Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
.... i kad vam se smuuuchilooo vishe taj osecjaj
da nesto glumatate kad dodje na temu i "one" stvari ....

i stvarno vam je vise "svejedno"

da li cje neko nesto da kazhe?

sta cje da kazhe?

kome cje da kazhe ?

jel vam se desilo ???

is it me or ...what?
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Naravno...
U nekom trenutku osvestis cinjenicu da je na pocetku uvek misao...
Mada, mene je povredjivanje dovelo u red - zapravo, kada sve saberes (do sada) postane ti jasno da si ti upravo najstrasniji onaj koji sebe ume da povredi, i tada... :uplasen:
Odlucis da se staras o se bi a ne da se brines :angel:

To "svejedno mi je" je samo faza, kao uvod pred vazne odluke koje ces u sebi poroditi :eureka:

Ljubim ja tebe pametnice i ne brini, sve dodje na svoje mesto :lizalica:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je "svejedno mi je" odlična osnova za jedan racionalni pristup outovanju. ja već duže vreme tako funkcionišem i mnogo spontanije i prirodnije reagujem u situacijama gde postoji mogućnost da razgovor krene na tu stranu.
Korisnikov avatar
By Egon
chekaj ..... te sise .... chemu ... shta ?
Korisnikov avatar
By tramp
meni je oduvek bilo svejedno
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Galakticki Kompas
Naravno...
U nekom trenutku osvestis cinjenicu da je na pocetku uvek misao...
Mada, mene je povredjivanje dovelo u red - zapravo, kada sve saberes (do sada) postane ti jasno da si ti upravo najstrasniji onaj koji sebe ume da povredi, i tada... :uplasen:
Odlucis da se staras o se bi a ne da se brines :angel:

To "svejedno mi je" je samo faza, kao uvod pred vazne odluke koje ces u sebi poroditi :eureka:

Ljubim ja tebe pametnice i ne brini, sve dodje na svoje mesto :lizalica:

mmmmm ..... da, mislim da shvatam .....

i donekle sam se pronashao u tome shto si napisao .... cheers :D ..... :bye:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Od kad sam rekao supruzi i roditeljima, potpuno svejedno.
Korisnikov avatar
By svejedno
Uh, iako nisam gay (mada ne volim da se deklarisem kao bilo kakav sexualac, ko zna st zivot nosi) bio sam, sto se po nicku, jel, moze zakljuciti, neko vreme potpuno u tom fazonu, zna me jedna forumasica iz tog periodu, i ako je to mozda pravi stav ssto se homosexualizma tice, nikako nije bio sto se tice stvari za koje je mene bilo ba briga kao ce drugi da reaguju.

Poslednjih godina se trudim to da promenim.

Jer, u mom slucaju, to je bilo extremna nezainteresovanost za okolinu, sto nije dobra stvar.

Posebno zbog nacina na koji sam tada ziveo.
Korisnikov avatar
By Egon
e da znas da sam se setio tebe
kad sam pisao ovaj topic

:D
Korisnikov avatar
By m..
Meni je svejedno vec jako dugo, ionako svi zivi znaju osim majke i oca (koji se prave blesavi), brata (koji se pravi blesav iako me je pre 2 nedelje zatekao s jednom devojkom koja mi je u tom trenutku grickala bradavicu i drzala ruku medju nogama), baba i deda (milim da su previse stari za taj koncept (mada za jednu babu znam da nije homofob definitivno), i 3 koleginice s faxa (koje su imale prilike i prilike da provale ili cuju)...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
"svejedno mi je" ne treba da bude faza, vec konacni cilj, tj. trajno stanje uma
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by 2Q2Bstr8
mislim da je "svejedno mi je" odlična osnova za jedan racionalni pristup outovanju. ja već duže vreme tako funkcionišem i mnogo spontanije i prirodnije reagujem u situacijama gde postoji mogućnost da razgovor krene na tu stranu.
Otprilike i ja tako funkcioniram...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali ije dobro da je coveku preterano svejedno, jednostavo svejedno za sve na svetu.

Zaista nije.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by tramp

Takodje.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by 2Q2Bstr8

:up:

I treba da bude svejedno. Zivim svoj zivot i zabole me bash shta ce drugi da kazu i da misle. Sve ono shto je suprotno od SVEJEDNO koshta zivaca! :cigareta:
Korisnikov avatar
By maka
u toj fazi sam vec 2 meseca. sasvim mi je svejedno. valjda jer nisam svesna realnosti,zivim u svom gay svetu i dojajno mi je..

nisam deo realnosti. mozda ne zelim da budem,mozda nisam spremna. neam pojma. tesko mi je da mislim o svemu tome.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by maka
u toj fazi sam vec 2 meseca. sasvim mi je svejedno. valjda jer nisam svesna realnosti,zivim u svom gay svetu i dojajno mi je..

nisam deo realnosti. mozda ne zelim da budem,mozda nisam spremna. neam pojma. tesko mi je da mislim o svemu tome.
nisam se lepo izrazila. nije mi dojajan gay svet,naprotiv,nego mi je dojajan ovaj koji sam stvorila sama sebi.
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by maka

nisam se lepo izrazila. nije mi dojajan gay svet,naprotiv,nego mi je dojajan ovaj koji sam stvorila sama sebi.
ovo je jako dobro receno.

odavno sam prestala da razmisljm o tome... Svi koji treba da znaju imali su prilike sad kako je ko odreagovao njegova stvar. nemam zelje ni potrebe da se outujem bilo kome mada se to cesto desi bez mog znanja :) kako god svi su donekle ubedjeni da ja nisam lez:psiholog: tako da me niko i ne pritiska... ma ja samo volim i uzivam u onome sto imam:love:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by coka
ma ja samo volim i uzivam u onome sto imam:love:

upravo to.. :klap:
Korisnikov avatar
By mirth
Meni pre nikako nije bilo svejedno, i to samo zbog posla. Doduse, i dan danas izbegavam da se autujem tamo gde radim zbog jednog ne bas srecnog iskustva iz jedne od prethodnih firmi, koje zapravo i nije imalo toliko veze sa homofobijom koliko sa nerazumevanjem celog koncepta (tadasnja devojka (sa kojom sam pritom i zivela) se ozbiljno razbolela, pa sam uzela duuug godisnji odmor da bih sa njom mogla da trckaram od jednog do drugog lekara, pa je ispao problem sto ja podredjujem posao nekome ko mi nije clan porodice :wtf: ).

