Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ja mrzim seosku neosjetljivost, isto tako lažnu bosansku dobrohotnost koja te na kraju ostavi hladnog i žednog, raða mi je herz surovost i bolenje kirca za sve..
Ovak na temu, ja u zadru, dosaðujem se pijan prije nego što je trebao zasvirati ska punk band iz rijeke, al su puštali neke glupe kratke filmove:sekirica:..
I tako nakon loze i pive i vina meni se pri?a, uvatim neke 2 seljanke pankerke da ih pitam kakvo je sada stanje u zadru, i kažem im da mi je pravo sladak ovaj jedan skins koji me je volio i da sam mu vidio ekipu koja mi je isto manje više ok al koju prezirem (nazi) i da su odvratni bez njega :mete: :foto:
i da bi se ja s njim... i da sam ja gay i da ga volim..la la la pjanska da proðe vrijeme.. a ove se stisle i gledaju i govore kako njih ne zanima intimni život moj :poklon: :sekirica:
Mislim, jesu li to lešine ili ne jeba te led ... :france:
La vie en rose
Korisnikov avatar
By Loni
Str8 prijatelj mi se pozalio recima: - Jebote, koji sam ja baksuz. Da mi daju da izvlacim predmet iz džaka, u kome su sve same picke i samo jedan qrac, kakve sam srece, izvukao bih baš taj jedan qrac.

Ja ga pogledam i pitam: - A što baksuz?
Korisnikov avatar
By Savitar
:smeh: :smeh: :smeh:
Bravo, PauLi ! ! !
I, shta ti je baksuzni prijatelj odgovorio?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Imam koliko hoces...
na jednoj zurci smo se svi do jednog ponapijali i meni je prisao lik sa recima "mala, mnogo si slatka..." i/ili slicnom zvakom, a meni se taaaaaaako nije pricalo sa njim, da sam ga samo,onako mrtva pijana,pogledala i rekla: "ja sam lezbejka a ti radi sta znas i umes." :D
Korisnikov avatar
By kal zakath
yahoo jedna od soba za igranje gde ispod igrice ima i chat box, pa ljudi pricaju dok igraju, par dana pred novu godinu...original tekst

ja: i will have to go now...must make myself presentable
john: aha, for the girls
ja: actually for the guys
john: for the guys? u surely mean for the girls
ja: nope, for the guys
john: why would you want to make yourself presentable for the guys?
ja: cos thats what gay ppl do
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Savitar
:smeh: :smeh: :smeh:
Bravo, PauLi ! ! !
I, shta ti je baksuzni prijatelj odgovorio?
Pogledao me, pomislivši da nisam shvatio fazon i onda mi rekao neku drugu, još gluplju foru o qrcima i džaku.

Kaže on meni: Zamisli pun džak sa sto malih, nenadignutih qraca. Koliko pitschaka treba ubaciti da ceo džak eksplodira od nabudženja?
Samo jednu!

Nisam se nasmejao sve dok meni i grupi od nekoliko drugih vojnika, nekoliko dana kasnije nisu naredili da odemo u neki vojni podrum i prenosimo džakove s krompirima.
Svima teško što moraju da prenose i gledaju one džakove s mržnjom, a meni mašta radi sve u 16.30
Kad je neko reko: Ne gleda nas niko. Daj, da se odmorimo. Da sednemo na one džakove malo, tako sam se nasmejao blaženo.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by kal zakath
yahoo jedna od soba za igranje gde ispod igrice ima i chat box, pa ljudi pricaju dok igraju, par dana pred novu godinu...original tekst

