Ne bih rekla da "velicam" tugu, ali volim da se izivljavam kada se nadjem u situaciji da budem tuzna tj. kada postoji povod za to.
Nekada se i namerno rastuzim, pustim muziku koja me podseca na nesto sto mi mozda u tom trenutku fali, pomirisem parfem nekoga ko mi mozda fali, prisecam se trenutaka i osecaja koji mi fale.. i.. u stanju sam da se u roku od 2 minuta toliko "spustim" da ni sama ne verujem kako mi polazi za rukom.
Jesam rodjeni mazohista. Rekli su mi bezbroj puta mada znam i sama, ne mora niko da mi kaze. I.. ne mogu reci da ne mogu bez tuge ali se ne osecam potpuno kada nisam bar malo tuzna, to znaci da mi ni do cega nije stalo i da nicemu vise ne stremim.. a u takvoj poziciji sebe ne pronalazim niti zelim da se ikada ista slicno tome desi. Volim da tragam, volim da nesto nemam (ili bar da nemam sve), volim da mastam i tugujem za necime i stremim ka tome izivljavajuci se nad svojim osecanjima do granica iznemoglosti, do granica petodnevne insomnije
In general, kad malo razmislim sada, sva muzika koju mogu nazvati "omiljenom" je tuzna.
All in all.. odgovor na pitanje topika je "Da"

..i pronalazim se u svemu tome. I nije mi zao.. jer iz takvih trenutaka proizilazi samo kreativnost, moze se izvuci samo konstruktivan zakljucak, moze se beskrajno mastati i masta se bezuslovno moze pretvoriti u nesto najlepse nama sto nam niko ne moze oduzeti!
hail!