Nope, 'ne znaju'. E sad, ovo sam stavio pod znake navoda, jer od svih uku?ana, mislim da jedino ?ale ništa ne sluti, niti ?u mu ikada dati povoda za tako nešto. Momke jednostavno ne dovodim u ku?u, ni pod kakvim izgovorima, i kraj. Napravio sam izuzetak jedino sa mojim sadašnjim de?kom, koji je bio kod mene pre izvesnog vremena, al' opet ?ale nije bio tu.
Sa sestrom sam jednom obavio ozbiljan razgovor na ovu temu pre izvesnog vremena, nakon što me njen drugar video u X-u, i prijavio joj to. Nisam se konkretno outovao, jer smo sve nekako pri?ali 'hipoteti?ki', i na kraju mi je rekla, da je zanima gde idem, šta radim, i s kim se viðam, sve dok sam ja sre?an, sre?na je i ona, jer ja sam njen brat, i voli me bez obzira na sve.
Keva me otvoreno pitala pre ?etiri godine, ali sam je tad gledao u o?i i ?vrsto negirao sva pitanja i podpitanja. Sada mi je u neku ruku žao zbog toga, zapo?ela je razgovor spremna da razume. Ali, moje godine i nezrelost, jebi ga... Dobru šansu sam propustio. Iako nikada nismo više re? jednu progovorili o tome, mislim da smo oboje svesni ?injenice da zna. Nedavno me zvao de?ko na fiksni, i ?ale se javio. Pitao je kevu posle, ko je taj mali, i iako nema pojma keva ko je, svesno je lagala ?aleta, kako je to neki de?ko koji je upisao moj fakultet, pa mu trebaju neke knjige od mene. Dobra moja majka...
Ne znam kada ?e ovo pretvaranje da prestane. Ja nemam petlje da prvi bilo šta prevalim preko usta, a kevi i seši o?igledno odgovara situacija - ništa nisam video, ništa nisam ?uo...