, tj. koja ne zeli decu i sve peripetije koje to nosi.
Da nisam u vezi, verovatno bih dugo bila sama, imala kresh sheme tu i tamo, sve dok se ne bi pojavila ona prava koja ume da pricha o sebi, slusha i razume mene, i zeli decu.
By ~ Le Saint X ~
Ne pravim kompromise po pitanju bilo cega, pa ni veze

that's why I am single for too long
(ako ne racunamo mesec dana sa Markom bokserom pre dva meseca)

mrzeo bih sebe kada bih pristajao na nesto sto znam da mi ne odgovara
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!