Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
stvarno je gadan, ono pored lijevo, izgleda kao pjenis

zavera protiv lezbejki!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Glasnik88

Sinoć sam ćaletu rekao. :(

Rekao je da me voli, da ću uvek biti njegov sin i da će mi u životu pomagati, ali da treba da se ''slegne stvar''.

U narednih nekoliko dana ću i kevi reći.

Čudno, mislio sam da ću biti srećan, ali se osećam jako tužno i emotivno iscrpljeno... :down:
(ako zaista i misli to što je rekao) mogu ti reći da bih ja bila srećna da je moj otac tako reagovao

srećno s predstojećim outovanjem :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by taurus
Originally posted by Vetur úlfur

Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu. I bilo je:

- Gej? Ko je gej? Ti si gej?
- Ma ne, to je samo...
- Zakuni se da nisi.
- Necu.
- Zakuni se!
- Necu!

I onda je samo otvorila usta i otvorenih ustiiju izasla iz sobe.

Pravi se da se nista nije desilo, a mene i dalje ignorise, no, sacekacu da je prodje sok, ako ne nastavi da se pravi kao da se nije nista desilo.
zakuni se!
necu! :smeh:
I meni je mama pre nekih godinu dana videla GAY logo od foruma...
Samo je procitala to gay i iskulirala...
Kad bolje pogledam, zna ta da sam lezbacetina. :lol:
ja kontam da mama uvek zna :tuc:

ponekad ni ne zna da zna :tepih:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by taurus
Originally posted by Vetur úlfur

Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu. I bilo je:

- Gej? Ko je gej? Ti si gej?
- Ma ne, to je samo...
- Zakuni se da nisi.
- Necu.
- Zakuni se!
- Necu!

I onda je samo otvorila usta i otvorenih ustiiju izasla iz sobe.

Pravi se da se nista nije desilo, a mene i dalje ignorise, no, sacekacu da je prodje sok, ako ne nastavi da se pravi kao da se nije nista desilo.
zakuni se!
necu! :smeh:
I meni je mama pre nekih godinu dana videla GAY logo od foruma...
Samo je procitala to gay i iskulirala...
Kad bolje pogledam, zna ta da sam lezbacetina. :lol:
ja kontam da mama uvek zna :tuc:

ponekad ni ne zna da zna :tepih:
Slazem se, vec smo pricale na tu temu, ja mislim. :yes:
Korisnikov avatar
By Hellas
99% sam ubedjena da mi majka zna, jer ima neke neuobicajene komentare i... Ma komplikovano je za objasnit.
U svakom slucaju, isto kao sto ja znam kad ona nesto krije tako isto i ona.
Nema sta, telepatija je kad tele pati!
Korisnikov avatar
By bothways
A propo logoa, bilo bi cool kada bi svako mogao da definise svoj CSS za sajt, pa bi onda lako bilo ukloniti logo (well, bilo bi zgodno jos dodati neki id za logo...)

Elem, da, Glasnik88, to je jako dobra reakcija. Siguran sam da ces za nekoliko dana i sam shvatiti da si prosao jako dobro. Srecno sa majkom.
Korisnikov avatar
By bas bleu
da nije logoa, kako bismo ja i moja mama ikada vodile razgovor koji je poceo sa "tu pise gej, gej. ti si i dalje to?"

:lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, mojoj mami je trebala godina dana da s 'to' predje na 'homoseksualac'. onda se konacno nastanila na 'gej' i ne mice se.
Korisnikov avatar
By bas bleu
jao, ja bih bas volela da i mene moja pocne da zove sodomitom. it'd've been quite refreshing. :yes:
By Speculum Columbae
Originally posted by bas bleu

jao, ja bih bas volela da i mene moja pocne da zove sodomitom. it'd've been quite refreshing. :yes:
Мени звучи егзотично. И то и мужеложник. Додуше са потоњим је други проблем.
Мужеложништво је, јелте, кад се ложиш на мужа. Односно на мушкарца. Попови интензивно користе ову реч као синоним за хомосексуалност при чему суптилно оправдавају хомосексуалност између две жене (јер, је л' те, лезбејство не може да буде мужеложништво), а отворено нападају хомосексуалност између мушкараца.
Тако да, све у свему, мужеложништво има своју геј варијанту и своју стрејт варијанту:

Поп: Спречимо бесрамно промовисање мужеложништва!
Случајни посматрач: ПОПЕ! Шта је то?
Поп: То је блудничење истополних особа!
Случајни посматрач: А шта ћемо с лезбејкама?

