Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Glasnik88(ako zaista i misli to što je rekao) mogu ti reći da bih ja bila srećna da je moj otac tako reagovao
Sinoć sam ćaletu rekao.![]()
Rekao je da me voli, da ću uvek biti njegov sin i da će mi u životu pomagati, ali da treba da se ''slegne stvar''.
U narednih nekoliko dana ću i kevi reći.
Čudno, mislio sam da ću biti srećan, ali se osećam jako tužno i emotivno iscrpljeno...![]()
Originally posted by Blond Bratja kontam da mama uvek zna
Originally posted by taurusI meni je mama pre nekih godinu dana videla GAY logo od foruma...
Originally posted by Vetur úlfurzakuni se!
Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu. I bilo je:
- Gej? Ko je gej? Ti si gej?
- Ma ne, to je samo...
- Zakuni se da nisi.
- Necu.
- Zakuni se!
- Necu!
I onda je samo otvorila usta i otvorenih ustiiju izasla iz sobe.
Pravi se da se nista nije desilo, a mene i dalje ignorise, no, sacekacu da je prodje sok, ako ne nastavi da se pravi kao da se nije nista desilo.
necu!![]()
Samo je procitala to gay i iskulirala...
Kad bolje pogledam, zna ta da sam lezbacetina.![]()
Originally posted by AnhedonieKoga ovo muči predlažem plavi skin za forum (ne znam kako se zove). Ovako izgleda:
Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu.
Originally posted by emo_haos_Slazem se, vec smo pricale na tu temu, ja mislim.
Originally posted by Blond Bratja kontam da mama uvek zna
Originally posted by taurusI meni je mama pre nekih godinu dana videla GAY logo od foruma...
Originally posted by Vetur úlfurzakuni se!
Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu. I bilo je:
- Gej? Ko je gej? Ti si gej?
- Ma ne, to je samo...
- Zakuni se da nisi.
- Necu.
- Zakuni se!
- Necu!
I onda je samo otvorila usta i otvorenih ustiiju izasla iz sobe.
Pravi se da se nista nije desilo, a mene i dalje ignorise, no, sacekacu da je prodje sok, ako ne nastavi da se pravi kao da se nije nista desilo.
necu!![]()
Samo je procitala to gay i iskulirala...
Kad bolje pogledam, zna ta da sam lezbacetina.![]()
![]()
ponekad ni ne zna da zna![]()
Originally posted by bernpa to nije plavo.
Originally posted by AnhedonieKoga ovo muči predlažem plavi skin za forum (ne znam kako se zove). Ovako izgleda:
Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu.
Originally posted by bas bleuМени звучи егзотично. И то и мужеложник. Додуше са потоњим је други проблем.
jao, ja bih bas volela da i mene moja pocne da zove sodomitom. it'd've been quite refreshing.![]()
Originally posted by Glasnik88Из моје дневне собе, баба гледа телевизор:
Dakle, ti mi predlažeš brz kurs španskog?
![]()
Šala... Ok, šta je-tu je. Ako i bude takvih ispada sve je to ''u rok službe''.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!