ja: i will have to go now...must make myself presentable
john: aha, for the girls
ja: actually for the guys
john: for the guys? u surely mean for the girls
ja: nope, for the guys
john: why would you want to make yourself presentable for the guys?
ja: cos thats what gay ppl do
Ovo je bilo skroz cool :)
By Çâðê_DUP
Ovo moje od pre neku noc ne da
mi nije smesno, nego i dalje paranoisem
dal' ce moje roditelji sabrati dva i dva.
Dakle.
Bilo mi drustvo kod kuce i njamali smo
ribu. Dosta ribe. 'Aj da budem iskrena-
ubili smo se od zdranja ribe. Kad su otisli,
posle sat-dva dodje moj brat. Krenemo
da caskamo. Dodju i moji roditelji.
Krenu da pricaju sa bratom. Onda pocnu
da gledaju TV.
Ja uzmem tanjir sa ostacima ribe, pogledam
brata i kazem "e riba ce mi doci glave."
Na sta on, pile moje pametno, kaze:
"Sto, sta je uradila???"
AAAAAAAAA!!!
Ja tu naravno momentalno krenem
da objasnjavam da ne treba preterivati u hrani,
bla bla, a i inace kost mi se zaglavila pa me boli...
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj, pcelice, ovo je bilo VRH :smeh: :smeh: :smeh:
By Ulix
Veceras:
(M je devojka koja me spopada kad god me vidi; nalozio sam drugarici da joj kaze da imam devojku da me ne gnjavi.)
M: cujem da imas devojku...
Ja: Aha.
M: Kako se zove?
Ja: PauLi.
M (prenerazeno): Molim?
Tada se ubacuje moja drugarica i kaze, mrtva 'ladna: pa decko je peder. M pocinje da se smeje i kaze: ma sta lupas, vidis da je pravo musko...
:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Ulix
vidis da je pravo musko...
:smeh: :smeh:
Što joj nisi rek'o: - Eh, da znaš kakvo pravo muško tek imam.
By Ulix
Ma nemoj... pa da i tebe onda obrlati.
Znas da si ti moj :superheroj:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja sam se pre par godina dopisivala sa jednom devojkom i dogovorile smo se konacno da se vidimo i sl. U autobusu sretnem ortaka i posto me davio da mu kazem gde idem i sl. ja sklepam pricu da idem kod neke drugarice. Kad sam izasla iz autobusa, ona me je cekala na stanici, i imala sam sta da vidim. Drugarica koja je je isla sa mnom u muzicku skolu, i sa mojim bivsim tipom u srednju. Umrle smo od smeha koliki smo baksuzi, a jadnom tipu nista nije bilo jasno. No, kasnije me je ona upoznala s nekim mnogo dragim mi osobama :) Njojzi hvala!
Korisnikov avatar
By Stanley
Originally posted by F I L A
Autovanje je cesto bolna stvar. Osoba koja prizna okolini da je gej ili lezbejka, po definiciji mora biti snažna, jaka, odlucna. Ali nekad se desi da autovanje ispadne jako, jako komicno.

Drugi smešan primer desio se isto na moru ove godine. Moj gej prijatelj Beogradjanin od 18 godina je sa tri strejt drugarice otišao na plažu, na kojoj su mu drugarice videle jako zgodnog tipa. Strategija je bila, da mu pridje on, kao jedino muško, jer one nemaju hrabrosti i da ga dovede do njih, curica koje ce ga posle '' lako'' obraditi.
Moj drugic ode do momka na plaži, al' kako mu se približi, tako se sav jadan zbuni (A ko ne bi? ) pa 'mesto da kaže: Moje drugarice tvrde sa sisladak,
rece samo: Znaš, ti si sladak. Ovaj, hocu reci, moje drugarice kažu da si sladak, a, a,a... u stvari i u pravu su, ti jesi sladak, ovaj... šta sam ono hteo da kažem.

Zgodni momak ga pogleda, nasmeši se i kaže: Sve mi je jasno, i ti si sladak.

Rezime: Momak ga je odveo u hotelsku sobu is koje nisu izlazili 6 sati, a drugarice su izvisile a ha ha ha ha! :tumble:

Znate li ko od vas neki smešan primer autovanja?
Ovo mi je najbolje!!!!Ko bajka..hehe..jel se stvarno desilo???Ocu i ja...
Korisnikov avatar
By blenta
ishao ja kod goxa da me vodi na neku pedersku zurku aka "prvi put s goxom na jutrenje" i riba me gleda u busu, gleda gleda znate ono kad neko vam bulji u facu i ne trepce:kafa:

posle nekog vremena lik do mene ustaje i odlazi a ja se pomeram do prozora a ostane prazno mesto
sad ona stoji pored i dalje gleda u mene i sa nekom kez oko glave facom pita jel slobodno na sta ja kazem nije i ona nastavi da stoji i pilji:testerica:

i ja joj kazem sedi zekim se pffff zene jbt
i ona sedne i opet nastavi da blene u mene
i u jednom trenu dosadi to meni i krenem da se nagnem prema njoj na sta je ona sva onako ustreptala kao u fazonu jao sad ce da me muva a ja se nagnem i sapnem joj na uvo
"JA SAM PEDER"
iako sam biskvit a ne peder ali hteo sam da bude dramaticnije:federi:

elem nastavila je da pilji u mene samo je pocela da trepce looool
pogubila se mukica mala:opacupa:
By just!N
Originally posted by mladunac

iako sam biskvit a ne peder ali hteo sam da bude dramaticnije:federi:
Heheheh... :drama: :lol: :drama: :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa ovaj sad...Razgovarao jedno veche sam sa sestrom pre nekoliko godinica...oboje smo bili u kasnim tinejdzerskim godinama...tad sam vidjao jednog tipa cije ime pochinje na S. Sestra je imala predstavu da smo mi ortaci...
I kaze meni sestra:"Ajde da idemo u bioskop vecheras."
A ja njoj: "Jao ne mogu, obecao sam S. da cu izaci s njim u grad na pice pa onda u neki klub"
Pa ce ona meni:" Ajde onda ga pitaj da da li hoce da promeni plan pa da idemo svi u bioskop...ili da idem i ja sa vama"

