Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko ljudi zna da ste gej?

0
44
10%
1
26
6%
2
18
4%
3
20
5%
4
18
4%
5-6
40
9%
7-9
34
8%
10-15
52
12%
preko 16
176
41%
Korisnikov avatar
By Petar92
Posle godinu dana, dolazim na forum i citam postove i smejem se koliko se sve promenilo... od mog razmisljanja da cu da imam zenu, decu i da niko nece saznati, do broja ljudi koji zna xD
Suocio sam se sa realnoscu, priznao sebi i prihvatio to u potpunosti...
I dalje nisam out pred svima, naravno, ali svi koji treba da znaju, znaju (10-15) ... jedino sto i dalje mislim, to je da se roditeljima nikad necu outovati... ;)
By loreenche
mlooooooooooooooooooooooogo... i lost track :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Autovala sam se za rodjendan jos jednoj drugarici, a pre toga kad sam bila bolesna i ponasala se kao da sam na samrti jos jednoj :lol:
Odlicno su prihvatile :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
A ima ih koji znaju da sam gay, a to što žive u denialu da nisam gay to je druga stvar. Onda na kraju jel se to uopće broji? :merlinka: Because after all that coming out still they think I am not gay even that I am, pa onda se coming out ne broji? :merlinka:
By macedonianlesbian
Zna moja bratucedica, sada hocu da kazem moja prijateljica ali plasim se da me ona en autova na drugi ljudi i sta cu tad raditi..
Korisnikov avatar
By Zoey
Uff... Svi koji me znaju znaju i da je sex cesta tema na sedeljkama i uvek sam tu da "skocim" ako neko napada LGBTiQ zajednicu, ali ne idem okolo da masem svojom sexualnoscu, kao ni nicim drugim,uostalom. Znaju svi sa kojima sam ikad pricala na tu temu, a ima ih podosta....nit` se ponosim, nit` krijem, takva sam u svemu pa i po ovom pitanju. Meni biti gay, bi...nije nikad bio nikakav taboo, tako da mi sve u vezi s`tim kroz moj zivot ide najopustenije, najprirodnije...
By alexandermagic
Blond Brat napisao:Autovala sam se za rodjendan jos jednoj drugarici, a pre toga kad sam bila bolesna i ponasala se kao da sam na samrti jos jednoj :lol:
Odlicno su prihvatile :D
Ti si izgleda 24/7 show uživo. :lol:

OnT: Ranije odgovorih.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Verovatno posumnja svako ko me vidi, ali od mene je potvrdu dobilo jedno 5-6 ljudi, a bar 20 sigurno zna... Ma verovatno znaju svi, sem moje porodice, njima je o tome neprihvatljivo i da razmišljaju. :lol:
Znaju 4 drugarice.ne zelim dalje da sirim,ne zato jer se stidim ili ne znam ni ja sta...nego...bavim se takvim poslom da moram da sakrijem ko sam stvarno i sta sam...U narodu sam jedno a privatno drugo.I po nekada mi je tesko zato sto je tako,ali sama sam izabrala svoj put,tako da cu da cutim :P i necu da se zalim :P :kuca: :bouncy: :paradajz: :snupi:
Korisnikov avatar
By bern
ne znam, nisam brojao. zna 20ak vjerovatno. ne znaju onima kojima je to najbitnije, ali wtf, doći će na red.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373444#p2373444]lovelovelove napisao:[/url]Znaju 4 drugarice.ne zelim dalje da sirim,ne zato jer se stidim ili ne znam ni ja sta...nego...bavim se takvim poslom da moram da sakrijem ko sam stvarno i sta sam...U narodu sam jedno a privatno drugo.I po nekada mi je tesko zato sto je tako,ali sama sam izabrala svoj put,tako da cu da cutim :P i necu da se zalim :P :kuca: :bouncy: :paradajz: :snupi:

koji je to posao?
Korisnikov avatar
By mega therion
hah, nikad do sad nisam brojala, ali msm da zna 15-ak ljudi. Najteze mi je bilo kad sam rekla sestri, a sad mi je zao sto joj nisam i ranije rekla. Podrzava me maksimalno. Najbolji ortak mi nije verovao jedno vreme. XD Inace ne pricam o tome, al kad me neko direktno pita, ne lazem i ne skrecem sa teme...
Korisnikov avatar
By Partybreaker
U roku od 3 dana saznalo je nekih 10 osoba. Biće zanimljivo ukoliko nastavim ovim tempom. oO
Korisnikov avatar
By barni011
Ako ne racunam one koju su gej to je negde oko 50tak ljudi mozda i vise.Dosta ljudi sa kojima se ja ne druzim a druze se moji prijatelji znaju za mene jer onima kojima sam ja rekao odobreno je da to kazu po svom nahodjenju kome zele.
Recimo kad se nadju u raspravi oko parade i tome slicno pa kad neko od mojih prijatelja u nekom drustvu brani gej ljude onda pomene mene...
gomilu nekih primera ima
Korisnikov avatar
By bothways
iz dana u dan, sve vise i vise, izgleda. xD
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
danas (sinoc) sam ucinila mozda i najznacajnije autovanje do sada: rekla sam mladjoj sestri

iako sam se zavetovala da cu joj reci tek kad napuni 18

prosto izrasta u umanjenu mene i mogla sam da primetim da nece tu biti nekih problema
sto mi nije pomoglo u svoj svojoj frci i nesnadjenosti kojom sam se zadesila kad je trebalo, posle polusatnog uvoda, reci da sam lezbejka.
Sacekalo me je ono cuveno ,,svasta, pa ti mislis da ja to ne znam?" ali i jedno zapanjujuce ,,znas sta, kad sam razmisljala o tome, nisam htela da te pitam, jer nisam znala da li ce ti biti neprijatno, samo sam se razmisljala sta ce nas otac reci''+ finalno ,,voli te sestra''.
i tako je sve proslo, jos uz opasku kako joj je moja devojka ostala u lepom secanju.

divan je osecaj zavrsiti jedan zivotni posao, sto autovanje svakako jeste.
nisam bila svesna koliko ce mi laknuti, stigao me je pravi endorfinski sok, uz podrazumevano plakanje.

autovanje je zdravo.

...

:)
Korisnikov avatar
By bern
čestitam, orlando. i mene čeka sličan zadatak, veoma težak.
Korisnikov avatar
By ilija f
zna 5 žena, al planiram još par ljudi da reknem
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!