-----------

Она: Драги, муженаложила сам се.
Он: Хајде да задовољимо твоје мужеложништво!
By Glasnik
Uh, dragi moji forumaši, sinoć sam i kevi rekao. Bilo i suza i svega.

Uradio sam to uz podršku sestre i oca koji su bili prisutni pa smo svi zajedno razgovarali o tome dugo...

Ne znam još šta da očekujem, jer valjda sve zavisi od toga ''kako će se vest sleći''.

Ono što mi je drago jeste da mi je rečeno da će biti tu uz mene, podržavati me i da im je najvažnije da završim fax kako bih mogao da se osamostalim i da živim svoj život.

Izgleda da sam još pod jakim utiscima pa ne mogu ni k'o čovek da se radujem ovako dobrim reakcijama... Još uvek osećam neku tenziju i mučninu...

Al barem sam ovo obavio, pa kud god nas ovo odvelo...

Hvala svima na rečima podrške! Zaista je značilo. :hug:
Korisnikov avatar
By Srklet
cestitke! :zastava:

inace, nemoj se cuditi ako bude nekakvih homofobno-histericnih ispada, treba roditeljima vremena da sve to shvate i prihvate. samo budi odlucan i ne popustaj. :)
By Glasnik
:zastava:

Hvala, popeye i spliff-e. Iznenađujuće mi je to da mi je ćale bolje podneo vest nego keva i on je bio glavni u ''smirivanju strasti'' kod nje, ali on još uvek tvrdi da ja s svojih 22 godine ''možda mogu da se promenim''. Iako sam mu jasno stavio doznanja da sam se njima autovao tek nakon što sam postao 100% siguran da sam gej i da želim da oni budu deo mog života jednog dana kad budem s nekim muškarcem živeo. Al, ajde, razumem da je sve ovo još sveže te im dajem kredita, naravno. ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
Bice ok,verujem.:)Pohvalno i veoma hrabro:up:
Korisnikov avatar
By Srklet
kod mene je otac isto bolje reagirao. pustio (vrlo dramaticno) jednu suzu niz obraz i nakon toga sve pet. mama je imala sapunica-ispade jedno sest mjeseci. doslovno u stilu 'mi hijo mi hijo!!!!'. :D
By Glasnik
Dakle, ti mi predlažeš brz kurs španskog?
Šala... Ok, šta je-tu je. Ako i bude takvih ispada sve je to ''u rok službe''. ;)
By Speculum Columbae
Originally posted by Glasnik88

Dakle, ti mi predlažeš brz kurs španskog?
Šala... Ok, šta je-tu je. Ako i bude takvih ispada sve je to ''u rok službe''. ;)
Из моје дневне собе, баба гледа телевизор:

.... "¡¡¡ATENTI, FREDERICO!! ¡SEGUI MI CONSEJO, POR FAVOR!!!"...

- Баба, смањи мало тај те-ве!... БАБА!... БАААБАААА!!! СМАЊИ ТЕЛЕВИИИЗОР!!!... уф, јебем ти...

(и то је најбољи курс)
By str00ja
Moji znaju već više od pola godine. Pisao sam o tome baš tih dana kad sam im se autovao, tj. kad su me autovali sami sebi, da, malo specifičan slučaj :kafa: Svakako hvala puno svima koji su čitali i komentarisali, značilo mi je :)

Mama je prvih mesec-dva upala u takav paranoja trip. Te tu ima raznih ludaka, pa iživljavaće se na tebi seksualno, te najebaćeš u životu, budi ti što jesi, ali nemoj da spavaš sa muškarcima, i još niz takvih paranoičnih provala...

Onda se nekako vremenom pribrala (nisam siguran, ali čini mi se da je u par navrata pričala sa psihologom). Imala je u skorije vreme još par ispada tipa jel si siguran, jel to tvoja konačna odluka (?!, da se najježiš od tipa pitanja, nisam imao živaca da joj objašnjavam, pa sam rekao samo da jeste), ali u principu je korektna.

Tata je manje dramio, direktnije prihvatio, i razumnije me slušao. Ali imam utisak da ga je zapravo više pogodilo. S njim skoro da uopšte posle toga nisam ni pričao o svemu tome. Ali mislim da je i on razumeo na kraju, ili bar tako izgleda.