>>e sad, meni se naravno na dejt sa S. bash nimalo nije vodila sestra...i u tom trenutku mi je cela situacija postala tragikomichna...<<

Tu joj odgovorih:"Ma ne, sigurno on nece pristati...danas je malo nairitiran."
Na to ce ona meni: "E jebi ga! Jebesh S.!"
i onda ja tu izvalim :"Pa upravo to mu i radim!"...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Meni je sestra ušla u sobu, tj. stan i zatekla me na gomili sa de?kom. Zakopala se u mestu i rekla :"Jeste vi, kao neki, pederi?" Na to joj kažem ja: "Ma kakvi, šta ti pada na pamet!". Stajala je tu nekih 5 sekundi i onda je rekla: "Aha, OK, pa jeste za kafu onda?"

Sre?ica moja :love:

Drugi put smo bili sa nekim društvom (pre ovog gore), nas pet u kolima. I pomenu neko kako je ?uo za ovog ili onog da je gay na šta se samo de?ko koji je vozio i ja na suvoza?evom mestu nasmejemo dok su ostali ?utali. Onda su svi po?eli da se smeju, kao: "Vidi njih dvojicu!", na šta smo se nas dvojica samo pogledali i sve nam je bilo jasno. Homofobi, hvala :zid: :blush:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mladunac

biskvit
:smeh: :lol: :smeh: priznaj da si to cuo od mene :D
Korisnikov avatar
By blenta
sedim u parku kod ekonomskog i cekam bus za novi sad
drustvo mi pravi jedan deckic marko
a oko nas se muva zena tridesetih godina u belom minicu i blejzeru plava sva nekako bljaksi obucena
ja pomislio da oce da pita jel imamo upaljac ili slicno :naivan:
a ona verovatno kontala dal imamo kesha ili ne
posto u jednom trenu prilazi i pita :
"momci jeste za jedno dobro pusenje"
na sta moj deckic ko iz topa odgovara:
"ja jesam al nemas kurac sta cemo sad"
i ona se nadrnda i ode na drugu stranu parka usput ispirajuci usta
prljave odvratne pedercine
mamu vam hebem bolesnu prljavu i sl:jerry: :jerry: :jerry:

eh mavko mavko:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam jednom isao kod nekog drustva, i sedim ja tako u busu (vozim se u trlpm) i jedna riba mi stavi ruku na butinu. Kaze ona meni onako umiljato... Mmmmm jel ti smeta? Ja reko ne smeta meni, ako tebi ne smeta sto sam ja peder. Ona me pogleda onako zatjudjeno i kaze A sta to tipovi imaju sto ja nemam?! Samo sam je pogledao, ona se zacrvenela i otisla na drugi kraj busa :naklon:
Korisnikov avatar
By blenta
ja u gradu buka saobracaj beogradska histerija
zvoni mobilni javljam se
ortak zove da mu hitno kazem neki sajt gde moze da vid sifre za neku igricu
i ja mrtav ladan umesto
happypuppy sto je sajt za sifre odvalim
badpuppy sto.... recimo nije sajt za sifre i igrice
uopste ne skontavshi sta sam uradio

zvoni telefon posle par minuta i drugar mi objasnjava da nesto nije u redu mozda su premestili sajt
jer stalno mu izlecu slike sa nekim golim momcima koji imaju vencuge po rukama
hahahaha
obozavam tog ortaka
aj sto su pederi i sto su goli i sto se trpaju
al imaju vencuge po rukama
skandal blasfemija :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Tako sam ja, sluchajno dok sam kod ortaka otvarao poshtu ukucao www.hotmale.com :opacupa:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Sutekh
Tako sam ja, sluchajno dok sam kod ortaka otvarao poshtu ukucao www.hotmale.com :opacupa:

aaaaaaa care!!!!

:carica:
By required1981
hm... aj da ozivim ovu temu... dosta ortaka komentarise naslovnicu playboy-a i komentarisu ribu.... ja slusam i dodam: ima lepe obrve... :zacepi: :smeh: ne znam koji mi qrac bi...
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by required1981
hm... aj da ozivim ovu temu... dosta ortaka komentarise naslovnicu playboy-a i komentarisu ribu.... ja slusam i dodam: ima lepe obrve... :zacepi: :smeh: ne znam koji mi qrac bi...
Jednom sam prokomentarisao cicu sa naslovne strane--ne stoji joj lepo taj oblik kupaceg.....

Znaci svi muski u okolini su bili zblanuti....:pms:
Korisnikov avatar
By Super Mario
zamislite autovanje : "Mama i ja sam Antal" :lol:
Korisnikov avatar
By Egmont
Bila neka trojka i ja u njoj. Stan u prizemlju. Cetiri zgrade u krug. Mi bili malo glasniji. Jbg, nesto me cudno gledao komsiluk narednih nekoliko dana.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!