Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko ljudi zna da ste gej?

0
44
10%
1
26
6%
2
18
4%
3
20
5%
4
18
4%
5-6
40
9%
7-9
34
8%
10-15
52
12%
preko 16
176
41%
Korisnikov avatar
By zozefin st
svi znaju da sam bisex, a svi moji prijatelji znaju da sam lez. od prekjuce svakim danom ih je sve vishe i vishe
By ganto
Mene je sestra provalila jer tad nisam znao za clear private data opciju. Onda jedno 5-6 ljudi od nje saznalo. Ja sam se njoj autovao tek nekoliko meseci kasnije i ona mi je odmah rekla da je znala.

Ja sam se prvo autovao drugarici koja me je ubrzo, bez mog znanja autovala, tako da je najmanje 5-6 ljudi saznalo od nje. Vec se godinama nismo culi....

Posle par meseci sam se autovao sestri koja je vec znala za mene jer tada nisam koristio clear private data opciju. Ona me je u medjuvremenu autovala 5-6oro svojih drugova i drugarica.

Onda sam rekao dvojci najboljih drugova. Medjutim oni su vec znali, jer im je rekla drugarica kojoj sam se prvoj autovao. Njih dvojca su medju retkima koji nisu sirili dalje.

I tako dalje.....

Zakljucak: oko 50% ljudi koji su saznali, a bili su mi prilicno bliski su se iskenjali dalje...
Mislim da su muskarci diskretniji i manje tracare od zena kad je o autovanju drugih rec...
Korisnikov avatar
By zachary85
Dva druga, koje sam upoznao kada sam došao u Bg, i odlično su to prihvatili, zatim bivša devojka od tog jednog druga ( koja me je zagrlila i poljubila kada sam joj rekao) i dve drugarice/koleginice sa faxa. Ukupno pet! Ispravka. šest, jer sam rekao još jednom drugu koji mi je čestitao :)
Kada osetim potrebu nekome da kažem i smatram da je to važno onda to i učinim, nemam problema sa tim.
Korisnikov avatar
By unic0rn
josh dvoje :)
konachno saznashe najdrug i najdrugarica s fakulteta :)

sve bilo jako fino, prica je cak na kraju postala edukativna po pitanju transeksualnosti i rodnog identiteta :) ))

:yay: :yay:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Niko ne zna i ne verujem da ce bilo ko saznati...bar dok se ne odselim iz Srbije...
Korisnikov avatar
By Gabriel
Brat, Sestra, 4 drugarice, drugaricina mama, 2 druga, mama, ocuh, tetka i jos dosta njih... Rekao sam svima koje volim i koji mene vole, tako da nemam frku ako neko drugi sazna i to ne prihvati,...:comingout:
Korisnikov avatar
By shishmish
sve vise i vise....

^ovo nije posledica mog aktiviranja na tom pitanju, vec drugarice kojoj sam rekla a koja bas i ne zna tiho da prica, pa onda pred sestrom i kolegom u kaficu me opusteno pita za devojku
:colorado:
Korisnikov avatar
By bu
u mom drustvu niko jos ne zna..oni su svi malo na tu temu grubi...al cekam pogodan trenutak da kazem najvaznijim osobama i to je to..a i ja sam sto se tice tih stvari malo povucena..a i nova u svemu ovome..nestoji mi za dz ispod avatra novajlija :D
Korisnikov avatar
By Gabriel
meni je baba skoro saznala...uh bas je bilo uzbudljivo...drago mi je sto je to prihvatila...baba rules :carica:
Korisnikov avatar
By bothways
Trenutno... nemam pojma... preko 50, sigurno. Znaju i ljudi koje ja ne znam :|

A svaki put kad sa bivsim pricam na nekom javnom mestu, osecam da sazna jos bar petoro nepoznatih ljudi. :drama:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by jovanabeograd

Od mene je to saznalo nekih dvadesetak osoba, mada ceo faks vec zna. Prva dva puta ti je frka, posle toga izlece samo od sebe. I osecaj je neprocenjiv. :)

+600inesto frendova na fejsbuku.

:giggle:

E da, zna i mama. :meda: I vise je nego kul sa tim. I pozitivno me iznenadjuje u kom pravcu razmislja o tome od samog starta, imajuci u vidu da zna od nedavno. :)

Cale je na putu, pa nikako da mu kazemo, mada je on sasvim super lik, I have no doubts it'll go smooth :kragi:
Korisnikov avatar
By zozefin st
sad vec vise od 16 ljudi, uglavnom od mene, ali i bivshi najbolji drugar me outuje kome treba i kome ne treba sunce li mu njegovu
Korisnikov avatar
By elektron84
I previse :uplasen:

Ja to okrenem na salu pa gledam ljude kako zbunjeno pokusavaju da shvate o cemu se radi.
Korisnikov avatar
By mOwbid
hm... :j nista ne krijem...nemam pojma koliko njih znaju :j ali samo najbolje drugarice znaju SVE o meni :j kojima pricam sve o tome :j
Korisnikov avatar
By simarrgL*
mama, tata, naj drug i drugarica, drugov drug, dvoje ljudi iz skole i cetvoro njih koji su L/G/B

valjda je to to.. mozda sam nekog zaboravila.
Korisnikov avatar
By Torry
znaju moji prijatelji...mislim da je sasvim dovoljno

mada, ostale su jos 3 osobe koje bi mogle da znaju al ja nesto zabusavam...pa da kompletiram ceo krug prijatelja
Korisnikov avatar
By blueberry
Hmmm, keva, sestra, sestra od tetke (mada njoj sam rekao da sam se ljubio sa jednim tipom, nije bio bas direktan coming out "e, ja sam peder"), jedno 7-8 ortakinja i dva strejt druga (osobe koje su isto gej ne racunam) i tako :)
U jbt, sad kad sam napisao ovo, uvidjam da sa razlogom drug govori "pa ti si autovan" iako ne smatram sebe takvim (ne volim da se definishem) :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By poison
I vise nego dovoljno njih, a i broj se redovno povecava :)
Korisnikov avatar
By bu
pre neki dan rekla i drugaricii iz odeljenja..tako da sad dve osobe znaju za mene..
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja mislim da to niko ne zna, čak i ne naslućuje.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
khm, uspela sam 15tak ljudi da nabrojim, od kojih su 2(3) bi, i ima jos minimalno 7 osoba koje su saznale preko te 2(3) osobe. :lol:

a tako imam utisak da sam zaboravila neke ljude... :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Juce sam na istina-istina (kao istina-izazov samo za lencuge :D ) na pitanje "Da li mozes da se napalis na muskarca?" odgovori sa "Da", tako da veci deo drustva misli da sam bi (njih 5-6) tako da je pola posla gotovo :hvala:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Jedna, a planiram da za 2-3 godine sve osobe meni drage i bliske znaju.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!