Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
lol.. Ja se umijem, operem zube i trudim se da se bash ne zagledam preterano tad..
Korisnikov avatar
By mne
Dobro jutro nikome...Veza jeste od velikog znacaja u mom zivotu ali samo kada to nije ono samo da gubim vreme sa nekim!!!Mada se ne tripujem nesto da budem sa nekim samo da ne bih bio sam...:lood:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *STATUS*
Trazim decka za vezu
Zasto kazes ljubav a mislis na sex? :salut:
Korisnikov avatar
By *deni*
Deco, to " Dobro jutro nikome " je naslov jedne pesme Dare Bubamare, koja je malcu pala na pamet kada je otvarao temu.
Stoga, ne zalazite dublje u mudrovanje...
:kisa:
Korisnikov avatar
By Tot
Deni, pošto nisi vratio Zoricu Brunclik na avatar ja stvarno nemam kome na ovome forumu reći ni dobro jutro ni laku noć.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tot
Deni, pošto nisi vratio Zoricu Brunclik na avatar ja stvarno nemam kome na ovome forumu reći ni dobro jutro ni laku noć.
Dragi Tot, Zoka mi u ovom periodu nije u planu za avatar i slozices se da bi svako dalje insistiranje na njoj sa tvoje strane vec bilo neukusno.
Ali, imam za tebe jednu poslasticu koja bi trebalo da ti popravi raspolozenje u ovoj nasoj internet zajednici ( da ne kazem - na Ranchu prokletih ).
Dabome, sta bi tebi moglo na najbolji nacin da popravi raspolozenje, ako ne ponovni susret sa teta Dacom.
Buduci da je isterana sa ovog Foruma, doticna je novo pribeziste nasla na MySpace-u, infiltrirala se na mala vrata, ali je za kratko vreme stekla brojne prijatelje.
Pise i svoj blog.
Evo ti linka
www.myspace.com/dacamileusnic
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!