Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lacky
Cao svima...Evo ja sam se napokon registrovao :)
Imam 16 god(koliko sam primetio najmladji sam ovde). i skoro sam sebi przinao da sam gay, mada su mi se nekad svidjale i devoke, pa sam mislio da sam bi, ali to sad nije bitno...
Ovih dana mi je bilo jako tesko...Bio sam u depresiji....Ali otakako sam naso ovaj forum, uvek kada mi je mng tesko udjem i citam razne stvari i bude mi lakse... :)
Uskoro cu da kazem mojim najboljim drugaricama, i mislim da ce to dopro da prihvate...roditeljima necu jos uvek...
Bas bih voleo da upoznam nekog gej druga( nzm da li ovde ima neko priblizan mojih god. iz nisa) ...vidim da ovde na forumu neki bas ne vole fem ali meni to nije bitno, meni je bitno kakav je kao osoba...Bilo bi mi mnogo lakse da imam tako nekog slicnog meni da imam sa kim da pricam o ovome... :/ ovih dana mi je stvarno tesko....
Voleo bih akoi mozete da mi date neki savet sta da radim, gde da upoznam gej prijatelje, kako je vama bilo, gde ste ih vi upoznali... plase help :(
Korisnikov avatar
By IriS
nek ti forum bude ventil dok ne upoznaš nekog :)

dobrodošao mališa :mazi:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Femme decaci su preslatki. :love:

Pisi, diskutuj, zezaj se. :)
Korisnikov avatar
By HARP
Da, svima nam je u početku forum bio dobar ventil :)
Korisnikov avatar
By bothways
Dobro dosao, ne daj se i uzivaj u forumu, ako ne mozes nigde drugde. I javi kad/ako se autujes drugaricama. :) :peace:
Korisnikov avatar
By lacky
hvala svima :) ... hocu javljam... trebao sam sutra posti smo svi zajedno trebali za srpsku god. ali ipak necemo...pa se nadam u petak da cemo da pricamo.... :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Di su se denule forumske Nišlije? Nemoguće da nemamo ni jednog?
By alexandermagic
Imamo korisnika gorilicu npr. , no on je daleko od njegovog vršnjaka.
Korisnikov avatar
By Stripi
Paaaa...polako :D
Stvori neko samopouzdanje i zaleđe u slučaju da te neko povrijedi.
Ljudi znaju čudno reagirati ali vjerujem da će se naći neko sa kim ćeš moći podijeliti sve što te tišti. I možda i nešto više od toga :kiss:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
GOOOOOOOOOOOOORILIIIIIIIIIIIIIICEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

Evo stigao još jedan mali za regrutovanje....

:krezavi:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by KorvinOdAmbera

Hahahha...

:smeh: :smeh:

ont

Dobrodos'o! :)

P.S. Samo pazi da se ne zarazis Forumom, postoji velika shansa. Period inkubacije je mesec-dva, cisto da znas. :lol:

:hug:
By Glasnik
Originally posted by KorvinOdAmbera

:lol: :pucaodsmeha: :rotflmao:

Budimo ozbiljni. :D

Dobro došao i tumaraj forumskim temama. Videćeš da i ovde im razni' ljudi, ali svakako da ti neki mogu dosta pomoći u trenucima kada ti je teško. Za sada i više nego dovoljno. Imaš ceo život pred sobom i ne očajavaj. Tu smo ako išta zatreba... ;) Poz
Korisnikov avatar
By Srklet
grozan je taj osjecaj kad mislis kao da si sam na svijetu. ali nisi. samo se trebas malo odvaziti i vidjet ces da medju pederima ima super ljudi s kojima ces se odlicno zabavljati, ali i dobiti podrsku kad ti treba. a jednoga dana ces ti moci uciniti isto, i pomoci nekom mladom pederu kojem ce to trebati. naravno, ima i onih koje treba preskociti, no to ces nauciti sam s vremenom prepoznati. nemoj dozvoliti da te jedno ili dva losa iskustva ubiju u pojam.

za pocetak je najbolje uvijek da se sto vise informiras o svemu sto ima veze s pederlukom. ima toliko knjiga i filmova, muzike i umjetnosti, zanimljive povijesti i cega vec ne. krenes s wikipedijom, recimo. :D
Korisnikov avatar
By lacky
P.S. Samo pazi da se ne zarazis Forumom, postoji velika shansa. Period inkubacije je mesec-dva, cisto da znas. :lol:

[/quote]

ma ja sam se vec zarazio.... :D
Korisnikov avatar
By deran
strix,ili kako se već vika-menjao je nick u nešto bogtepitašta...:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
sigurno nije 6zhIikL00ooQ...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by lacky

ma ja sam se vec zarazio.... :D

[/quote]

:sweet:

dobro dosao :grouphug:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
:egzorcist:

salim se, welcome :hug:
ont: i mali willow_in_dawn je nislija
Korisnikov avatar
By nsBeckie
dobrodosao, i ne brini nista - naci ces vec ljude s kojima ces moci o svemu i svacemu da razgovaras... do tada, mi smo ovde :)
Korisnikov avatar
By wizzy
Dobrodosao kolega novajlija! Samo da nas je sto vise:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!