Oboje su svojevremeno plakali ko kiša. Ali globalno, u poslednje vreme su ok, nema neprijatnih situacija, i mislim da su na putu da se potpuno pomire sa tim. Jedino što i dalje pomalo osećam u vazduhu ono klasično, da se nadaju u sebi da je to ipak samo faza i da će proći.

Ne znam. Moglo je da bude mnogo gore. Zahvalan sam im. Svakako nisam sposoban da budem pesimista.
By str00ja
Glasniče, drž se. U nekim stvarima me podseća tvoje iskustvo i na moje. Jeste, treba vremena da se to slegne, ali lepo je čuti da su ti rekli da uvek imaš podršku. Svakako, ne boj se, najgore je prošlo :hug:
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ovako.. mama kao da je oduvek znala, pita me dal' imam decka, a kad kazem da nemam ona me pita 'a devojku'?
i stalno me je upitkivala u kakvom sam ja odnosu sa drugaricom s kojom sam bila married na fejsu.
pricale smo o tome jos odavno i ja sam joj pricala o svojim osecanjima i kako mislim da mi se svidjaju zene, tako da me je bas iznenadila jedna njena reakcija. gledala je L word i ja ulazim u sobu i pitam sto gleda tu seriju. ona pocne da prica kako razume gejeve, al lezbe ne kapira i tako. i ugl rekla je kako je to nastrano i ja sam ustala i rekla hoces da kazes da sam ja nastrana, a tad sam vec bila uplakana. i tako nismo pricale jedno dve nedelje ona je pokusavala da se pomirimo i da me zagrli, al ja nisam htela. bas me bolelo to da ne mogu da zagrlim svoju mamicu dve nedelje. ugl skoro mi je rekla kad je ponovo videla neku fejk vezu na fejsu(ne znam sto se toliko tripuje) : ma samo da mi ti budes srecna.

sestre znaju. starija je odlicno to prihvatila, ona je najtolerantnija osoba koju znam. mladja se smejala bas puno.

tetki sam isto rekla ove godine na moru, dobro je proslo. rekla mi je da mama sigurno nista lose nije mislila itd.
sestri od tetke sam poslala mail i bas je bila u soku rekla mi je da ne zna sta da mi kaze i izgleda kao da izbegava tu temu.

danas sam rekla babi hahaha morala sam smarala me je nesto za decka. zena je totalno iskulirala u smislu da jos nije naisao pravi. pokusala sam da joj objasnim al mi je rekla da to njoj nikad nece dopreti do mozga, al mi je na kraju rekla da zivim kako ja zelim i da me bole usi sta drugi kazu i da me voli.

jos je ostao tata. to ne znam kako cu. on je liberalan, al drugacija situacija je kad je tvoje dete u pitanju, a mamina reakcija samo to dokazuje.
Korisnikov avatar
By V25
Majka mi je prekjuče rekla da se ona slaže sa mnom ako se opredelim i za brak, tj. da učinim šta god mene činilo srećnim. Zaista sam ponosan na to koliko je kompromisa napravila u proteklih par godina, ali još više na to koliko se istinski promenila.
Korisnikov avatar
By Dina
Cestitke Glasniku, Strooji i ostalima :klap:

Ono sto ja mogu da primetim je da je ipak sad drugacije nego pre nekoliko godina. Mladje lgbt osobe su drugacije a izgleda su drugaciji i roditelji koji ipak isto pripadaju mladjim tj modernijim generacijama.

Nekad su price koje sam ovde citala, a i koje sam slusala uzivo, bile mnogo gore - od roditelja koji izrazito negativno reaguju, preko onih koji potisnu to, do onih koji nista ne shvataju. Najduhovitiji je bio primer jednog forumasa cija je majka izjavila - pa kako sad peder a bio si vukovac?! A bilo je jos puno takvih i slicnih primera...

To meni govori da su dosla neka bolja vremena i da tek dolaze :sunce:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Rekao sam im pre 4 - 5 godina, ali nisu prihvatili, zamalo da su me izbacili iz kuce sa sve 17 godina. Sad su se vec smirili ali i dalje me ne prihvataju i nadaju se, da cu se jednog dana "izleciti" i ozeniti se... toliko o mojima
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!