Sad sam u fazi kad se ne outujem, ali mi je zaista svejedno ko ce sta i kako da pokapira, ne trudim se mnogo da filtriram stvari koje kazem. Kad odem iz neke firme, outujem se onim ljudima koji su mi se tamo dopali i sa kojima sam imala ok komunikaciju pa eventualno zelim da produbim taj odnos (koji inace i bez toga sto sam gay sigurno ne bih produbljivala dok radimo zajedno, nisam bas pristalica tog koncepta).

I naravno, kako idu godine, sve mi je vise svejedno i ko zna i sta zna i sta misli o tome. Jedina alternativa tome je da skrenes od osecaja skucenosti.
By Ulix
Vec dugo mi je potpuno svejedno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bas pre neki dan kaze jedna drugarica: "Pogledajte ovu Jelenu, njoj je potpuno svejedno."
:whatever:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zoe
Originally posted by tramp

Takodje.
me3
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ranije mi mozda nije bilo sve jedno, ali to ranije bas kad sam bila mladja,
sada sto se mene tice mi je sve jedno... ama bas.. ne interesujeme sta
ce ko da prica i da misli..

... samo sto imam jednu zackoljicu. Imam dete, i zbog njega mi nije sve jedno,
nije mi vazno sta pricaju o meni, ali mi je bitno da mi dete ima srecno
detinjstvo i da ga tamo neki pauni ne cackaju oko roditelja ili zezaju..

Psihijatri kazu da su deca surova i cak i ako nema neki razlog, naci ce razlog
da nekoga zezaju, tako da je zezanje mozda i prirodan proces, pa ako
je tako..... hm.. ja cu ipak da se trudim da on bude sto mirniji...
Korisnikov avatar
By Tot
Imao sam slučaj da je neko iz moje uže porodice znao i to uopšte nije bilo svejedno jer sam pretrpeo posledice pošto nisam bio ni finansijski ni stambeno samostalan; proces prihvatanja je bio dug i bolan. Nakon toga mogu reći da mi je negde svejedno i autovao sam se nekim osobama. Pod tim ne mislim na bliske osobe, intimne prijatelje, jer oni mogu i treba da znaju.

E, ali tu je začkoljica. Postavlja se pitanje nečije, bilo kakve uključenosti u moj život i bilo šta u vezi sa mojim životom. Nerado delim intimu sa ljudima koji mi nisu bliski. Neki ljudi jednostavno nisu pozvani da dele bilo šta lično što se mene tiče. Zašto bi moja šira porodica od kojih sa najvećim delom ne kontaktiram niti želim da kontaktiram imala bilo kakav uvid u moje lične stvari? Mi nismo mnoštvo ličnih i intimnih doživljaja koje se pod ličnim imenom rasipa uokolo već smo ono što i pružamo i uzimamo od drugih; interpersonalna razmena nije podjednaka sa svima a ono što dajemo ima svoju vrednost, kao i ono što uzimamo.

Za sad smo još kao društvo daleko od toga gde bih ja kao gej onoga momenta kada se "obznanim" bio shvaćen; mada sam upravo iz tog, verovatno, latentnog prkosa obznanio svoju orijentaciju ponekome. I još taj užasan osećaj koji ima verovatno svaki gej koji se autuje, da mora sebe da objašnjava i opravdava svima. To mi je mučno i pojačava odvratnost prema društvu u kome živim. Ne želim toj bezličnoj masi podastirati svoju intimu kako bi me prihvatila. Ljudi koji žele da me razumeju, oni će me razumeti uključujući i moju gej orijentaciju; i hvala takvim ljudima što su u mome životu.
Korisnikov avatar
By IceBerg
*faza* svejedno...

tj. etapa koja ce se kad - tad pojaviti, u koliko je chovek pravilno postavio stvari u svome zivotu!!!

u toj fazi sam vec godinu dana... deshavalo se X puta da me direktno pitaju, da cujem kako prichaju iza ledja... al me bash bilo briga :) (nisam nikome niti potvrdio niti negirao, vec im pustio josh bubica, ako ih bash zanima, neka josh lome glavu)
...ja sma to shto jesam... srecan... JA sam JA... meni je super i bash me briga...

DAKLE *FAZA* koja znachi poceti biti ono shto jesi i ziveti za sebe!!!
Korisnikov avatar
By Mahoney
meni je svejedno!

stekao sam osnovnu materijalnu stabilnost, zivim sam, porodica mi je daleko, prijatelji su obrazovani i to im nije nimalo strasno, za polusvet koji o tome sapuce me savrseno zabole. ali savrseno.

tako da mi je svejedno ko zna i ko sta misli.

ako me neko odbaci ili izbegava jer sam gej... pfffff, mos' misliti.
ja sam tako zabavan, pametan i drag momak, da je to samo njegov gubitak.
ili njihov.

eto.

:teg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!